- 3 Mayıs 2022
- 2.309
- 10.334
Yükselenim başak ıyyyyyy, çok çekiyorum o yönümden. Suyla falan işim olmaz, söndürmeyin ateşimiCanki su grubu ve aslan kalmıştı hatırlarsan diğerleirni elemiştim bence 4 burca düşürmek çok iyi sadece buradan tanıyarakSu grubu da var sanki sende bir yerlerde öyle geldi bana.Bir duygusal vibe var ondan eleyemedim onları
Zor elinden bir şekilde kaçınca insanda üzülüyor neresinden yakalayabilirsek o kadar iyi pandemi hepimizi mahvetti zatenGençlik güzel zamana denk gelmedi ya üniversite sınavına çalış çalış üniversiteye başlamadan 15 temmuz darbe girişimi oldu yasaklar vardı haliyle festival falan yoktu. 3.sınıftayken 1 yıl oldu sadece. Sonra pandemi oldu 2 haftalığına eve geldik güyya geri dönemedik bir daha. Sonra benim sağlık sorunlarım oldu hep hastane fizyoterapist dış hekimi geziyorum. Yaşayamadım valla. Neyse bu günümüze de şükür
11 de içiyorum. Biliyorsundur mutlaka, Sorunlar kalıcı olmadan sırt destekleyici visko yastık kullan. Sonra geri dönüşü zor oluyor.Limonla gayet güzel oluyor. Bir de içtiğin saat önemli, biliyorsundur. Gece 11 gibi içilecek. Aynen benim de yanlış oturmaktan kaynaklı sorunlarım var.
asıl pandemi de güzelleşmiştim.evden pek çıkmayınca devamlı da bakım yapınca daha güzel oluyorsun.pandemi azaldı kendimi sokaklara attım lekeler başladı.Zor elinden bir şekilde kaçınca insanda üzülüyor neresinden yakalayabilirsek o kadar iyi pandemi hepimizi mahvetti zaten
Birden çıkıyorlar, altta iyice yerleşip sonradan pörtlüyorlar. Kız Japon, ben seni bugün kaç kere etiketledim, bana hiç cevap yazmadın, tınlamadın beni. Görmedin mi beybisi?Aa aynı ben belki öyle demelerinden bize nazar değdi geçen gün yine dedilerBi masallah deyin artık dicez bundan sonra Öyle bariz bir lekem yok benim ilk yıllar tatil yerindeydik her yılda tatile gittik yani birden ortaya çıkıyomus bu sinsiler Bakınca görüyorum küçük ben leke ben de
Bir alıngan bir duygusal taraf var bak bence neyse ben cahoyum çok bilgim yok zaten benim hatamdırYükselenim başak ıyyyyyy, çok çekiyorum o yönümden. Suyla falan işim olmaz, söndürmeyin ateşimi
Visko yastık kullanıyorum canım. Umarım daha fazla ilerlemez, emin olamıyorum. Bunları yazarken bile yanlış oturduğumu fark edip dikleştim hemen11 de içiyorum. Biliyorsundur mutlaka, Sorunlar kalıcı olmadan sırt destekleyici visko yastık kullan. Sonra geri dönüşü zor oluyor.
Aşırı duygusalım evet ama alınganlık cıxBir alıngan bir duygusal taraf var bak bence neyse ben cahoyum çok bilgim yok zaten benim hatamdıraha benim başak dedektörüm vardır aslında ama Nerede başak bulurum onu. Başak gerçekten kendine hayatı zorlaştırıyor ya dark tarafınız var. Neyse cute but virgo diye boşuna demiyorum
Senin her halin güzeldir canım. Ben valla çirkinleşmiştim çok. Diş sıkmadan aşırı maskülen bir yüz. Egzamaşov. Kilo alma. Duruş bozukluğu. Fıtıklar. Sivilce. Say say bitmez. Hala eskisi gibi olamadım tam da gene eh.asıl pandemi de güzelleşmiştim.evden pek çıkmayınca devamlı da bakım yapınca daha güzel oluyorsun.pandemi azaldı kendimi sokaklara attım lekeler başladı.
Bir çıtır var benceAşırı duygusalım evet ama alınganlık cıx
valla kilo vermem lazım.bugün giydiğim pantolon s beden bol bile geliyor kendimi kandırıyorum öyle.aslında 38 40 bedenim.şöyle bir 6 kilo versem iyi olacak da nerdeeee.ekmek almaya carrefour a girdim 3 tane eker marka tatlıyla çıktım anacığımm.evde de ikisini gömdüm.Senin her halin güzeldir canım. Ben valla çirkinleşmiştim çok. Diş sıkmadan aşırı maskülen bir yüz. Egzamaşov. Kilo alma. Duruş bozukluğu. Fıtıklar. Sivilce. Say say bitmez. Hala eskisi gibi olamadım tam da gene eh.Ama skinkeyrimi yaptım valla aksatmadım hiç. Canilik bunu gerektiriyor
Sen geçen günkü olaydan bahsediyorsun galiba... Ohooo, o bambaşka bir şeydi. Çekirdek çitleyerek anlatmalıkBir çıtır var benceNeyse bana öyle gelmiştir canki kişi kendini yansıtırmış demek ki bende var sana yansıttın.
çitleme.kilo yapıyorSen geçen günkü olaydan bahsediyorsun galiba... Ohooo, o bambaşka bir şeydi. Çekirdek çitleyerek anlatmalık
İki tane eker tatlıyı göm, çekirdek çitlemeçitleme.kilo yapıyor
Hayır hayır eski konular açmak istemem yazdıktan sonra pişman oldum yanlış anlaşılır diye. Japon cevap yazmadın falan dedin ya onu kastettim en son yazdığın. Şaka yapmışsındır ben de şaka yaptım aslında.Sen geçen günkü olaydan bahsediyorsun galiba... Ohooo, o bambaşka bir şeydi. Çekirdek çitleyerek anlatmalık
tatlılar kuruyemişten ucuz artık.sen kuruyemiş etiketlerine baktın mı hiç?altın değerindeler.bizim evin yolunu unuttu girmiyorlar eve kajular siirtler antepler bademlerİki tane eker tatlıyı göm, çekirdek çitleme
He ya, Japon gözleri var onun çok güziiiilHayır hayır eski konular açmak istemem yazdıktan sonra pişman oldum yanlış anlaşılır diye. Japon cevap yazmadın falan dedin ya onu kastettim en son yazdığın. Şaka yapmışsındır ben de şaka yaptım aslında.
Benim de biraz çekikHe ya, Japon gözleri var onun çok güziiiilGörmüyor mesajlarımı ne yapayım, söylemem lazım yoksa çatlarım valla