Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben leke ve saç iyileşmesi beklemiştim
direkt lekeye uygulanan etkili tedavisi bile 1 sene sürer değil içilen tozun 1 buçuk ayda etki etmesi ... hücre yenilenmemiz yavaşlıyor ya zamanla kolajen çok yavaşlamasın biraz gaz versin diye. leke yine cildin kalitesi,derinliği,zamanı,sebebi ile alakalı ona özel tedaviyle giderilir içilen kolajenle leke asla gitmez . saç dökülmesini yavaşlatabilir ama o da ilk kullanılan setde hemen etki etmeyebilir şey gibi düşünelim bunu, vitamin alıyoruz mesela deposu çok az biri destekten hemen fayda sağlar deposu dolu biri için sadece yakıt görevi görür gibi... birde saç neden dökülüyor o kısım doğru tespit edilmeli stres mi hormonal mi , vitaminsizlik mi genetik mi vs..

Ben şaşırdım kolajen sormasına kankitomun maşallah aşırı gelişti skinkeyrde benden beter canki olacak tutamıyoruz sebboşu Olacaklardan kokuyorum supplement çok ayrı dava çünkü
Canım kolajeni buraya başlamadan duymuştum arkadaşlarımdan da ilaç içmeyi pek sevmediğim için yanaşmadım annem baya rahatsız saç dökülmesi eklem ağrıları vs kolojen iç demişler de size gelip sorayım en iyisi hangisi diye dedim S Skinkeyrlover

Çok konuşuluyor son zamanlarda duymuşsundur tabii de niyese ilaç içmeyi sevmeyeceğini gene ince eleyip sık dokuyacağını düşünmüştüm ondan şaşırdım görl hayırlısı tutamayacağın seni canki go görl

sepya kaç yüz defa anlattı bu konuyu bende kaç kere tavsiye ettim ama sebocan için birazda sen anlat zira beni artık bir gülme tutuyor
Ben kendim için sormadım pek icebilecegimi sanmıyorum annem rahatsız ondan sordum bu tarz şeyler için kullandınız mı diye

Bn pek icebilecegimi sanmıyorum zaten

Bu ürünü pandemi de kullanmıştım çok memnun kalmıştım tekrar aldım
bu markanın sadece bu ürünüyle balm şeklinde yağ bazlı temizleyicisi var o ikisi güzel zaten doğru olanı seçmişsin kız
aslında kötü marka değilde yavaş çalışıyor meret.... diğer serumları için öyle diyebilirim en azından . bu uygun fiyatlıda iş görür tabii bir purest,dermoskin ,luv it falan değil ama en azından içeriği nispeten güzel

Ben kendim için sormadım pek icebilecegimi sanmıyorum annem rahatsız ondan sordum bu tarz şeyler için kullandınız mı diye
Ben kullandım Hud kolajen ve colastin bir de solgar hyalorinik asit. Normalde düzenli insanımdır ama bunları çok düzenli kullanamadım nedense ondan da tam randıman alamadım gibi kaliteliler ama benim hataşovum.

Eşek kadar sivilce çıkarıyormuş sebbom almaben sivilce severim
Valla bir tane fondotenim var arada makyaj yapıyorum bitene kadar onu kullancam oda biterse sadece bb krem alırım arada makyaj yapıyorum zaten fondöten kullanmam artık en kötü kapatıcı alırım C ceycey0406

Trençkot çok kurtarıcı parça. Al 10 yıl giy. Ama yeni sezon çok pahalıydı.acil değilse indirimleri bekleyebilirsin. İyisi güzel duruyor çünkü trençkotun. Uygulamalarda da var.
Mayo takip edicem artık lcw siyah hoşuma gitmişti aslında 900 tl olmuş onlarida göreyim dedim

Ben de beğendim onu denedim de zararda da denedim 1500dü mangoda 2000di.
Vuhuuu iyice ucmus 1300 e görmüştüm bi tane nette mağazada demek daha pahalı. O zaman lcw iyidir Son bi tane kalkıştı renkte yoktu zaten onu da birisi bıraktı. Ama bu ürünler denildiği gibi çok uzun gidiyor o yüzden gözden çıkarabiliriz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…