Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bende eksik kalmayayım dedim ve mor cüzdanlara baktım kova hatunu senin gönderdiğin linkten karşıma çıktı :KK70: bende şunları beğendim birini seçicem artık

2.si güzelmiş
Ben dışarda cüzdan kullanmıyorum yani çanta takmayi da pek sevmem,olabildiğince küçük bir çanta takıp öyle çıkıyorum ...ona göre delirmeceli bi cüzdan secebildim 😂 ama evde param hep mor cüzdanda durur 🤑

2.si güzelmiş
Ben dışarda cüzdan kullanmıyorum yani çanta takmayi da pek sevmem,olabildiğince küçük bir çanta takıp öyle çıkıyorum ...ona göre delirmeceli bi cüzdan secebildim 😂 ama evde param hep mor cüzdanda durur 🤑
Cüzdan gelmeden foreo mu alsam ondan sonra para biriktirme şov 😂

ben aslında cüzdanımı çok seviyorum illa komple mor olması şart mı içine ametist taş koysam mesela olur mu :KK70: evrenle pazarlık ahahha cüzdanım bu ve yaklaşık 12 yıldır kullanıyorum 🤭 aramızda bir bağ geliştiEki Görüntüle 3158867
Dışarda bunu kullan yine,ama evde morluda dursun mal varlığın 😁😁

Siteye girilmiyor, çökmüş resmen. Sepete ürün attığımda da kendi kendine sepet boşalıyor. Mağazaya gidemeyecek kadar hastayım bugün maalesef. Zaten gitsem de bizim buradaki mağazada bir çoğu ürün olmuyor. Mobil uygulama güncellenmiş, şifremi kabul etmiyor. Dolunaydan mıdır nedir, olumsuzluklar peş peşe :KK70:
İşaret bu aşko 😂Senin zaten cildin taş hiçbir şeye ihtiyacın yok 😂

Kesinlikle haklısın. Dermoskin'e de seninle adım atmış oldum, teşekkürler beybim💐
Watsons siparişim de geldi. Purest'ciğim bana tester yollamış. Zarfın iç yazısı beni benden aldı. Çevre dostu ve hayvanlar konusundaki duyarlılıkları kalbimi çalıyor. 💕🐾
Yaa sen zaten hayvan dostu görl 😍Bu çok tartışılan bir şey yurt dışında hatta Hyram işte bu işlere girince eleştirildi prim yapıyor insanları etkilemek için ir de vergi indirimi için falan diye. Purestı ben de seviyorum. Arbutin ben de çok etkili oldu ya ama yeni oluşmuş lekeydi benimki.

bu arada 10 derken üçlü setler varya genellikle onlardan aldım ve her sete 1 küpe diyorum öyle 10 aahahha
Aşko ya alemsin 😂Matematik sorusu gibi soralım her sette 3 ürün vardır nisanın 10 seti olduğuna göre nisoşun kaç tane ürünü vardır 😂

Ben de alıdm şimdi 😂Enerji küpem de kargoya verilmiş heyecanlı bekleyiş 😂Ama asış benim şu theta healing işlerine falan girmem gerek herhalde asla iyileşemiyorum ve doktorum artık dedik mesleği bırakacağım artık ya da şöyle jaas falan işlerine 😂
Aynısından mi aldın 😍 bende küpeyi alicam sirasini bekliyo 🤗
Ya eğer guvenilir insanlara denk gelirsen o eminim çok guzel gelişmeler olur ama piyasasi o kadar ayağa düştü ki güvenmek de zor...umarım hep iyilere denk gelirsin çünkü hak ediyorsun❤

E birak kullanma vücuduna kullan
siberian al eline para gecer geçmez
Şuan ki fiyattan biraz daha düşse hemen alacağım reelden arastiriyorum bulamadım henüz çıldırmak üzereyim 🤣 bunu söyledim inşallah faydası olur cnm Kova hatunu Kova hatunu

Eklentiler

• Screenshot_2022-11-09-21-35-16-845_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2022-11-09-21-35-16-845_trendyol.com.jpg
    56,3 KB · Görüntüleme: 22
Aynısından mi aldın 😍 bende küpeyi alicam sirasini bekliyo 🤗
Ya eğer guvenilir insanlara denk gelirsen o eminim çok guzel gelişmeler olur ama piyasasi o kadar ayağa düştü ki güvenmek de zor...umarım hep iyilere denk gelirsin çünkü hak ediyorsun❤
Aynısından aldım aynen tükendi şimdi 😂Ya şöyle beni tanısan şaşırırsın öncesinde aşırı bilim görl falandım yani. Hayatta her şeyi çat çat yapan disiplinli başarılı sonra ciddi sorunlar yaşıyorum 2 buçuk yıldır ama hiç girmedim bu işlere sürekli bilimsel denemelerde bulundum doktor doktor gezdim ama düzlemeyince en son kendi fizyoterapistim bir arkadaşına yönlendirdi gene fizyoterapist aynı zamanda bu işlere girmiş ama tabii 15 20 gün oldu çok kararsızım korkuyorum. Öyle. Büyük ihtimalle gitmem ya aman paramı alıp kızıklarlar beni kesin 😂

İşaret bu aşko 😂Senin zaten cildin taş hiçbir şeye ihtiyacın yok 😂
Taş sensin, ben taşımsıyım😁
Yaa sen zaten hayvan dostu görl 😍Bu çok tartışılan bir şey yurt dışında hatta Hyram işte bu işlere girince eleştirildi prim yapıyor insanları etkilemek için ir de vergi indirimi için falan diye. Purestı ben de seviyorum. Arbutin ben de çok etkili oldu ya ama yeni oluşmuş lekeydi benimki.
Ben genel olarak purest'i bayağı beğeniyorum. Bir de bu duyarlılıkları olunca iyice kalbimi çalıyor. Purest arbutin yarıya gelmedi, bitene kadar kullanacağım. Cilt rengim bayağı açılmış, bir ton beyazladım.🥳

Taş sensin, ben taşımsıyım😁

Ben genel olarak purest'i bayağı beğeniyorum. Bir de bu duyarlılıkları olunca iyice kalbimi çalıyor. Purest arbutin yarıya gelmedi, bitene kadar kullanacağım. Cilt rengim bayağı açılmış, bir ton beyazladım.🥳
Aşko arbutinin net aydınlatıyor ben de fark ettim onu. Akça pakşa oluyorsun. Ojem rujum da bahsetmişti o da çok esmer bir kadın ama arbutini çok seviyor hep kullanıyor o da demişti yüzüm aşırı açıldı diye kadının yüzü buğday gibi ama vücut bayağı bir esmer.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X