Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yüzün kuruyunca değil nemliyken süreceksin svryide canım
bunu tampon olarak uygulamana bile gerek yok hassas cilde özel ürünler herzaman daha nemli olur diğer yağlı ve akneye meyilli la rochein güneş kremi çok pudramsı kuru o tampon uygulanabilir ama bu bilgiğin incecik krem gibi formda. bak eşinde soyulmamış yani ürün aslında soyulmuyor soyulsa onda da soyulurdu bir terslik var yani onu bulalım ki kullanabil çok güzel bir ürün daha yeni tanıştığımızda tavsiye etmiştim hatırlıyorum svr ile birlikte yazmıştım bunuda hatta

canım svr de hyaluronik var asla kuru cilde sürülmez ben hep derim ama nemli cilde uygulayın diye

He kız, aynen böyle yapıyorum. Hatta Ayşegül Yazıcı'nın güneş kremi uygulama videosu vardı ya aynen onun gibi yapıyorum.

svr kuru cilde sürdüğün için yetmiyor demek ki sana bir ara bununla ilgili konuşmuştuk hatta nasıl yetiyor sana 1 pompa imkansız demiştin nemli cilde uygula 1 pompa dene bak farkı sen kuru cilde uygulayıp bu kadar sevdiysen nemli cilde uyguladıktan sonra nikahına alırsın

bak sabah kalktın yüzünü yıkadın ben 1 yaprak kagıt havluyu yüzüme bastır çek yapıyorum hafif ıslak kalıyor öyle tam 1 pompa şeklinde avucuma sıkıp iki elimin arasında ovuşturup direkt krem şeklinde sürüyorum ondan 15 dk sonra sür güneş kremini nemsizlikten soyuluyor senin cildin yüzde 90

Evet sen yazınca hemen almıştım. Eşimde de kuruduktan sonra elimi sürdüm, onda da soyuldu, o mesajı atlamış olabilirsin. Yalnız ben hiçbir ürün kullanmadan da denedim bu güneş kremini. Yanlış ya da eksik ne yapabilirim bilmiyorum çünkü farklı farklı her şekilde denedim. Ürün çok güzel, şüphem yok ama bir yerde bir sorun var. Elimde denedim, sıkıntı olmadı.

ay görmedim onu atlamışım , elinde sıkıntı olmadı mı ... eşinin cildi kuruya dönük mü kuruya dönük ciltler sevmez tam yağlı cilt güneş kremi o nemsizlikten soyulabilir canım

ay görmedim onu atlamışım , elinde sıkıntı olmadı mı ... eşinin cildi kuruya dönük mü kuruya dönük ciltler sevmez tam yağlı cilt güneş kremi o nemsizlikten soyulabilir canım
Svr da kadifemsi bir doku oluşturuyor ya o yüzden anlaşamıyor olabilirler mi daha nemlendirici mesela peptit den sonra sürse olmaz mı.

SVR'nin yüzümde bıraktığı etkiye zaten aşığım biliyorsun. Cilt tonumu eşitledi, lekelerimi onarıyor yavaş yavaş; tam nikâhlanmalık Yalnız ben senin yazdığın birçok bilgiyi Word dosyasına yapıştırıyordum hatırlıyor musun? Bir mesajda, "Yüzün havlu gibi kuru olunca SVR serumu tampon hareketlerle uygula" demiştin, yüzün nemli kalsın diye bir ifadeyi ben ilk defa okuyorum inanır mısın? Havlu gibi kuru olsun, nemli olsun anlamına geliyor da ben mi cahillik ettim yine? Ay beybi yaaa

Neyse SVR ile aram iyi, bundan sonra öyle uygularım ama dediğim gibi ister SVR süreyim, ister Purest süreyim, ister hiçbir şey sürmemiş olayım; silgi gibi soyulmanın önüne geçemiyorum Şu aralar Solante ile çok iyi anlaşıyorum çünkü cildim karmaya dönüyor yavaş yavaş.

şöyle anlarız , sen en çok hangi güneş kremini sevdin sepyacan cilt analizi güneş kremiyle belli olur bence
Yaz sıcağında Purest yağlı ciltler için olan güneş kremini sevdim, cildim aşırı iyi anlaştı onunla. O bitince yenisini almadım canım, Solante Antioks almıştım, şimdi mevsim değiştiği için ona başladım. Aramız çok iyi.

büyük ihtimal yanlış yazmışım o an demek ki ne olursa olsun kremler ve bu tarz serumlar hep nemli cilde uygulanır çünkü özellikle hyaluronik olanlar hatta ben şu konuşmamızı hatırlıyorum sen beni çıtı pıtı biri sandığından minyonsun 1 pompa ondan yetiyordur demiştin ya ürünü çok kullandığını iddaa ediyordum hatırlıyor musun ? çok çok ısrarcı yazmıştım sana 1 pompa yetmemesi imkansız zaten nemli cilde uyguluyorsun cümlemi çok net hatırlıyorum ... ama sen başka zaman kaydettiğini söylediğin o an ben yanlış yazmışımdır yanlış yazdığımı kaydetmişsindir ,kopyaladığına göre öyle yazmışım o net ama demek ki yanlış yazmışım allah bilir o an kaç kişiye yazıyordum . denk gelmişsindir mutlaka herkese hep nemli cilde uygulayın derim genel olarak . solente kesinlikle kuruya dönük ciltlerin seveceği güneş kremi la roche o soyuluyor dediğinde tam olarak yağlı hatta ergen cilt yağı varya öyle yağlı cilde uygun . sen o dönem cildim aşırı yağlı diyordun ondan onu önermişimdir sana ,demek ki o an yağ kusması sebum dengesizliğindenmiş aslında yağlı olduğundan değilmiş... niacinimade ile dengelenmiş ve güneş kremi sana nemi yetersiz kalmış sana o güneş kremi ne yaparsan yap ondan soyuluyor

mesala purestde kuruya dönük karmaya uygun bence ,bana yağlı geldi o ...demek ki senin kuruya dönük cildin

svr havlu gibi kuru cilde 3 pompa sürsen anca yeter çok su gibi birşey çünkü emer nasıl hüp diye ayy ... nemli cilt zaten doygun oluyor ya 1 pompa kaya kaya sürülüyor hatta boynuma bile yediriyorum avucumda kalanı

havlu gibi kuru olmalı yorumumu arıyorum nasıl bir şuursuzlukla yazdım diye
S sepyazeytin canısı purest serumda ilk kullandığında sevmemişsin silgi gibi soyulmuş nefret ettim yazmışsın yorumumu ararken o yorumunu gördüm hatta pekmez gibi rengi kıvamı demişsin ... şimdi en sevdiklerinden yanlış hatırlamıyorsam, uygulaman aynı ama artık silgi gibi soyulmuyor değil mi ...şuan öyle bir şikayetin var mı ? ya da uygulama da değişiklik mi yaptın cildin anlaştı aklımda deli sorular

Bioderm de ben de soyuluyor. Ne yaptıysam olmadı. Ben de onu evdeyken kullanıyorum sadece

purest niacinimade için kuru cilde tampon hareketle kullan demişim balım S sepyazeytin ... soyuluyor silgi gibi demişsin birde öyle dene demişim hatta kocaman 1 DAMLA SADECE demişim sepyaaaaa kopyala dedikten sonra yapıştırı svr ye mi yaptın kııızzz

Bioderm de ben de soyuluyor. Ne yaptıysam olmadı. Ben de onu evdeyken kullanıyorum sadece
bende de tüm karma ciltler için olan güneş kremleri soyulur sadece yağlı ciltler içini kullanabiliyorum o da 1-2 markanın iyi geliyor bana cildim çok yağlı ya nemsizlikten de soyulur yağlı olunca da önce mırcık oluyor cilt yemiyor sonra da soyuluyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…