Ben bunları aldım biri 100 TL diğeri bedava. Yeter makyaj için. Pahalı ürün nooooooPurito Cica Clearing Bb Cream #13 Neutral Ivory / Centella Bb Krem 30ml Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bu fiyat neee bu fiyat neee bu nee bu
ben bayramlarda falan ya da kızın okul gösterisinde bir kaç kere düğünde kullanmışlığımda var şu ikisinden birini kullanıyorumBen bunları aldım biri 100 TL diğeri bedava. Yeter makyaj için. Pahalı ürün noooooo
Essense nin rujları da efsaneydi.ben aldığımda bunun biri 30 diğeri 45 tl idi şimdi nedir fiyat bilmem stoklarda da pek bulunmuyor
transparan pudrası da güzel bence güzel markaEssense nin rujları da efsaneydi.
Transparan pudrası daima olur ben de favorimde. Ama essense bile pahalılaştı artıktransparan pudrası da güzel bence güzel markakontür ürünü de güzel nötr alt tonlu turuncu turuncu durmuyor
aynen öyle nyx falan da abartmış iyice fiyatları sanırsın macTransparan pudrası daima olur ben de favorimde. Ama essense bile pahalılaştı artık
Hiiic mi tobe de valla her gün olmasada iki uç güne bir girip bakıyorum ama çok sayfa olmuş oluyor bitiremiyorum bazen ama bundan sonra daha sık gelirimburayı hiç okumadığın için sadece trendyolda satıldığını da okumadın tabii
Ayrıca siparis verdim yupiiburayı hiç okumadığın için sadece trendyolda satıldığını da okumadın tabii
Bunu sormuştum ama internette sorun vardı resim yüklenmedi. Yine de beğeni atılmış sağolunBu içerik nasıl sizce?
yıkama jeli bu kurutucu etkiliBunu sormuştum ama internette sorun vardı resim yüklenmedi. Yine de beğeni atılmış sağolundeep cleansing gel yazıyor üstünde. Hediye geldi serumların yanında. İyi bir şeyse kullanayım. Yağ bazlı mı onu merak ediyorum açıkçası.
hayırlı olsunAyrıca siparis verdim yupii
Okudun mu? Bravooohayırlı olsunilk sayfadan itibaren tüm mesajları okudum bugün ... buraya ilk geldiğinde sana bu yağ bazlı temizleyiciden önermişim hemen kolay alabileceğim ne var demişsin o zaman cosmed demişim ama önce siberiandan yana gönlüm demişim birde dermoskin göz bakım kremi konusunda ısrarcı olmuşum nemi yeter mi demişsin neden yetmesin çok oynama gözünle demişim okuyunca güldüm üstenden kaç ay geçmiş hala aynı şeyi konuşuyoruz ah ah dedim wings ışık dolgusu konusunda o kadar ısrarcı olmuşsun ki sana resmen yalvarmışım yaptırma diye
Onu yaptırmadımhayırlı olsunilk sayfadan itibaren tüm mesajları okudum bugün ... buraya ilk geldiğinde sana bu yağ bazlı temizleyiciden önermişim hemen kolay alabileceğim ne var demişsin o zaman cosmed demişim ama önce siberiandan yana gönlüm demişim birde dermoskin göz bakım kremi konusunda ısrarcı olmuşum nemi yeter mi demişsin neden yetmesin çok oynama gözünle demişim okuyunca güldüm üstenden kaç ay geçmiş hala aynı şeyi konuşuyoruz ah ah dedim wings ışık dolgusu konusunda o kadar ısrarcı olmuşsun ki sana resmen yalvarmışım yaptırma diye