- 6 Eylül 2020
- 1.372
- 7.142
Sen mi sümsüktün canki asla ama asla inanmam bunaAman yok be, ben 20'li yaşlarımda sümsük bir şeydim. E tabii ki bizim 20'mizle şimdiki imkanlar aynı değil. Cilt bakımıymış, giyinmekmiş tırt, bakımsızın, paspalın tekiydim. Bembeyaz ve porselen bir cildim vardı, hepsi o kadar. Ben 30'larda daha da beğeniyorum kendimi.
Valla kiperinle kıyaslayınca balmış şerbetmiş diyorum şimdiDay2day’in tadını beğendiniz mi ben aldım ama içemiyorum tadını beğenmedim
Canım ben geçen sene çok araştırdım, 2 farklı doktorla da görüştüm, videolar izledim. 10.000 mg'dan az olanlar etki etmez denildi hep. Doktorlar Voonka toz olanını önerdi, 3 tip kolajen var ve 10.000 mg olduğu için. İlk kutunun bitimine yakın zaten pek çok şikâyetim azalmıştı. Sonra 2 kutu daha içtim, ara verdim. Normalde 3 ay ara verilir ama ben 1 sene vermiş oldum.Hangisini sepete ekledin sepya
Niye, yoksa ben aslan mıymışım?Sen mi sümsüktün canki asla ama asla inanmam bunaPorselen cilt az şey mi süpermiş maşallah. Ben terazi burcuyum çok terazi yay var haritamda ama yüseklenim aslan 30 dan sonra yükselenin etkisi artıyormuş ya artık alfa olurum umarım ben de
Teşekkürler balımSen mi sümsüktün canki asla ama asla inanmam bunaPorselen cilt az şey mi süpermiş maşallah. Ben terazi burcuyum çok terazi yay var haritamda ama yüseklenim aslan 30 dan sonra yükselenin etkisi artıyormuş ya artık alfa olurum umarım ben de
Canım teşekkür ederim. 3 ay day to day intensive beauty, 3 ay barbaris, 3 ay suda kolajen kullandım. En son suda 1,2,3 aldım ama bildiğin keçi bacağı gibi kokuyor tat sıfır. Kokusundan içemiyorum.Canım ben geçen sene çok araştırdım, 2 farklı doktorla da görüştüm, videolar izledim. 10.000 mg'dan az olanlar etki etmez denildi hep. Doktorlar Voonka toz olanını önerdi, 3 tip kolajen var ve 10.000 mg olduğu için. İlk kutunun bitimine yakın zaten pek çok şikâyetim azalmıştı. Sonra 2 kutu daha içtim, ara verdim. Normalde 3 ay ara verilir ama ben 1 sene vermiş oldum.
İki ay önce de kayınvalideme aldım. Sırt ağrılarının çok azaldığını söyledi. Niye bu kadar uzun yazdım bilmiyorum ama ben Voonka 1,2,3 kullanıyorum. (Resmen konuşmaya yer arıyormuşum)
day to day kullandım güzeldi tadı.2 kutu naturagen kullandım en son şase şeklinde.3 ay olarak da hapını kullanıyorum natıragen in.en iyisi day to day idi ama fiyatı çok artmış.Valla kiperinle kıyaslayınca balmış şerbetmiş diyorum şimdionu rahat rahat içiyordum ama kiperinde zorlanıyorum açıkçası
Ooo havalı bir burç. Ateş grubu iyiler bence. Koçla yay da öyleNiye, yoksa ben aslan mıymışım?
Kiperin de çok kötü kokuyor tadı da kötü. Meyve suyuna falan katıyorum benCanım teşekkür ederim. 3 ay day to day intensive beauty, 3 ay barbaris, 3 ay suda kolajen kullandım. En son suda 1,2,3 aldım ama bildiğin keçi bacağı gibi kokuyor tat sıfır. Kokusundan içemiyorum.
Voonka ya şans vereceğim.
bibi miydi tam hatırlayamadım.bdv de biri demişti bir konuda.Kim dedi kız
Benim ki psikolojikti hisAllahhh ben de başladım yaşlanmaya o zamanYaşlanmak değil de yüz oturması ne demek yavaş yavaş anlıyorum o bebeksilik gidiyor yavaş yavaş ah ah İdolümüz Nebahat Çehre Genciz genç önemli olan ruh yaşı
Bence de day2day güzeldi tadı. Ben 350ye almıştım. Şu an kaç bilmiyorum ama artmıştır tabi.day to day kullandım güzeldi tadı.2 kutu naturagen kullandım en son şase şeklinde.3 ay olarak da hapını kullanıyorum natıragen in.en iyisi day to day idi ama fiyatı çok artmış.
Voonka'nın tadı da güzel değil. Ben ılık suda çözüp limon sıkıyordum. Öyle güzel oluyor. Salatasına, çorbasına katanlar da var ama denemedim. 1 kutu elmalı saşe, 1 kutu da ananaslısını kullandım bir ara. Onlar çok güzeldi gerçekten. Fakat ben masa başında çok oturduğum için belim ve boynum ağrıyordu, onları geçirdi. Cildim bayağı parladı, saç dökülmem durdu, tırnaklarım uzamaya başladı. Şans verilebilir gerçekten.Canım teşekkür ederim. 3 ay day to day intensive beauty, 3 ay barbaris, 3 ay suda kolajen kullandım. En son suda 1,2,3 aldım ama bildiğin keçi bacağı gibi kokuyor tat sıfır. Kokusundan içemiyorum.
Voonka ya şans vereceğim.
Kız o kadar düşündün, aslan olduğumu bulamadın. Neyse üzüldüm de tüyo verdim, hadi yine iyisin cankiOoo havalı bir burç. Ateş grubu iyiler bence. Koçla yay da öyle
Nazar değmiş canki. O zamanlar canki değildin heralde antioksidan ve spf yapıp yenileseydin olmazdı neyse sorun yok şimdi de bembeyaz lekesiz oldu zaten geriye döndü bence öyledir yani. Aslında koyu renk cilt lekelenmeye daha meyilli fototip1 ve 2 cilt kanserine ve kızarmaya hassasiyete daha yatkın ama fototip 3 ve 4 de lekenmeye daha yatkın. Buğday esmerlerin Melanin üretimi daha fazla olduğu için lekelenmeye daha müsait oluyor. Blok lekeler vs özellikle.Teşekkürler balımKız ben pısırığın tekiydim be Hemen hemen herkes yüzüme hastaydı, kaymak gibi bembeyaz derlerdi. Beyaz cildi korumak çok zor, gittiğim ilk yaz tatilinde bir ton lekeyle geri döndüm
Ilık suda çözüp limonla içmek güzel fikir. Yoğurtla denemeyi düşünüyordum. Kafamda 3 kişilik saç var ama masa başında yanlış oturmaktan sırt ağrım hatta küçük açılı skolyozum var. Platesle baya azaldı. Kolajenle destekleyeyim.Voonka'nın tadı da güzel değil. Ben ılık suda çözüp limon sıkıyordum. Öyle güzel oluyor. Salatasına, çorbasına katanlar da var ama denemedim. 1 kutu elmalı saşe, 1 kutu da ananaslısını kullandım bir ara. Onlar çok güzeldi gerçekten. Fakat ben masa başında çok oturduğum için belim ve boynum ağrıyordu, onları geçirdi. Cildim bayağı parladı, saç dökülmem durdu, tırnaklarım uzamaya başladı. Şans verilebilir gerçekten.
Canki su grubu ve aslan kalmıştı hatırlarsan diğerleirni elemiştim bence 4 burca düşürmek çok iyi sadece buradan tanıyarakKız o kadar düşündün, aslan olduğumu bulamadın. Neyse üzüldüm de tüyo verdim, hadi yine iyisin canki
Canki değildim, güneş kremini 2 saatte bir yenileyin laflarını şehir efsanesi sanıyordum, cildimi tanımıyordum, ayrıca bildiğim tek güneş kremi Procsin'diNazar değmiş canki. O zamanlar canki değildin heralde antioksidan ve spf yapıp yenileseydin olmazdı neyse sorun yok şimdi de bembeyaz lekesiz oldu zaten geriye döndü bence öyledir yani. Aslında koyu renk cilt lekelenmeye daha meyilli fototip1 ve 2 cilt kanserine ve kızarmaya hassasiyete daha yatkın ama fototip 3 ve 4 de lekenmeye daha yatkın. Buğday esmerlerin Melamin üretimi daha fazla olduğu için lekelenmeye daha müsait oluyor. Blok lekeler vs özellikle.
Aa aynı ben belki öyle demelerinden bize nazar değdi geçen gün yine dedilerTeşekkürler balımKız ben pısırığın tekiydim be Hemen hemen herkes yüzüme hastaydı, kaymak gibi bembeyaz derlerdi. Beyaz cildi korumak çok zor, gittiğim ilk yaz tatilinde bir ton lekeyle geri döndüm
Limonla gayet güzel oluyor. Bir de içtiğin saat önemli, biliyorsundur. Gece 11 gibi içilecek. Aynen benim de yanlış oturmaktan kaynaklı sorunlarım var.Ilık suda çözüp limonla içmek güzel fikir. Yoğurtla denemeyi düşünüyordum. Kafamda 3 kişilik saç var ama masa başında yanlış oturmaktan sırt ağrım hatta küçük açılı skolyozum var. Platesle baya azaldı. Kolajenle destekleyeyim.