direkt lekeye uygulanan etkili tedavisi bile 1 sene sürer değil içilen tozun 1 buçuk ayda etki etmesi ... hücre yenilenmemiz yavaşlıyor ya zamanla kolajen çok yavaşlamasın biraz gaz versin diye. leke yine cildin kalitesi,derinliği,zamanı,sebebi ile alakalı ona özel tedaviyle giderilir içilen kolajenle leke asla gitmez . saç dökülmesini yavaşlatabilir ama o da ilk kullanılan setde hemen etki etmeyebilir şey gibi düşünelim bunu, vitamin alıyoruz mesela deposu çok az biri destekten hemen fayda sağlar deposu dolu biri için sadece yakıt görevi görür gibi... birde saç neden dökülüyor o kısım doğru tespit edilmeli stres mi hormonal mi , vitaminsizlik mi genetik mi vs..Ben leke ve saç iyileşmesi beklemiştim
Canım kolajeni buraya başlamadan duymuştum arkadaşlarımdan da ilaç içmeyi pek sevmediğim için yanaşmadım annem baya rahatsız saç dökülmesi eklem ağrıları vs kolojen iç demişler de size gelip sorayım en iyisi hangisi diye dedimBen şaşırdım kolajen sormasına kankitomun maşallah aşırı gelişti skinkeyrde benden beter canki olacak tutamıyoruz sebboşuOlacaklardan kokuyorum supplement çok ayrı dava çünkü
Çok konuşuluyor son zamanlarda duymuşsundur tabii de niyese ilaç içmeyi sevmeyeceğini gene ince eleyip sık dokuyacağını düşünmüştüm ondan şaşırdım görl hayırlısı tutamayacağın seni canki go görlCanım kolajeni buraya başlamadan duymuştum arkadaşlarımdan da ilaç içmeyi pek sevmediğim için yanaşmadım annem baya rahatsız saç dökülmesi eklem ağrıları vs kolojen iç demişler de size gelip sorayım en iyisi hangisi diye dedimS Skinkeyrlover
Ben kendim için sormadım pek icebilecegimi sanmıyorum annem rahatsız ondan sordum bu tarz şeyler için kullandınız mı diyesepya kaç yüz defa anlattı bu konuyu bende kaç kere tavsiye ettim ama sebocan için birazda sen anlatzira beni artık bir gülme tutuyor
Bn pek icebilecegimi sanmıyorum zatenÇok konuşuluyor son zamanlarda duymuşsundur tabii de niyese ilaç içmeyi sevmeyeceğini gene ince eleyip sık dokuyacağını düşünmüştüm ondan şaşırdım görl hayırlısı tutamayacağın seni canki go görl
Lumiskin bayağı meşhur şu ara lekede çok etkili bulunuyor gerçekten.Bu ürünü pandemi de kullanmıştım çok memnun kalmıştım tekrar aldım
bu markanın sadece bu ürünüyle balm şeklinde yağ bazlı temizleyicisi var o ikisi güzel zaten doğru olanı seçmişsin kızBu ürünü pandemi de kullanmıştım çok memnun kalmıştım tekrar aldım
Benim almak için gidip geldigim ürünlerden biri her defasında görüp almaktan vazgeçiyorum sivilce yapar diyeBu ürün de kasa arkasıydı watsons da yorumları nette güzeldi aldım 99 TL ye. Kullanan var mı?
bende sivilce yapmıştı sana uyabilir kuruya dönük karmasın yaBu ürün de kasa arkasıydı watsons da yorumları nette güzeldi aldım 99 TL ye. Kullanan var mı?
Eşek kadar sivilce çıkarıyormuş sebbom almaBenim almak için gidip geldigim ürünlerden biri her defasında görüp almaktan vazgeçiyorum sivilce yapar diye@ceycey0406
Ben kullandım Hud kolajen ve colastin bir de solgar hyalorinik asit. Normalde düzenli insanımdır ama bunları çok düzenli kullanamadım nedense ondan da tam randıman alamadım gibi kaliteliler ama benim hataşovum.Ben kendim için sormadım pek icebilecegimi sanmıyorum annem rahatsız ondan sordum bu tarz şeyler için kullandınız mı diye
ay haykırdımEşek kadar sivilce çıkarıyormuş sebbom almaben sivilce severim
Valla bir tane fondotenim var arada makyaj yapıyorum bitene kadar onu kullancam oda biterse sadece bb krem alırım arada makyaj yapıyorum zaten fondöten kullanmam artık en kötü kapatıcı alırımEşek kadar sivilce çıkarıyormuş sebbom almaben sivilce severim
Mayo takip edicem artık lcw siyah hoşuma gitmişti aslında 900 tl olmuş onlarida göreyim dedimTrençkot çok kurtarıcı parça. Al 10 yıl giy. Ama yeni sezon çok pahalıydı.acil değilse indirimleri bekleyebilirsin. İyisi güzel duruyor çünkü trençkotun. Uygulamalarda da var.
Ben de beğendim onu denedim de zarada da denedim 1500dü mangoda 2000di.En çok Zarayı beğendim.Mayo takip edicem artık lcw siyah hoşuma gitmişti aslında 900 tl olmuş onlarida göreyim dedim
Dedik, defalarca yazdık bu şekilde ama okumak hak getire!Tip1 tip3 cilt için tip 2 eklemler için
Dedik, defalarca yazdık bu şekilde ama okumak hak getire!
Vuhuuu iyice ucmus 1300 e görmüştüm bi tane nette mağazada demek daha pahalı. O zaman lcw iyidirBen de beğendim onu denedim de zararda da denedim 1500dü mangoda 2000di.