Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O zaman ben Revu için indirim bekleyeyim. Şimdi zaten Purest var. Kasım indirimi yaparlar mecburen. Bu defa çok pis küstüm onlara. Zaten ürünlerimin yedekleri var, alışveriş çılgınlığına gerek yok yani. :KK49:
Yine de Kova Hatunu'nun centellasını almadan edemeyeceğim sanırım :KK45: Kaz ayaklarının oraya bir pıt yapıyormuş N nscckts ne dersin? :KK53:
kova hatunu bu işten anlıyor beğendiyse al derim :KK66:

fiddy olayını sanırım tamamen yanlış anlamışsın bu ikisi normal yıkama jeli ,ikisini üst üste kullanmayı mı düşünüyorsun ? nemlendiren temizleyici denilen kuru ciltlere özel olduğunu söylüyor
Ya onu kısın cildim kurur diye almıştım ama ben yağ bazlı sanmıştım evet yanlışmış senin dediğin sberian a baktım onu alıcam. 🥰

siz bu gözaltlarına çok takıntılı olmuşsunuz.öyle büyük bir sorunu yok ayrıca.benim doğuştan mordur gözaltlarım.bir kere takıntı yapmadım.yüz bir bütündür.ilk bakışta güzelsek güzelizdir.öyle detaya inilse yüzde doksan insan da kusurlar bulunur.tüm cilt bakımına odaklanın daha iyi.göz altına da kırışmayı sarkmayı engelleyecek ürünler kullanın bitti gitti.
Ay agziniz bal yesin ya 🥰🥰🥰 Tamam ben normal ürünleri alabileyim yeter 😁😍😍🙏

Maru.Derm de Revu'nun yerini tutmaz değil mi? :110: Ühühhh...

Alayım alayım :KK49:
maruderm de fena değil bence uyguna girenleri al diğerini de revuyu da marudermi de dönüşümlü kullan birinin etken maddesi diğer ürünün başka birşeyi derken hepsinden faydalan derim açgüzlülükte benim gibi ol :KK70:

Ya onu kısın cildim kurur diye almıştım ama ben yağ bazlı sanmıştım evet yanlışmış senin dediğin sberian a baktım onu alıcam. 🥰
bunca zaman hala almamış olman hata
mesela göz temizleyicileriyle makyaj çıkarırken hatur hutur pamukla siliyorlar o daha çok kurutup kırıştırır göz çevresini yağ bazlıda o kadar minnoş oluyor ki hem masaj hem temizleme asla yıpratmadan, asla kurutmadan ve asla yağlandırmadan temizliyor siberian bana ortaklık teklif etse hakkımı ödeyemez bence :KK70: komşularımda aldı arkadaşlarımda buradan da arkadaşlar aldı ben 3 şişe aldım stokladım her banyoya koydum falan :KK70: neredeyse kızımın çeyizine alıcam o derece memnunum

Ben bu kış peptit kullanımına ağırlık vermek istiyorum. Çene ovalim netliğini yitiriyor yavaş yavaş ve rahatsızlık hissediyorum. Şu an The Purest peptide kullanıyorum. Şu ürünü almayı düşünüyordum ama fiyatını uçurmuşlar diye çok kızdım.

Dedim ki bu 146 TL'ydi ve 30 Ekim'e kadar geçerliydi nasıl fiyat buralara gelir? "Bir haftalığına serum günleri indirimi yaptılar." cevabını aldım. Oradaki cilt bakım uzmanıyla bayağı samimiyiz. Daha uygun bir peptit olarak bana şu ürünü önerdi, kendi de kullanıyormuş. Her sabah güne bu ürünle başlarım dedi.

Bunu bilen var mı beybiler? N nscckts bu ürün revolution ya da purest gibi iyi midir sence?
Ben de cream co nun peptit serumunu. Aldım Nisa ne der bilmiyorum ama çok tavsiye ediliyor ve en son 131 e dusmustu Hepsiburada da.

bunca zaman hala almamış olman hata
mesela göz temizleyicileriyle makyaj çıkarırken hatur hutur pamukla siliyorlar o daha çok kurutup kırıştırır göz çevresini yağ bazlıda o kadar minnoş oluyor ki hem masaj hem temizleme asla yıpratmadan, asla kurutmadan ve asla yağlandırmadan temizliyor siberian bana ortaklık teklif etse hakkımı ödeyemez bence :KK70: komşularımda aldı arkadaşlarımda buradan da arkadaşlar aldı ben 3 şişe aldım stokladım her banyoya koydum falan :KK70: neredeyse kızımın çeyizine alıcam o derece memnunum
Ya ben cosmed kullanıyordum o da bitince bunu almıştım celenesi gratisten sanırım. Sisesi efso valla ya ben kacirmisim hemen alayım🙈

Ben bu kış peptit kullanımına ağırlık vermek istiyorum. Çene ovalim netliğini yitiriyor yavaş yavaş ve rahatsızlık hissediyorum. Şu an The Purest peptide kullanıyorum. Şu ürünü almayı düşünüyordum ama fiyatını uçurmuşlar diye çok kızdım.

Dedim ki bu 146 TL'ydi ve 30 Ekim'e kadar geçerliydi nasıl fiyat buralara gelir? "Bir haftalığına serum günleri indirimi yaptılar." cevabını aldım. Oradaki cilt bakım uzmanıyla bayağı samimiyiz. Daha uygun bir peptit olarak bana şu ürünü önerdi, kendi de kullanıyormuş. Her sabah güne bu ürünle başlarım dedi.

Bunu bilen var mı beybiler? N nscckts bu ürün revolution ya da purest gibi iyi midir sence?
Pembe şişedeki ürünse sakın alma. Ben de var hiç beğenmedim.

Bu sabah yine La Roche Posay güneş kremini kullanayım dedim, yine silgi gibi soyuldu :KK43: Yazın soyulan zaten bu mevsimde daha beter soyulur farkındayım ama bir kez daha deneyeyim diye düşünmüştüm. Bir kez bile kullanamadım ben onu ya, yazık. Eşimin yüzünde de bi' deneyip geleyim çok merak ettim.

Eklentiler

• 8471D343-4010-4A6A-8453-28BED50BD7E2.png
    8471D343-4010-4A6A-8453-28BED50BD7E2.png
    181,5 KB · Görüntüleme: 27
Bu sabah yine La Roche Posay güneş kremini kullanayım dedim, yine silgi gibi soyuldu :KK43: Yazın soyulan zaten bu mevsimde daha beter soyulur farkındayım ama bir kez daha deneyeyim diye düşünmüştüm. Bir kez bile kullanamadım ben onu ya, yazık. Eşimin yüzünde de bi' deneyip geleyim çok merak ettim.

Bir denek olarak kocisler 🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X