Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben geçen sene mango almıştım yeşil gibi bir renk kodla falan lc waikikiden ucuza gelmişti. Kullanışlı gerçekten. Yani bakış açısı ona 1000 veriyorsam 500 ekler zara alırım da bir mantık Ben palto beğeniyorum şu ara yün girince için içine fiyatlar artıyor haliyle oranının artmasıyla beraber. Zaten %100 yünler fena fena

Ben sonbahardan çıkamadım kışı düşüneyim bu yün böbrek sattıran cinsten o zaman

Ben 24 lu yaşlardan beri yaşlanmış olarak kabul ediyorum kendimi direk 34 e geçtim şu anda kırkin demlerinde boguluyorum sanki Geçmiş olsun her ne sıkıntınız varsa rabbim tez zamanda geçirsin insallah

Ben 24 lu yaşlardan beri yaşlanmış olarak kabul ediyorum kendimi direk 34 e geçtim şu anda kırkin demlerinde boguluyorum sanki Geçmiş olsun her ne sıkıntınız varsa rabbim tez zamanda geçirsin insallah
Allahhh ben de başladım yaşlanmaya o zaman Yaşlanmak değil de yüz oturması ne demek yavaş yavaş anlıyorum o bebeksilik gidiyor yavaş yavaş ah ah İdolümüz Nebahat Çehre Genciz genç önemli olan ruh yaşı

Son düzenleme:
Ben sonbahardan çıkamadım kışı düşüneyim bu yün böbrek sattıran cinsten o zaman
Yün çok güzel blazer olarak da kaban olarak da. Massimo Duttini'nkiler çok güzel özellikle.Blazerlar tok tok hırka gibi değil karışım alınabilir belki. Ben %100 polyester aldım zaradan 1200e. Satmak istemedim kalsın benimkiler

Son düzenleme:
Orası öyle tabi canim modern dünyanın nimeti bu,ama o gençlikte ki ışıltıyı da ne yaparsan yap yakaliyamiyorsun o yüzden yaşının kıymetini bil
Gençlik güzel zamana denk gelmedi ya üniversite sınavına çalış çalış üniversiteye başlamadan 15 temmuz darbe girişimi oldu yasaklar vardı haliyle festival falan yoktu. 3.sınıftayken 1 yıl oldu sadece. Sonra pandemi oldu 2 haftalığına eve geldik güyya geri dönemedik bir daha. Sonra benim sağlık sorunlarım oldu hep hastane fizyoterapist dış hekimi geziyorum. Yaşayamadım valla. Neyse bu günümüze de şükür

20 sayfa falan öncesinde C ceycey0406 in yorumunu gördüm leke acici serum ile peptid'den hangisi önce kullanilmali üzerine. Tabi az ürün kullanmak en iyisi, ve sabah birini aksam birini kullanmak iyi bir cözüm, ama diyelim ki mecbur kaldik hangisi önce gelmeli sorusu benim de cok düsündügüm bir sey. Ben aksamlari bir ürünü sürüp bazen bir saat bekleyip emildiginden emin olduktan sonra diger ürünü sürüyorum soyulma olmasin diye. Serumlarin kivami farkli ise, genellikle herkesin söyledigi, daha seyreltik olan ürünler önce, daha koyu kivami olanlar sonra, en son krem ve yag geliyor. Eger serumlarin kivami ayni ise, peptid (bence) sonra gelmeli, cünkü molekülleri daha büyük. Bunu zaten yüze sürünce de farkediyoruz biraz. Bir de o kadar kat kat cikmama ragmen ve kremlere ragmen, sabaha kadar cildimdeki tüm ürünler emilmis oluyor hatta yanaklarim biraz kuru oluyor. Cildim karma, o yüzden bu beklenen bir durum, ama kuruyan bölgelere sürdügüm kremi artirmaya karar verdim. Ise yaramazsa daha yagli kremlere gececegim.

Bu arada, peptidin iceriginde eger "copper" varsa C vitaminiyle kullanilmaz, cünkü C vitamininin etkisini yok eder (kaynak: Dr Jenny Liu). Eger copper yoksa yine sorun var. C vitamini veya düsük pHli ürünler sürdüyseniz, peptidden önce pH 5-5.5 arasi bir ürün sürmeniz gerekiyor yoksa peptid daha düsük pHlarda etkisini gösteremiyor (kaynak: Mad About Skin).

Day2day’in tadını beğendiniz mi ben aldım ama içemiyorum tadını beğenmedim

Orası öyle tabi canim modern dünyanın nimeti bu,ama o gençlikte ki ışıltıyı da ne yaparsan yap yakaliyamiyorsun o yüzden yaşının kıymetini bil
Aman yok be, ben 20'li yaşlarımda sümsük bir şeydim. E tabii ki bizim 20'mizle şimdiki imkanlar aynı değil. Cilt bakımıymış, giyinmekmiş tırt! Bakımsızın, paspalın tekiydim. Bembeyaz ve porselen bir cildim vardı, hepsi o kadar. Ben 30'larda daha da beğeniyorum kendimi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…