Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar bu ürünü deneyen var mııı. Kuru nemsiz ciltliyim güneş lekelerim var resim ekliyim hatta son zamanlarda oluşan gözenek sorunum da var, burnuma doğru devam ediyor burnumda fazlasıyla siyah nokta var. sivilce haric birsürü sorunum var hiç bilgim yok. hyalüronik serum ve C vitamin serum kullanıyorum birde arada bi claderm kil maskesi yapiyorum. Nemlendirici olarakta diadermine kuru ciltler için olan. Bu delikler daha da büyür mü

sizce gerek var mı bu tarz ürünlere kullaniyor musunuz?

Eklentiler

• Screenshot_20221109_200038_trendyol.com.jpg
    63,1 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20221109_200823.jpg
    80,1 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
Sen bi gözlemle bakalım ...allahim bi alt mesaja da bak iptal da demiyo

Acaba Dermoskin arbutin de öyle midir ya? Kafamda deli sorular

Aynı gözwneklerden bende de var. Hatta fotoğrafı görünce kendi yanağım sandım niacinamide kullanmaya başlayalı 5 ay oldu, faydası var. Bir aydır haftada 3 gün peptit kullanıyorum, bir tık gelişme oldu fakat gözenek öyle açılıp kanan bir şey değil, maalesef tamamen düzelmez. Lazerle küçültüyorlar galiba ama gerek yok gibi.

Hayyam demene çok güldüm ya Arkadaşım ve kardeşimle konuşuyorduk söyledim aşırı güldük Arkadaşım da bilmiyormuş o da ben de Hayyam sanardım dedi
İyi ki öyle demiş yoksa tüm canki camiasına rezil olacaktım
Klavye yazım hatası yaptı sandım kız

Aşka bir de şunu aldım kartlık olarak.Kartla para aynı yerde olmasın diye. Garbalia Chain Unisex Kırmızı Deri Kartlık Cüzdan Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Mor cüzdanı da mı sipariş verdin, link attıysan görmedim. Ben de mi yapsam o totemi?
Ay bu çoğzeeeeel güle güle kullan, kartlarına bol para yağsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…