- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
Ay ben skinceuticalsların ambalajın boşa dönüşüme attım desene Aşko hediye ederim ayıpsın
Sen pegi ve dimethiconu sevmiyorsan boş ver ben sıkıntı etmiyorum ama eskiden çok karşı çıkılan içerikleri şimdi aklandı ama çok karışık işler çok rant olan çok lobi olan değişebilir her şey içine sinmiyorsa bunları içermeyen çok ürün de var gayet.Evet güzel içerikleri de okudum zaten sende teyit ettin ama ne bileyim bi duraksadım bakalım nisa ne diycek..
Valla cok ambalaj takıntım yok benim de hatta güneş kremimin kokusunu bile sevmedim ki 1-2 saat gitmiyo da o koku ama urun güzel kullaniyorum ama bu şişe ah bu şişe dile geliyor 'al beni' diye
Böyle bi farkli farklı enerjilerde
GünaydınGunaydinlar, Instagramda onume dustu. Baza alti bakimi .
fiddy olayını sanırım tamamen yanlış anlamışsın bu ikisi normal yıkama jeli ,ikisini üst üste kullanmayı mı düşünüyorsun ? nemlendiren temizleyici denilen kuru ciltlere özel olduğunu söylüyorBunlarla çift aşamalı temizlik olur mu kızlar
Günaydın
Ay bana fenalık geldi
Bunlar çok fazla çok fazla çok fazla
içeriğini sevmedimEki Görüntüle 3149627
Içeriğie bak dimetichone alkol peg ilk sıralarda ühüüüü
Nisaaa bu bir sorun değil de nutfennn
bu ürün hangisiGöz altı kremi içeriği de şu
hah tamam buymuş şimdi gördüm
Ühüüüüiçeriğini sevmedimbaşta olanlar ortalarda ve sonlara doğru olsa ,ortadakiler başta olsa belki olurdu ...
hassasiyet yapabilir gece sadece 2 damla kullanmanızı tavsiye ederim
Atart kullanıyordu bunu kötü değildir eminimBen bu kış peptit kullanımına ağırlık vermek istiyorum. Çene ovalim netliğini yitiriyor yavaş yavaş ve rahatsızlık hissediyorum. Şu an The Purest peptide kullanıyorum. Şu ürünü almayı düşünüyordum ama fiyatını uçurmuşlar diye çok kızdım.
Dedim ki bu 146 TL'ydi ve 30 Ekim'e kadar geçerliydi nasıl fiyat buralara gelir? "Bir haftalığına serum günleri indirimi yaptılar." cevabını aldım. Oradaki cilt bakım uzmanıyla bayağı samimiyiz. Daha uygun bir peptit olarak bana şu ürünü önerdi, kendi de kullanıyormuş. Her sabah güne bu ürünle başlarım dedi.
Bunu bilen var mı beybiler? N nscckts bu ürün revolution ya da purest gibi iyi midir sence?
fena değil ama bir revu etmez yani onun yerine geçmez haberin olsun canımBen bu kış peptit kullanımına ağırlık vermek istiyorum. Çene ovalim netliğini yitiriyor yavaş yavaş ve rahatsızlık hissediyorum. Şu an The Purest peptide kullanıyorum. Şu ürünü almayı düşünüyordum ama fiyatını uçurmuşlar diye çok kızdım.
Dedim ki bu 146 TL'ydi ve 30 Ekim'e kadar geçerliydi nasıl fiyat buralara gelir? "Bir haftalığına serum günleri indirimi yaptılar." cevabını aldım. Oradaki cilt bakım uzmanıyla bayağı samimiyiz. Daha uygun bir peptit olarak bana şu ürünü önerdi, kendi de kullanıyormuş. Her sabah güne bu ürünle başlarım dedi.
Bunu bilen var mı beybiler? N nscckts bu ürün revolution ya da purest gibi iyi midir sence?
O zaman ben Revu için indirim bekleyeyim. Şimdi zaten Purest var. Kasım indirimi yaparlar mecburen. Bu defa çok pis küstüm onlara. Zaten ürünlerimin yedekleri var, alışveriş çılgınlığına gerek yok yani.fena değil ama bir revu etmez yani onun yerine geçmez haberin olsun canım