Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam skinygörler, sohbetleri okuyorum ve okuyan herkes gibi eğleniyorum. Hepiniz de harikasınız. Yoğunluktan katılamıyorum.
Watsons da hem online hem mağazalarda geçerli indirim var. The purestler cosmedler 40 tiel. Kapanın elinde kalıyor.
400 ml yağ bazlı 40 tl tarihin en düşük fiyatı olabilir. The purestlere de inanamadım.

Selam skinygörler, sohbetleri okuyorum ve okuyan herkes gibi eğleniyorum. Hepiniz de harikasınız. Yoğunluktan katılamıyorum.
Watsons da hem online hem mağazalarda geçerli indirim var. The purestler cosmedler 40 tiel. Kapanın elinde kalıyor.
400 ml yağ bazlı 40 tl tarihin en düşük fiyatı olabilir. The purestlere de inanamadım.
Siteye girilmiyor, çökmüş resmen. Sepete ürün attığımda da kendi kendine sepet boşalıyor. Mağazaya gidemeyecek kadar hastayım bugün maalesef. Zaten gitsem de bizim buradaki mağazada bir çoğu ürün olmuyor. Mobil uygulama güncellenmiş, şifremi kabul etmiyor. Dolunaydan mıdır nedir, olumsuzluklar peş peşe :KK70:

Şu aydınlatıcı tonik ve arbutinden birer yedek daha olsa fena olmazdı aslında. 🥴

Eklentiler

• IMG_20221109_124938.jpg
    IMG_20221109_124938.jpg
    82,9 KB · Görüntüleme: 37
Siteye girilmiyor, çökmüş resmen. Sepete ürün attığımda da kendi kendine sepet boşalıyor. Mağazaya gidemeyecek kadar hastayım bugün maalesef. Zaten gitsem de bizim buradaki mağazada bir çoğu ürün olmuyor. Mobil uygulama güncellenmiş, şifremi kabul etmiyor. Dolunaydan mıdır nedir, olumsuzluklar peş peşe :KK70:
Geçmiş olsun sağlık daha önemli sen iyi ol da dolunaylar retrolar geçer elbet

ve dermoskin göz çevresi kreminden :KK66:
Ondan yedek var kuzum 😍

Şu güneş kremini hemen denedim. Benim koca gözeneklerime bile beyaz beyaz dolmadı. Çok mu yağlı acaba diye korkmuştum yorumlardan ama ilk etki bayağı iyi ve yağlandırmadı. Yüzüme dokunduğunda ise pamuk pamuk💕

Eklentiler

• IMG_20221109_135029.jpg
    IMG_20221109_135029.jpg
    74,7 KB · Görüntüleme: 33
Ondan yedek var kuzum 😍

Şu güneş kremini hemen denedim. Benim koca gözeneklerime bile beyaz beyaz dolmadı. Çok mu yağlı acaba diye korkmuştum yorumlardan ama ilk etki bayağı iyi ve yağlandırmadı. Yüzüme dokunduğunda ise pamuk pamuk💕
yağlandırmadıysa bu çooook iyi hem bakım hem koruma

yağlandırmadıysa bu çooook iyi hem bakım hem koruma
Kesinlikle haklısın. Dermoskin'e de seninle adım atmış oldum, teşekkürler beybim💐
Watsons siparişim de geldi. Purest'ciğim bana tester yollamış. Zarfın iç yazısı beni benden aldı. Çevre dostu ve hayvanlar konusundaki duyarlılıkları kalbimi çalıyor. 💕🐾

Eklentiler

• IMG_20221109_160749.jpg
    IMG_20221109_160749.jpg
    136,3 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20221109_160908_edit_706937851544208.jpg
    IMG_20221109_160908_edit_706937851544208.jpg
    78,8 KB · Görüntüleme: 36
Kesinlikle haklısın. Dermoskin'e de seninle adım atmış oldum, teşekkürler beybim💐
Watsons siparişim de geldi. Purest'ciğim bana tester yollamış. Zarfın iç yazısı beni benden aldı. Çevre dostu ve hayvanlar konusundaki duyarlılıkları kalbimi çalıyor. 💕🐾
bi ara purestde şey vardı kapağın iç kısmında yazardı bizimle yaptığınız her alışverişde bir fidan dikiyoruz şu kodu okutursanız drone ile izleyebilirsiniz diye hala var mı

bi ara purestde şey vardı kapağın iç kısmında yazardı bizimle yaptığınız her alışverişde bir fidan dikiyoruz şu kodu okutursanız drone ile izleyebilirsiniz diye hala var mı
Var canım. Enzim peeling kutusunda görmüştüm ilk. Ben seviyorum Purest'i ya, ponçiğim benim :KK23:

Eklentiler

• EDFEAE19-72CE-46DC-96DE-71CB7F7C2418.jpeg
    EDFEAE19-72CE-46DC-96DE-71CB7F7C2418.jpeg
    322,2 KB · Görüntüleme: 29
  • D147F990-C21D-4F75-B51A-1F7770995777.jpeg
    D147F990-C21D-4F75-B51A-1F7770995777.jpeg
    67,7 KB · Görüntüleme: 32
ahsenkuş 5 dk sonra zile basar servisi gelmiştir :KK70: gelir gelmez duşa sonra yemek yer , biraz okul sohbeti sonra ödev yapar sonra oyun sonra uyku :KK70: en geç 9 da uyumuş olur , çocuğu uyutup bende alem yapıyorum ahahah :KK70:

ahsenkuş 5 dk sonra zile basar servisi gelmiştir :KK70: gelir gelmez duşa sonra yemek yer , biraz okul sohbeti sonra ödev yapar sonra oyun sonra uyku :KK70: en geç 9 da uyumuş olur , çocuğu uyutup bende alem yapıyorum ahahah :KK70:

Allah’im bu rutine tam olarak ne zaman varirim? 🤣 Benimki dun vaktinde uyudu, zili calmayin diye 503647 defa uyardigim siparisimi getiren kurye alacakli gibi zili caldi. Uyandi ve gece 1’de uyumamak icin tepine tepine agladi. 🫠

Kolajenim,cosmed saç kremi ve aşırı merak ettiğim swissoderm şampuan yolda...tabiki de züğürt savar cüzdanım da geliyooo🤑🤑🤑 effectha hala gelmedi 😑
Bugüne yetişir diyordum 😕
Dün gece peptiti denedim şimdilik bir yorum yapmiycam herhalikuarda purestden güzel ama yapısı çok uçuş uçuş mu desem ne desem 😁 üstüne effecthayı nasıl sürücem ? Gece için başka nemlendirici mi baksam napsam ?

Urunlerini gule gule kullan. Cuzdanin yola ciktigina gore paylasabilirsin. :KK70: :KK70: :KK70:
sekanslarin yaşam çiçeği üzerinde özellikle olmasını istedim çünkü neden olmasın 😆 züğürtlük savarımın açıklama bölümünü okusana şarj edip gondrriyorlar mübarek 😆😆😆

Allah’im bu rutine tam olarak ne zaman varirim? 🤣 Benimki dun vaktinde uyudu, zili calmayin diye 503647 defa uyardigim siparisimi getiren kurye alacakli gibi zili caldi. Uyandi ve gece 1’de uyumamak icin tepine tepine agladi. 🫠
yaa kıyamam canım benim ... valla bu biraz çocuğuna göre değişiyor sanırım biz ahseni 4 aylık oldu odasını yaptık ve odamızdan ayırdık uyku eğitimi vermeye başladık 1 yaşındaydı akşam 8-9 da yatıp sabah 6 da kalkmaya başladı o zamandan beridirde öyle devam ediyor okula başlayacak bizimde kendimize ayıracak zaman olsun hemde büyüme hormonu tam çalışsın diye bu saat aralığını seçtik . ilk etapda o uyuyana kadar sabırla bekledik hatta uyku öncesi yıkanma masal okuma sırtını okşayarak uyuyana kadar konuşmadan sessizce karanlıkta bekleme şeklinde sistemi kurduk 1 gün ben 1 gün erhan nöbetleşe :KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X