Tamam mesaj alındı görlBen zengoyum ben zengoyum. Ben bir para mıknatısıyım. 777520 318 798
Görl süpersin.Tamam mesaj alındı görl
Aşko spor yapıyor musun? Nasıl besleniyorsun?Ah şu göbeğimin küçülmesini çok isterim
Ben de Akın hocayı severek izliyorum. Mesela 3 ayı biraz geçti sporu bıraktım öyle aman aman bir kilo almadım 2 kilo falan aldım ama fark ediyorum spor yaparken çok daha iyiydi vücudum.
Valla aşırı kilo aldim bu ara devlet hastanesinden randevu aldım diyetisyene az önce normal de çıkabildiğim yerlere bile artık çıkamıyorum engelliyim o bni zorluyor daha kötü oldumAşko spor yapıyor musun? Nasıl besleniyorsun?
Normalde göre iştahın mı açıldı ya da gece daha çok yemeye mi başladın? Diyetisyene randevum alman süper olmuş görl ideal kilo sayısı 48124 12Valla aşırı kilo aldim bu ara devlet hastanesinden randevu aldım diyetisyene az önce normal de çıkabildiğim yerlere bile artık çıkamıyorum engelliyim o bni zorluyor daha kötü oldum
İdeal kilom :50 ya stresten ekmeğe sardım çok yiyorum kahvaltı da yemekte delircem yemeyince tansiyonum düşüyor gözlerim kararıyor midem bulanıyorNormalde göre iştahın mı açıldı ya da gece daha çok yemeye mi başladın? Diyetisyene randevum alman süper olmuş görl ideal kilo sayısı 48124 12
Sensin o.Günaydın beautiful görler
O sondaki'ler çince miSensin o.
777 520 16062009 200820
GünaydınGünaydın beautiful görler
Hayir, evlilik ve oglumun dogum tarihleri.O sondaki'ler çince mi
Ben ilk günden direkt senin aldıklarını kopyaladım bir çok üründe, tecrübene güvendiğim için. Yağ bazlı, su bazlı bitince devamını alıyorum. Kopyalamak rahatsız etti ilk başta, derste kopya çekiyormuş gibi düşünme deyip devam ettim, şimdi de makyaj ürünlerini kopyalıyorum ilerde rutin oluşturacağım çünkü. Yine çok teşekkür ederim, her türlü bilgilendirmen için.birde şunları aldım
Lovely Bamboo Loose Powder Pudra Mat BitiÅli Fiyatı - Trendyol
Lovely Bamboo Loose Powder Mat BitiÅli Åeffaf Bambu Pudra yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Lovely Loose Powder Hd PürüzsüzlüÄe Yardımcı Pudra Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Lovely Loose Powder Hd PürüzsüzlüÄe Yardımcı Pudra yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com Pastel Daylight Cream Highlighter - Krem Aydınlatıcı 11 Sunrise Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Pastel Daylight Cream Highlighter - Krem Aydınlatıcı 11 Sunrise yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
L
L'Oreal Paris L'oréal Paris Color Riche Plump & Shine Ruj yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
ahsenede çanta aldım küçük hanımın çantası artık eskimişti bizim kontesin tam tarzı bir tane kalmıştı kaptım
DMT Kadın Renkli Şık Küçük El Çantası Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
13 ocakta doğum günü direkt o zaman hediye veririm
Moon Çanta İnci Detay Mini El Çantası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Moon Çanta İnci Detay Mini El Çantası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
birde kendisine şunu aldım
vipcheap No6 Emaymei Jelly Ãiçekli Ruj Uzun Süre Kalıcı Dudak Balsamı Nemlendirici Etkili Dudak Parlatıcı Ruj Fiyatı, Yorumları - Trendyol
vipcheap No6 Emaymei Jelly Ãiçekli Ruj Uzun Süre Kalıcı Dudak Balsamı Nemlendirici Etkili Dudak Parlatıcı Ruj yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Telepatiye bakarmısınGünaydınlar, konuşma frekansınıza yetişemiyorum hatunlar.Tam aklımdan geçen konu dosyalarını açıp, konuşup ben gelinceye kadar dosyayı kapatmış oluyorsunuz.
ya allahım ne tatlı insansın ,kopyalamak neee , etimden budumdan sonuna kadar faydalanabilirsinizBen ilk günden direkt senin aldıklarını kopyaladım bir çok üründe, tecrübene güvendiğim için. Yağ bazlı, su bazlı bitince devamını alıyorum. Kopyalamak rahatsız etti ilk başta, derste kopya çekiyormuş gibi düşünme deyip devam ettim, şimdi de makyaj ürünlerini kopyalıyorum ilerde rutin oluşturacağım çünkü. Yine çok teşekkür ederim, her türlü bilgilendirmen için.
Bir tek çorapları favlamadım haberin olsun bu arada.
ya allahım ne tatlı insansın ,kopyalamak neee , etimden budumdan sonuna kadar faydalanabilirsinizbildiğimiz herşeyi paylaşmak kız kardeşlik görevidir
Çok tatlı anlatmışsın ya bayıldım.Kına da eşimin bir teyzesi var geçmişte tüm kardeşleri o yönetirmiş, tam bir hanımağa, şimdi bayağı yaşlanmış. dediki kocana iyi bakmıyorsun bu adamın hali ne 8güya zayıflığını söylüyor). Ben de ancak bana yediriyor, kendi pek bir şey yemiyor dedim. senin neyin var manken gibisindedi. Balık bir elbise vardı üzerimde ve yukarı da saydığım ürünler, ayağımda 20cmlik ayakkabı, göbeğimi de içime çekiyorum sürekli felan... Yanii bu kadarını teyze ne bilsin..
Tabi düğün sonrası sindiralladan kül kedisine dönüş..
Neyse bu iltifat bana uzun süre yeter diye düşünüyorum. Ama spora tekrar başlayacağım, paylaşılan bir video vardı, kas yağ oranı diye, bölgesel çalışacağımbu sefer, bir iki ay daha yoğunluğum var ama sporu on dakika da olsa yapmak gerek sanırım.