Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kova hatunu bu işten anlıyor beğendiyse al derim

Ya onu kısın cildim kurur diye almıştım ama ben yağ bazlı sanmıştım evet yanlışmış senin dediğin sberian a baktım onu alıcam.

Ay agziniz bal yesin ya Tamam ben normal ürünleri alabileyim yeter

Maru.Derm de Revu'nun yerini tutmaz değil mi? Ühühhh...

Alayım alayım
maruderm de fena değil bence uyguna girenleri al diğerini de revuyu da marudermi de dönüşümlü kullan birinin etken maddesi diğer ürünün başka birşeyi derken hepsinden faydalan derim açgüzlülükte benim gibi ol

Ya onu kısın cildim kurur diye almıştım ama ben yağ bazlı sanmıştım evet yanlışmış senin dediğin sberian a baktım onu alıcam.
bunca zaman hala almamış olman hata
mesela göz temizleyicileriyle makyaj çıkarırken hatur hutur pamukla siliyorlar o daha çok kurutup kırıştırır göz çevresini yağ bazlıda o kadar minnoş oluyor ki hem masaj hem temizleme asla yıpratmadan, asla kurutmadan ve asla yağlandırmadan temizliyor siberian bana ortaklık teklif etse hakkımı ödeyemez bence komşularımda aldı arkadaşlarımda buradan da arkadaşlar aldı ben 3 şişe aldım stokladım her banyoya koydum falan neredeyse kızımın çeyizine alıcam o derece memnunum

Ben de cream co nun peptit serumunu. Aldım Nisa ne der bilmiyorum ama çok tavsiye ediliyor ve en son 131 e dusmustu Hepsiburada da.

Ya ben cosmed kullanıyordum o da bitince bunu almıştım celenesi gratisten sanırım. Sisesi efso valla ya ben kacirmisim hemen alayım

Pembe şişedeki ürünse sakın alma. Ben de var hiç beğenmedim.

Bu sabah yine La Roche Posay güneş kremini kullanayım dedim, yine silgi gibi soyuldu Yazın soyulan zaten bu mevsimde daha beter soyulur farkındayım ama bir kez daha deneyeyim diye düşünmüştüm. Bir kez bile kullanamadım ben onu ya, yazık. Eşimin yüzünde de bi' deneyip geleyim çok merak ettim.

Bir denek olarak kocisler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…