yüzün kuruyunca değil nemliyken süreceksin svryide canımBen her sabah sadece Clenes yüz yıkama jeli kullanırım, yüzüm kuruyunca sadece niacinamide (SVR ya da Purest) sürerim. 15 dk kadar sonra da güneş kremi. Sabah rutinim bu.
Güneş kremini elimde inceltip tampon hareketlerle uyguluyorum. İlk uygulamada sorun yok gibi duruyor, 5 dk kadar sonra elimi yüzüme götürdüğümde silgi gibi soyulma oluyor. Bu dediğim sorunu sadece bu güneş kreminde yaşıyorum, diğerlerinde böyle bir durum yok. Hatta bunu yazın da yazmıştım, hafızan iyidir unutmuş olamazsın.
canım svr de hyaluronik var asla kuru cilde sürülmez ben hep derim ama nemli cilde uygulayın diyeSVR'ı kuru cilde sürüyorum 1 pompa, tampon hareketlerle. Ölü derim nasıl birikecek bilmiyorum ki. Haftada bir gün enzim peeling yapıyorum. Bir gün fiddy yapıyorum. Hatta fiddy son aşamasında yağı 10 dk bekletip 3 dk masaj yaparken kum taneleri gibi pütürler bile çıkmıyor yüzümden.
He kız, aynen böyle yapıyorum. Hatta Ayşegül Yazıcı'nın güneş kremi uygulama videosu vardı ya aynen onun gibi yapıyorum.güneş kremini az mı sürüyorsun veya yüzüne elinle fazla mı sürtüyorsun yüzünde iyiceeee kuruyana kadar güneş kremini sürme 2 parmak kuralıyla sürdün ya biraz nemli bırak o beyazlık gittikten sonra nemli kalsın cildin kuruyana kadar krem gibi yedirmeye çalışma güneş kremini fazla sürtmekten de ürün soyulabilir
Evet sen yazınca hemen almıştım. Eşimde de kuruduktan sonra elimi sürdüm, onda da soyuldu, o mesajı atlamış olabilirsin. Yalnız ben hiçbir ürün kullanmadan da denedim bu güneş kremini. Yanlış ya da eksik ne yapabilirim bilmiyorum çünkü farklı farklı her şekilde denedim. Ürün çok güzel, şüphem yok ama bir yerde bir sorun var. Elimde denedim, sıkıntı olmadı.yüzün kuruyunca değil nemliyken süreceksin svryide canım
bunu tampon olarak uygulamana bile gerek yok hassas cilde özel ürünler herzaman daha nemli olur diğer yağlı ve akneye meyilli la rochein güneş kremi çok pudramsı kuru o tampon uygulanabilir ama bu bilgiğin incecik krem gibi formda. bak eşinde soyulmamış yani ürün aslında soyulmuyor soyulsa onda da soyulurdu bir terslik var yani onu bulalım ki kullanabil çok güzel bir ürün daha yeni tanıştığımızda tavsiye etmiştim hatırlıyorum svr ile birlikte yazmıştım bunuda hatta
ay görmedim onu atlamışım , elinde sıkıntı olmadı mı ... eşinin cildi kuruya dönük mü kuruya dönük ciltler sevmez tam yağlı cilt güneş kremi o nemsizlikten soyulabilir canımEvet sen yazınca hemen almıştım. Eşimde de kuruduktan sonra elimi sürdüm, onda da soyuldu, o mesajı atlamış olabilirsin. Yalnız ben hiçbir ürün kullanmadan da denedim bu güneş kremini. Yanlış ya da eksik ne yapabilirim bilmiyorum çünkü farklı farklı her şekilde denedim. Ürün çok güzel, şüphem yok ama bir yerde bir sorun var. Elimde denedim, sıkıntı olmadı.
Svr da kadifemsi bir doku oluşturuyor ya o yüzden anlaşamıyor olabilirler mi daha nemlendirici mesela peptit den sonra sürse olmaz mı.ay görmedim onu atlamışım , elinde sıkıntı olmadı mı ... eşinin cildi kuruya dönük mü kuruya dönük ciltler sevmez tam yağlı cilt güneş kremi o nemsizlikten soyulabilir canım
SVR'nin yüzümde bıraktığı etkiye zaten aşığım biliyorsun. Cilt tonumu eşitledi, lekelerimi onarıyor yavaş yavaş; tam nikâhlanmalıksvr kuru cilde sürdüğün için yetmiyor demek ki sana bir ara bununla ilgili konuşmuştuk hatta nasıl yetiyor sana 1 pompa imkansız demiştinnemli cilde uygula 1 pompa dene bak farkı sen kuru cilde uygulayıp bu kadar sevdiysen nemli cilde uyguladıktan sonra nikahına alırsın
Yaz sıcağında Purest yağlı ciltler için olan güneş kremini sevdim, cildim aşırı iyi anlaştı onunla. O bitince yenisini almadım canım, Solante Antioks almıştım, şimdi mevsim değiştiği için ona başladım. Aramız çok iyi.şöyle anlarız , sen en çok hangi güneş kremini sevdin sepyacan cilt analizi güneş kremiyle belli olur bence
büyük ihtimal yanlış yazmışım o an demek ki ne olursa olsun kremler ve bu tarz serumlar hep nemli cilde uygulanır çünkü özellikle hyaluronik olanlar hatta ben şu konuşmamızı hatırlıyorum sen beni çıtı pıtı biri sandığından minyonsun 1 pompa ondan yetiyordur demiştin yaSVR'nin yüzümde bıraktığı etkiye zaten aşığım biliyorsun. Cilt tonumu eşitledi, lekelerimi onarıyor yavaş yavaş; tam nikâhlanmalıkYalnız ben senin yazdığın birçok bilgiyi Word dosyasına yapıştırıyordum hatırlıyor musun? Bir mesajda, "Yüzün havlu gibi kuru olunca SVR serumu tampon hareketlerle uygula" demiştin, yüzün nemli kalsın diye bir ifadeyi ben ilk defa okuyorum inanır mısın? Havlu gibi kuru olsun, nemli olsun anlamına geliyor da ben mi cahillik ettim yine? Ay beybi yaaa
Neyse SVR ile aram iyi, bundan sonra öyle uygularımama dediğim gibi ister SVR süreyim, ister Purest süreyim, ister hiçbir şey sürmemiş olayım; silgi gibi soyulmanın önüne geçemiyorum Şu aralar Solante ile çok iyi anlaşıyorum çünkü cildim karmaya dönüyor yavaş yavaş.
mesala purestde kuruya dönük karmaya uygun bence ,bana yağlı geldi o ...demek ki senin kuruya dönük cildinYaz sıcağında Purest yağlı ciltler için olan güneş kremini sevdim, cildim aşırı iyi anlaştı onunla. O bitince yenisini almadım canım, Solante Antioks almıştım, şimdi mevsim değiştiği için ona başladım. Aramız çok iyi.
şapka tak istersen ne olur ne olmaz korusunBiz yine taziye evine gidiyormuşuz beybiler. Dün de fiddy yapmıştım dışarı çıkmam diye. Dışarıda güneş kavuruyor valla.Gelince okurum, öpüldünüz.
Bioderm de ben de soyuluyor. Ne yaptıysam olmadı. Ben de onu evdeyken kullanıyorum sadeceEvet sen yazınca hemen almıştım. Eşimde de kuruduktan sonra elimi sürdüm, onda da soyuldu, o mesajı atlamış olabilirsin. Yalnız ben hiçbir ürün kullanmadan da denedim bu güneş kremini. Yanlış ya da eksik ne yapabilirim bilmiyorum çünkü farklı farklı her şekilde denedim. Ürün çok güzel, şüphem yok ama bir yerde bir sorun var. Elimde denedim, sıkıntı olmadı.
bende de tüm karma ciltler için olan güneş kremleri soyulur sadece yağlı ciltler içini kullanabiliyorumBioderm de ben de soyuluyor. Ne yaptıysam olmadı. Ben de onu evdeyken kullanıyorum sadece