Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2.si güzelmiş
Ben dışarda cüzdan kullanmıyorum yani çanta takmayi da pek sevmem,olabildiğince küçük bir çanta takıp öyle çıkıyorum ...ona göre delirmeceli bi cüzdan secebildim ama evde param hep mor cüzdanda durur

Cüzdan gelmeden foreo mu alsam ondan sonra para biriktirme şov

Dışarda bunu kullan yine,ama evde morluda dursun mal varlığın

İşaret bu aşko Senin zaten cildin taş hiçbir şeye ihtiyacın yok

Yaa sen zaten hayvan dostu görl Bu çok tartışılan bir şey yurt dışında hatta Hyram işte bu işlere girince eleştirildi prim yapıyor insanları etkilemek için ir de vergi indirimi için falan diye. Purestı ben de seviyorum. Arbutin ben de çok etkili oldu ya ama yeni oluşmuş lekeydi benimki.

bu arada 10 derken üçlü setler varya genellikle onlardan aldım ve her sete 1 küpe diyorum öyle 10 aahahha
Aşko ya alemsin Matematik sorusu gibi soralım her sette 3 ürün vardır nisanın 10 seti olduğuna göre nisoşun kaç tane ürünü vardır

Aynısından mi aldın bende küpeyi alicam sirasini bekliyo
Ya eğer guvenilir insanlara denk gelirsen o eminim çok guzel gelişmeler olur ama piyasasi o kadar ayağa düştü ki güvenmek de zor...umarım hep iyilere denk gelirsin çünkü hak ediyorsun❤

E birak kullanma vücuduna kullan
siberian al eline para gecer geçmez
Şuan ki fiyattan biraz daha düşse hemen alacağım reelden arastiriyorum bulamadım henüz çıldırmak üzereyim bunu söyledim inşallah faydası olur cnm Kova hatunu

Eklentiler

• Screenshot_2022-11-09-21-35-16-845_trendyol.com.jpg
    56,3 KB · Görüntüleme: 22
Aynısından aldım aynen tükendi şimdi Ya şöyle beni tanısan şaşırırsın öncesinde aşırı bilim görl falandım yani. Hayatta her şeyi çat çat yapan disiplinli başarılı sonra ciddi sorunlar yaşıyorum 2 buçuk yıldır ama hiç girmedim bu işlere sürekli bilimsel denemelerde bulundum doktor doktor gezdim ama düzlemeyince en son kendi fizyoterapistim bir arkadaşına yönlendirdi gene fizyoterapist aynı zamanda bu işlere girmiş ama tabii 15 20 gün oldu çok kararsızım korkuyorum. Öyle. Büyük ihtimalle gitmem ya aman paramı alıp kızıklarlar beni kesin

İşaret bu aşko Senin zaten cildin taş hiçbir şeye ihtiyacın yok
Taş sensin, ben taşımsıyım
Ben genel olarak purest'i bayağı beğeniyorum. Bir de bu duyarlılıkları olunca iyice kalbimi çalıyor. Purest arbutin yarıya gelmedi, bitene kadar kullanacağım. Cilt rengim bayağı açılmış, bir ton beyazladım.

Aşko arbutinin net aydınlatıyor ben de fark ettim onu. Akça pakşa oluyorsun. Ojem rujum da bahsetmişti o da çok esmer bir kadın ama arbutini çok seviyor hep kullanıyor o da demişti yüzüm aşırı açıldı diye kadının yüzü buğday gibi ama vücut bayağı bir esmer.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…