- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.869
- 37
yüzün kuruyunca değil nemliyken süreceksin svryide canımBen her sabah sadece Clenes yüz yıkama jeli kullanırım, yüzüm kuruyunca sadece niacinamide (SVR ya da Purest) sürerim. 15 dk kadar sonra da güneş kremi. Sabah rutinim bu.
Güneş kremini elimde inceltip tampon hareketlerle uyguluyorum. İlk uygulamada sorun yok gibi duruyor, 5 dk kadar sonra elimi yüzüme götürdüğümde silgi gibi soyulma oluyor. Bu dediğim sorunu sadece bu güneş kreminde yaşıyorum, diğerlerinde böyle bir durum yok. Hatta bunu yazın da yazmıştım, hafızan iyidir unutmuş olamazsın.
bunu tampon olarak uygulamana bile gerek yok hassas cilde özel ürünler herzaman daha nemli olur diğer yağlı ve akneye meyilli la rochein güneş kremi çok pudramsı kuru o tampon uygulanabilir ama bu bilgiğin incecik krem gibi formda. bak eşinde soyulmamış yani ürün aslında soyulmuyor soyulsa onda da soyulurdu bir terslik var yani onu bulalım ki kullanabil çok güzel bir ürün daha yeni tanıştığımızda tavsiye etmiştim hatırlıyorum svr ile birlikte yazmıştım bunuda hatta