swis güzel şampuan hayırlı olsun iyi günlerde kullan , peptit o kadar hafifmi ki effectha sürmek isteyecek kadar ya... hiç mi nem vermedi senin cildin anlattıklarına bakılırsa karmadan öte kuru gibi t bölge yağlanması sadece yağlı olduğu için değil nemsizliktende olur cilt onarım için fazla sebum üretir peptitlerin genelde nemi yeterlidir aslında çok mu toniğimsi acaba ondan mıKolajenim,cosmed saç kremi ve aşırı merak ettiğim swissoderm şampuan yolda...tabiki de züğürt savar cüzdanım da geliyoooeffectha hala gelmedi
Bugüne yetişir diyordum
Dün gece peptiti denedim şimdilik bir yorum yapmiycam herhalikuarda purestden güzel ama yapısı çok uçuş uçuş mu desem ne desemüstüne effecthayı nasıl sürücem ? Gece için başka nemlendirici mi baksam napsam ?
Ya daha cok erken herhalde bisey demek için ama purestten hafif , nemini 20-30 dk sonra daha net hissettim ama ne bileyim nemlendirici sürmüşüm nemliliği gibi değildi biraz daha kullanayim...ya effecthayi en cok ne zaman seviyorum biliyormusun o sulu nepnemli surata sürdüğüm zamanswis güzel şampuan hayırlı olsun iyi günlerde kullan , peptit o kadar hafifmi ki effectha sürmek isteyecek kadar ya... hiç mi nem vermedi senin cildin anlattıklarına bakılırsa karmadan öte kuru gibi t bölge yağlanması sadece yağlı olduğu için değil nemsizliktende olur cilt onarım için fazla sebum üretir peptitlerin genelde nemi yeterlidir aslında çok mu toniğimsi acaba ondan mı
effectha yağlı ciltler için olan kreme devam değil mi kurudan mı alsam diyordun nemli cilde sürünce gerek kalmadı değilmiYa daha cok erken herhalde bisey demek için ama purestten hafif , nemini 20-30 dk sonra daha net hissettim ama ne bileyim nemlendirici sürmüşüm nemliliği gibi değildi biraz daha kullanayim...ya effecthayi en cok ne zaman seviyorum biliyormusun o sulu nepnemli surata sürdüğüm zaman
Evet yağlı olana devam ama centelladan veya tonikten sonra sürüyorum ya birde ama hic biri o direkt sulu yüze sürdüğümde ki kadar tatmin etmiyoreffectha yağlı ciltler için olan kreme devam değil mi kurudan mı alsam diyordun nemli cilde sürünce gerek kalmadı değilmi
bugün eczabakımda paylaşmış sulu cilde hyaluronikli ürün -nemlendirici uygulamak ile ilgili story . o bazı ürünlerde beklemesi gerekiyorsa üstüne termal su sıkıyormuş mesela... keşke centellalı termal su olsa yağlı ciltlere göreEvet yağlı olana devam ama centelladan veya tonikten sonra sürüyorum ya birde ama hic biri o direkt sulu yüze sürdüğümde ki kadar tatmin etmiyorsu ile cok bambaşka
Ben de alıdm şimdisekanslarin yaşam çiçeği üzerinde özellikle olmasını istedim çünkü neden olmasınRecordHealing Bolluk Bereket Cüzdan, Mor Cüzdan, YaÅam Ãiçekli, Para Reikisi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
RecordHealing Bolluk Bereket Cüzdan, Mor Cüzdan, YaÅam Ãiçekli, Para Reikisi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl züğürtlük savarımın açıklama bölümünü okusana şarj edip gondrriyorlar mübarek
Grubumuzun küpesio küpe hangisiküpe canavarı oldum
haa ben bunun rose taşlısını getirttim daha gelecek inş.
yaklaşık 10 küpem oldu
Rosedan emin olamadım ama yeni aldığım çeliklerden bombeli olan rose çıktı fotoda altın gibi duruyordu ama sonra sevdim iade etmedim.haa ben bunun rose taşlısını getirttim daha gelecek inş.
Earcuff çok seviyorum ben ama fizyoterapisitim deldirmeyi önermedi kulak memesi hariç denge sorunlarına sebebiyet verebiliyor idye herkes deliriyor bir şey olmuyor ama beni bulur zaten çok sorunum var ondan deldirmiyorum böyle sıkıştırmalılar iyi oluyor.yaklaşık 10 küpem olduküpe dostu nisa
Aklima gelmedi degil ha thermal su alsam mi diyebugün eczabakımda paylaşmış sulu cilde hyaluronikli ürün -nemlendirici uygulamak ile ilgili story . o bazı ürünlerde beklemesi gerekiyorsa üstüne termal su sıkıyormuş mesela... keşke centellalı termal su olsa yağlı ciltlere göre