- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
E benim mesajımı alıntılamışsın ama mesajın yazarı Ahu görünüyor. KK'nın bizim elimizde kafası karıştı vallaBir denek olarak kocisler
Ay evet, bu ürün. Serum gibi değil de jel gibidir dedi, çok memnunmuş. İyi ki burada sormuşum, boşa para verecekmişim. Teşekkürler C ceycey0406İndirimde 90 a yakın bir fiyata almıştım. Seruma hiç benzemiyor. Yapış yapış bir şey
Ben bilemenko
Evet bu. Bayağı konuşuldu çok meşhur oldu ama denemedim ben. HenüzSenin dediğin retinol khiels miydi baya guzelmis
Sberian network ürünü gratis watsons da satılmıyor. 190 lardan düştü 170 e kaçırmayın benceYa acaba gratis watsons ta bulabilir miyim netten almasam. 170 tlmis nette. Sberian.
İyi bir şey olsa kullanırdım. 2 aydır duruyor bakAy evet, bu ürün. Serum gibi değil de jel gibidir dedi, çok memnunmuş. İyi ki burada sormuşum, boşa para verecekmişim. Teşekkürler C ceycey0406
Dekolteye sür bence döş bölgesişovİyi bir şey olsa kullanırdım. 2 aydır duruyor bak
burayı hiç okumadığın için sadece trendyolda satıldığını da okumadın tabiiYa acaba gratis watsons ta bulabilir miyim netten almasam. 170 tlmis nette. Sberian.
Bu sabah yine La Roche Posay güneş kremini kullanayım dedim, yine silgi gibi soyulduYazın soyulan zaten bu mevsimde daha beter soyulur farkındayım ama bir kez daha deneyeyim diye düşünmüştüm. Bir kez bile kullanamadım ben onu ya, yazık. Eşimin yüzünde de bi' deneyip geleyim çok merak ettim.
la roche hangisiydi yağlı ciltler için olan güneş kremimi hangisi canım
Evet canım, şu:la roche hangisiydi yağlı ciltler için olan güneş kremimi hangisi canım
benim şuan kullandığım bu dünyanın en güzel güneş kremlerinden biri makyaj bazı olarak da kullanan çok ... blurlama özelliği varEvet canım, şu:
La Roche-Posay Anthelios Dry Touch Tinted GüneŠKremi SPF 50+ 50 ml Yorumları - Trendyol
La Roche Posay Anthelios Oil Control Gel Cream Spf50+ YaÄlı ve Karma Ciltler İçin Yüz GüneÅ Kremi 50 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Öyle yapıyorum, ben sabahları başka ürün kullanmıyorum. SVR ile de denedim, Purest niacinamide ile de denedim; sonuç aynı canım. Hatta hiçbir ürün kullanmadan da denedim, silgi gibi oluyor, dokunduğum an soyuluyor. Eşimin alnına sürmüştüm, gayet güzel oldu. Az önce sürdüğüm yere dokunayım dedim, onda da silgi gibi soyuldu ki o yüzünü sadece su ile yıkar.sepya sabah sadece yıkama jeli ile yıka yüzünü sadece svr serum sür sonra 2 parmak kuralıyla yüzüne la roche güneş kremi sür
bir öyle dener misin soyulacak mı ben böyle yapıyorum asla soyulmuyor ki aranızda en yağlı cilt olan benim
svr yi kuru cilde mi sürüyorsunÖyle yapıyorum, ben sabahları başka ürün kullanmıyorum. SVR ile de denedim, Purest niacinamide ile de denedim; sonuç aynı canım. Hatta hiçbir ürün kullanmadan da denedim, silgi gibi oluyor, dokunduğum an soyuluyor. Eşimin alnına sürmüştüm, gayet güzel oldu. Az önce sürdüğüm yere dokunayım dedim, onda da silgi gibi soyuldu ki o yüzünü sadece su ile yıkar.
Karma ciltli olan arkadaşım var, yarın onda da deneyeceğim.
Ben her sabah sadece Clenes yüz yıkama jeli kullanırım, yüzümü kurulayınca sadece niacinamide (SVR ya da Purest) sürerim. 15 dk kadar sonra da güneş kremi. Sabah rutinim bu.benim şuan kullandığım bu dünyanın en güzel güneş kremlerinden biri makyaj bazı olarak da kullanan çok ... blurlama özelliği var
uygulamada hata var yüzde yüz eminim nasıl uyguladığını anlatırmısın canım bi
SVR'ı kuru cilde sürüyorum 1 pompa, tampon hareketlerle. Ölü derim nasıl birikecek bilmiyorum ki. Haftada bir gün enzim peeling yapıyorum. Bir gün fiddy yapıyorum. Hatta fiddy son aşamasında yağı 10 dk bekletip 3 dk masaj yaparken kum taneleri gibi pütürler bile çıkmıyor yüzümden.svr yi kuru cilde mi sürüyorsun
ölü derin birikmiş olabilir mi