Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
swis güzel şampuan hayırlı olsun iyi günlerde kullan , peptit o kadar hafifmi ki effectha sürmek isteyecek kadar ya... hiç mi nem vermedi senin cildin anlattıklarına bakılırsa karmadan öte kuru gibi t bölge yağlanması sadece yağlı olduğu için değil nemsizliktende olur cilt onarım için fazla sebum üretir peptitlerin genelde nemi yeterlidir aslında çok mu toniğimsi acaba ondan mı

Ya daha cok erken herhalde bisey demek için ama purestten hafif , nemini 20-30 dk sonra daha net hissettim ama ne bileyim nemlendirici sürmüşüm nemliliği gibi değildi biraz daha kullanayim...ya effecthayi en cok ne zaman seviyorum biliyormusun o sulu nepnemli surata sürdüğüm zaman

effectha yağlı ciltler için olan kreme devam değil mi kurudan mı alsam diyordun nemli cilde sürünce gerek kalmadı değilmi

effectha yağlı ciltler için olan kreme devam değil mi kurudan mı alsam diyordun nemli cilde sürünce gerek kalmadı değilmi
Evet yağlı olana devam ama centelladan veya tonikten sonra sürüyorum ya birde ama hic biri o direkt sulu yüze sürdüğümde ki kadar tatmin etmiyor su ile cok bambaşka

Evet yağlı olana devam ama centelladan veya tonikten sonra sürüyorum ya birde ama hic biri o direkt sulu yüze sürdüğümde ki kadar tatmin etmiyor su ile cok bambaşka
bugün eczabakımda paylaşmış sulu cilde hyaluronikli ürün -nemlendirici uygulamak ile ilgili story . o bazı ürünlerde beklemesi gerekiyorsa üstüne termal su sıkıyormuş mesela... keşke centellalı termal su olsa yağlı ciltlere göre

bende eksik kalmayayım dedim ve mor cüzdanlara baktım kova hatunu senin gönderdiğin linkten karşıma çıktı bende şunları beğendim birini seçicem artık

ben aslında cüzdanımı çok seviyorum illa komple mor olması şart mı içine ametist taş koysam mesela olur mu evrenle pazarlık ahahha cüzdanım bu ve yaklaşık 12 yıldır kullanıyorum aramızda bir bağ gelişti

Ben de alıdm şimdi Enerji küpem de kargoya verilmiş heyecanlı bekleyiş Ama asış benim şu theta healing işlerine falan girmem gerek herhalde asla iyileşemiyorum ve doktorum artık dedik mesleği bırakacağım artık ya da şöyle jaas falan işlerine

yaklaşık 10 küpem oldu küpe dostu nisa
Earcuff çok seviyorum ben ama fizyoterapisitim deldirmeyi önermedi kulak memesi hariç denge sorunlarına sebebiyet verebiliyor idye herkes deliriyor bir şey olmuyor ama beni bulur zaten çok sorunum var ondan deldirmiyorum böyle sıkıştırmalılar iyi oluyor.

Aklima gelmedi degil ha thermal su alsam mi diye mesela peptit aynı işlerse 20 dk sonra fisfislar effectha sürerim,hatta retinol da alicam ya sandvic tekniği effectha ile anca böyle yaparım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…