Siteye girilmiyor, çökmüş resmen. Sepete ürün attığımda da kendi kendine sepet boşalıyor. Mağazaya gidemeyecek kadar hastayım bugün maalesef. Zaten gitsem de bizim buradaki mağazada bir çoğu ürün olmuyor. Mobil uygulama güncellenmiş, şifremi kabul etmiyor. Dolunaydan mıdır nedir, olumsuzluklar peş peşeSelam skinygörler, sohbetleri okuyorum ve okuyan herkes gibi eğleniyorum. Hepiniz de harikasınız. Yoğunluktan katılamıyorum.
Watsons da hem online hem mağazalarda geçerli indirim var. The purestler cosmedler 40 tiel. Kapanın elinde kalıyor.
400 ml yağ bazlı 40 tl tarihin en düşük fiyatı olabilir. The purestlere de inanamadım.
ve dermoskin göz çevresi kremindenŞu aydınlatıcı tonik ve arbutinden birer yedek daha olsa fena olmazdı aslında.
Geçmiş olsun sağlık daha önemli sen iyi ol da dolunaylar retrolar geçer elbetSiteye girilmiyor, çökmüş resmen. Sepete ürün attığımda da kendi kendine sepet boşalıyor. Mağazaya gidemeyecek kadar hastayım bugün maalesef. Zaten gitsem de bizim buradaki mağazada bir çoğu ürün olmuyor. Mobil uygulama güncellenmiş, şifremi kabul etmiyor. Dolunaydan mıdır nedir, olumsuzluklar peş peşe
Ondan yedek var kuzumve dermoskin göz çevresi kreminden
yağlandırmadıysa bu çooook iyi hem bakım hem korumaOndan yedek var kuzum
Şu güneş kremini hemen denedim. Benim koca gözeneklerime bile beyaz beyaz dolmadı. Çok mu yağlı acaba diye korkmuştum yorumlardan ama ilk etki bayağı iyi ve yağlandırmadı. Yüzüme dokunduğunda ise pamuk pamuk
Kesinlikle haklısın. Dermoskin'e de seninle adım atmış oldum, teşekkürler beybimyağlandırmadıysa bu çooook iyi hem bakım hem koruma
bi ara purestde şey vardı kapağın iç kısmında yazardı bizimle yaptığınız her alışverişde bir fidan dikiyoruz şu kodu okutursanız drone ile izleyebilirsiniz diye hala var mıKesinlikle haklısın. Dermoskin'e de seninle adım atmış oldum, teşekkürler beybim
Watsons siparişim de geldi. Purest'ciğim bana tester yollamış. Zarfın iç yazısı beni benden aldı. Çevre dostu ve hayvanlar konusundaki duyarlılıkları kalbimi çalıyor.
Var canım. Enzim peeling kutusunda görmüştüm ilk. Ben seviyorum Purest'i ya, ponçiğim benimbi ara purestde şey vardı kapağın iç kısmında yazardı bizimle yaptığınız her alışverişde bir fidan dikiyoruz şu kodu okutursanız drone ile izleyebilirsiniz diye hala var mı
ahsenkuş 5 dk sonra zile basar servisi gelmiştirgelir gelmez duşa sonra yemek yer , biraz okul sohbeti sonra ödev yapar sonra oyun sonra uyku en geç 9 da uyumuş olur , çocuğu uyutup bende alem yapıyorum ahahah
Urunlerini gule gule kullan. Cuzdanin yola ciktigina gore paylasabilirsin.züğürt savar cüzdanım da geliyooo
Urunlerini gule gule kullan. Cuzdanin yola ciktigina gore paylasabilirsin.
yaa kıyamam canım benim ... valla bu biraz çocuğuna göre değişiyor sanırım biz ahseni 4 aylık oldu odasını yaptık ve odamızdan ayırdık uyku eğitimi vermeye başladık 1 yaşındaydı akşam 8-9 da yatıp sabah 6 da kalkmaya başladı o zamandan beridirde öyle devam ediyor okula başlayacak bizimde kendimize ayıracak zaman olsun hemde büyüme hormonu tam çalışsın diye bu saat aralığını seçtik . ilk etapda o uyuyana kadar sabırla bekledik hatta uyku öncesi yıkanma masal okuma sırtını okşayarak uyuyana kadar konuşmadan sessizce karanlıkta bekleme şeklinde sistemi kurduk 1 gün ben 1 gün erhan nöbetleşeAllah’im bu rutine tam olarak ne zaman varirim?Benimki dun vaktinde uyudu, zili calmayin diye 503647 defa uyardigim siparisimi getiren kurye alacakli gibi zili caldi. Uyandi ve gece 1’de uyumamak icin tepine tepine agladi.