Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir denek olarak kocisler
E benim mesajımı alıntılamışsın ama mesajın yazarı Ahu görünüyor. KK'nın bizim elimizde kafası karıştı valla
Kocamın yüzünde muhteşem oldu, aydınlık verdi. Bende silgi gibi soyuluyor N nscckts neden böyle oldu canım ya? Ay ne kadar güzel aydınlatıyormuş meğer, hiç faydalanamamışım o özelliğinden.

Ben bilemenko

Yav mesajları göremeyeceğim kadar berbat büyüklükte reklam çıkıyor sürekli. Her yerde reklam var ve mesajlar sürekli kayıyor, okuyamıyorum. Bir sitede bu kadar çok reklam olmaz. Aşırı rahatsız edici, siteden soğudum resmen. Reklam engelleyici kullanıyor musunuz kızlar? Ben kullanıyordum bir ara ama o zaman da dizileri izletmiyor. Çözümü olan varsa paylaşsın ne olur.

la roche hangisiydi yağlı ciltler için olan güneş kremimi hangisi canım

benim şuan kullandığım bu dünyanın en güzel güneş kremlerinden biri makyaj bazı olarak da kullanan çok ... blurlama özelliği var

uygulamada hata var yüzde yüz eminim nasıl uyguladığını anlatırmısın canım bi

Öyle yapıyorum, ben sabahları başka ürün kullanmıyorum. SVR ile de denedim, Purest niacinamide ile de denedim; sonuç aynı canım. Hatta hiçbir ürün kullanmadan da denedim, silgi gibi oluyor, dokunduğum an soyuluyor. Eşimin alnına sürmüştüm, gayet güzel oldu. Az önce sürdüğüm yere dokunayım dedim, onda da silgi gibi soyuldu ki o yüzünü sadece su ile yıkar.
Karma ciltli olan arkadaşım var, yarın onda da deneyeceğim.

sepya serumlar tam emilmeden sürüyorsan ondan da olabilir veya üst üste mi serum uyguluyorsun

bak aynen şunu yapacaksın sabah kalktın yüzünü yıkama jeliyle yıkadın
nemliyken svr serum sürdün onda da hyaluronik varya o yüzden nemli cilde sürülür
15 dk bekle güneş kremini öyle sür

svr yi kuru cilde mi sürüyorsun
ölü derin birikmiş olabilir mi

güneş kremini az mı sürüyorsun veya yüzüne elinle fazla mı sürtüyorsun yüzünde iyiceeee kuruyana kadar güneş kremini sürme 2 parmak kuralıyla sürdün ya biraz nemli bırak o beyazlık gittikten sonra nemli kalsın cildin kuruyana kadar krem gibi yedirmeye çalışma güneş kremini fazla sürtmekten de ürün soyulabilir

Ben her sabah sadece Clenes yüz yıkama jeli kullanırım, yüzümü kurulayınca sadece niacinamide (SVR ya da Purest) sürerim. 15 dk kadar sonra da güneş kremi. Sabah rutinim bu.
Güneş kremini elimde inceltip tampon hareketlerle uyguluyorum. İlk uygulamada sorun yok gibi duruyor, 5 dk kadar sonra elimi yüzüme götürdüğümde silgi gibi soyulma oluyor. Bu dediğim sorunu sadece bu güneş kreminde yaşıyorum, diğerlerinde böyle bir durum yok. Hatta bunu yazın da yazmıştım, hafızan iyidir unutmuş olamazsın.

svr yi kuru cilde mi sürüyorsun
ölü derin birikmiş olabilir mi
SVR'ı kuru cilde sürüyorum 1 pompa, tampon hareketlerle. Ölü derim nasıl birikecek bilmiyorum ki. Haftada bir gün enzim peeling yapıyorum. Bir gün fiddy yapıyorum. Hatta fiddy son aşamasında yağı 10 dk bekletip 3 dk masaj yaparken kum taneleri gibi pütürler bile çıkmıyor yüzümden.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…