Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Eklentiler

• 55E43AC9-638A-47BE-AF58-B7148BE21CE6.jpeg
    150,8 KB · Görüntüleme: 25
Ben bunları aldım biri 100 TL diğeri bedava. Yeter makyaj için. Pahalı ürün noooooo
ben bayramlarda falan ya da kızın okul gösterisinde bir kaç kere düğünde kullanmışlığımda var şu ikisinden birini kullanıyorum
bu ikisi bildiğin nemlendirici, içeriği çok temiz, ama renkli . rengini bitkilerden alıyor . cc bb kremler de fondotenle aynı ama bu ikisi bayağı bakım yapan kremler.

Transparan pudrası daima olur ben de favorimde. Ama essense bile pahalılaştı artık
aynen öyle nyx falan da abartmış iyice fiyatları sanırsın mac hepsi uçtu iyiki zamanında almışım bozulana kadar elimde dursun ...

Bu içerik nasıl sizce?
Bunu sormuştum ama internette sorun vardı resim yüklenmedi. Yine de beğeni atılmış sağolun deep cleansing gel yazıyor üstünde. Hediye geldi serumların yanında. İyi bir şeyse kullanayım. Yağ bazlı mı onu merak ediyorum açıkçası.

Eklentiler

• 88E64610-5AE9-4468-B0FF-D0B77D5F14C2.jpeg
    120,8 KB · Görüntüleme: 54
yıkama jeli bu kurutucu etkili

içerik okumayı şöyle öğrenebilirsiniz içinde ilk 6 sırada yazanı google yazın bakın nedir ne değildir ... bu üründe ilk 3 sıradakiler sert içerikler

Ayrıca siparis verdim yupii
hayırlı olsun ilk sayfadan itibaren tüm mesajları okudum bugün ... buraya ilk geldiğinde sana bu yağ bazlı temizleyiciden önermişim hemen kolay alabileceğim ne var demişsin o zaman cosmed demişim ama önce siberiandan yana gönlüm demişim birde dermoskin göz bakım kremi konusunda ısrarcı olmuşum nemi yeter mi demişsin neden yetmesin çok oynama gözünle demişim okuyunca güldüm üstenden kaç ay geçmiş hala aynı şeyi konuşuyoruz ah ah dedim wings ışık dolgusu konusunda o kadar ısrarcı olmuşsun ki sana resmen yalvarmışım yaptırma diye

Okudun mu? Bravooo Winston okuyor şimdi de. Habire bildirim geliyor

Onu yaptırmadım cosmed kullandım bitirdim muhtemelen bu daha kolay geldi ismi bunu aldım göz kreminde hem normal dermoskin hem peptitlisini bitirdim valla ya the purest aldım mesela doa niacinamide Maruderm hepsi sen sayede

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…