- 3 Mayıs 2022
- 2.309
- 10.334
Beybi ben bunun BB'si ile aşk yaşıyorum. Güle güle kullan.Bu ürün de kasa arkasıydı watsons da yorumları nette güzeldi aldım 99 TL ye. Kullanan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beybi ben bunun BB'si ile aşk yaşıyorum. Güle güle kullan.Bu ürün de kasa arkasıydı watsons da yorumları nette güzeldi aldım 99 TL ye. Kullanan var mı?
Ben geçen sene mango almıştım yeşil gibi bir renk kodla falan lc waikikiden ucuza gelmişti. Kullanışlı gerçekten. Yani bakış açısı ona 1000 veriyorsam 500 ekler zara alırım da bir mantık Ben palto beğeniyorum şu ara yün girince için içine fiyatlar artıyor haliyle oranının artmasıyla beraber. Zaten %100 yünler fena fenaVuhuuu iyice ucmus 1300 e görmüştüm bi tane nette mağazada demek daha pahalı. O zaman lcw iyidir Son bi tane kalkıştı renkte yoktu zaten onu da birisi bıraktı. Ama bu ürünler denildiği gibi çok uzun gidiyor o yüzden gözden çıkarabiliriz
Ben sonbahardan çıkamadım kışı düşüneyim bu yün böbrek sattıran cinsten o zamanBen geçen sene mango almıştım yeşil gibi bir renk kodla falan lc waikikiden ucuza gelmişti. Kullanışlı gerçekten. Yani bakış açısı ona 1000 veriyorsam 500 ekler zara alırım da bir mantık Ben palto beğeniyorum şu ara yün girince için içine fiyatlar artıyor haliyle oranının artmasıyla beraber. Zaten %100 yünler fena fena
Görünüş olarak mümkündür bilemem ama sayıları tutamıyoruz ki vıjıtttt diye ilerliyor zamanYa ben sizi 24 25 sanıyordum kendim gibi şaşırdım
Kasımda başlıycam bendeKizlar kollajen kullanan varmı cilde kemik ağrıları vs için kullanan arkadaşlarım var sizler denediniz mi hiç
Ben de attım sepete 3 kutu. 3 kutu içmeden zaten mümkün değil, fayda vermez. Çok memnun kalmıştım geçen kış. Kasım'da ben de başlayacağım yeniden.Kasımda başlıycam bende
Kim dedi kızKendisini görmek nasip olmadı ama çok güzel olduğunu duymuşluğum var
Yaa cok mersi ❤bence bakımlı ,fit ve havalı biri . görmedim ama öyle hissediyorum gerçekten güzel olanların etrafa yaydıkları bir enerji varya hani o var kendisinde
Ben 24 lu yaşlardan beri yaşlanmış olarak kabul ediyorum kendimi direk 34 e geçtim şu anda kırkin demlerinde boguluyorum sanki Geçmiş olsun her ne sıkıntınız varsa rabbim tez zamanda geçirsin insallahSen de benim gibi empatiksin ondan heralde çok teşekkür ederim Kavuşurum Kavuşurum belki yarın belki yarından da yakın Hem sen de duanı ettin net Kavuşurum temiz kalpli görl duası kabul olur Kardeşim bana diyor ki sen bir şarkı olsan ağlama değmez hayat olurdun Ben de ona dedim ki mazeretim var asabiyim ben sen de babam bana bakıyor şşş bir yandan gülmemeye çalışıyor Ben ona pasta yaptırmıştım cute but virgo diye
Kolajen leke üzerinde mi etkilimiymiş?Ben leke ve saç iyileşmesi beklemiştim
Allahhh ben de başladım yaşlanmaya o zaman Yaşlanmak değil de yüz oturması ne demek yavaş yavaş anlıyorum o bebeksilik gidiyor yavaş yavaş ah ah İdolümüz Nebahat Çehre Genciz genç önemli olan ruh yaşıBen 24 lu yaşlardan beri yaşlanmış olarak kabul ediyorum kendimi direk 34 e geçtim şu anda kırkin demlerinde boguluyorum sanki Geçmiş olsun her ne sıkıntınız varsa rabbim tez zamanda geçirsin insallah
Yün çok güzel blazer olarak da kaban olarak da. Massimo Duttini'nkiler çok güzel özellikle.Blazerlar tok tok hırka gibi değil karışım alınabilir belki. Ben %100 polyester aldım zaradan 1200e. Satmak istemedim kalsın benimkilerBen sonbahardan çıkamadım kışı düşüneyim bu yün böbrek sattıran cinsten o zaman
Eskidenmiş o 30lar 40lar yaşlı sayılma artık 60 70 e kadar genciz.Görünüş olarak mümkündür bilemem ama sayıları tutamıyoruz ki vıjıtttt diye ilerliyor zaman
Orası öyle tabi canim modern dünyanın nimeti bu,ama o gençlikte ki ışıltıyı da ne yaparsan yap yakaliyamiyorsun o yüzden yaşının kıymetini bilEskidenmiş o 30lar 40lar yaşlı sayılma artık 60 70 e kadar genciz.
Gençlik güzel zamana denk gelmedi ya üniversite sınavına çalış çalış üniversiteye başlamadan 15 temmuz darbe girişimi oldu yasaklar vardı haliyle festival falan yoktu. 3.sınıftayken 1 yıl oldu sadece. Sonra pandemi oldu 2 haftalığına eve geldik güyya geri dönemedik bir daha. Sonra benim sağlık sorunlarım oldu hep hastane fizyoterapist dış hekimi geziyorum. Yaşayamadım valla. Neyse bu günümüze de şükürOrası öyle tabi canim modern dünyanın nimeti bu,ama o gençlikte ki ışıltıyı da ne yaparsan yap yakaliyamiyorsun o yüzden yaşının kıymetini bil
Day2day’in tadını beğendiniz mi ben aldım ama içemiyorum tadını beğenmedimben bi kutu day2day içtim şimdi kiperin içiyorum. henüz bi değişiklik yok bekliyorum. tip 1 ve 3 cilt için tip 2 eklemler için diye biliyorum. ama bi yerde de tip kaç olursa olsun o vücutta ihtiyaca göre dönüşüyor diye okudum, bilemiyorum yani
Aman yok be, ben 20'li yaşlarımda sümsük bir şeydim. E tabii ki bizim 20'mizle şimdiki imkanlar aynı değil. Cilt bakımıymış, giyinmekmiş tırt! Bakımsızın, paspalın tekiydim. Bembeyaz ve porselen bir cildim vardı, hepsi o kadar. Ben 30'larda daha da beğeniyorum kendimi.Orası öyle tabi canim modern dünyanın nimeti bu,ama o gençlikte ki ışıltıyı da ne yaparsan yap yakaliyamiyorsun o yüzden yaşının kıymetini bil
Hangisini sepete ekledin sepyaBen de attım sepete 3 kutu. 3 kutu içmeden zaten mümkün değil, fayda vermez. Çok memnun kalmıştım geçen kış. Kasım'da ben de başlayacağım yeniden.