Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen pegi ve dimethiconu sevmiyorsan boş ver ben sıkıntı etmiyorum ama eskiden çok karşı çıkılan içerikleri şimdi aklandı ama çok karışık işler çok rant olan çok lobi olan değişebilir her şey içine sinmiyorsa bunları içermeyen çok ürün de var gayet.

Gunaydinlar, Instagramda onume dustu. Baza alti bakimi .

Eklentiler

• 4433C547-539D-4BCC-81A4-64CB936EC885.jpeg
    63 KB · Görüntüleme: 42
  • 9CDE1DC7-DEAC-4016-BB1F-459B4740B2EE.jpeg
    98,2 KB · Görüntüleme: 45
  • 40EC6BDD-2F1E-42F3-B3AB-AFAE3BAC14AE.jpeg
    105,6 KB · Görüntüleme: 42
Bunlarla çift aşamalı temizlik olur mu kızlar
fiddy olayını sanırım tamamen yanlış anlamışsın bu ikisi normal yıkama jeli ,ikisini üst üste kullanmayı mı düşünüyorsun ? nemlendiren temizleyici denilen kuru ciltlere özel olduğunu söylüyor

Ben bu kış peptit kullanımına ağırlık vermek istiyorum. Çene ovalim netliğini yitiriyor yavaş yavaş ve rahatsızlık hissediyorum. Şu an The Purest peptide kullanıyorum. Şu ürünü almayı düşünüyordum ama fiyatını uçurmuşlar diye çok kızdım.

Dedim ki bu 146 TL'ydi ve 30 Ekim'e kadar geçerliydi nasıl fiyat buralara gelir? "Bir haftalığına serum günleri indirimi yaptılar." cevabını aldım. Oradaki cilt bakım uzmanıyla bayağı samimiyiz. Daha uygun bir peptit olarak bana şu ürünü önerdi, kendi de kullanıyormuş. Her sabah güne bu ürünle başlarım dedi.

Bunu bilen var mı beybiler? N nscckts bu ürün revolution ya da purest gibi iyi midir sence?

Atart kullanıyordu bunu kötü değildir eminim

fena değil ama bir revu etmez yani onun yerine geçmez haberin olsun canım

fena değil ama bir revu etmez yani onun yerine geçmez haberin olsun canım
O zaman ben Revu için indirim bekleyeyim. Şimdi zaten Purest var. Kasım indirimi yaparlar mecburen. Bu defa çok pis küstüm onlara. Zaten ürünlerimin yedekleri var, alışveriş çılgınlığına gerek yok yani.
Yine de Kova Hatunu'nun centellasını almadan edemeyeceğim sanırım Kaz ayaklarının oraya bir pıt yapıyormuş N nscckts ne dersin?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…