Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canki su grubu ve aslan kalmıştı hatırlarsan diğerleirni elemiştim bence 4 burca düşürmek çok iyi sadece buradan tanıyarak 😂Su grubu da var sanki sende bir yerlerde öyle geldi bana.Bir duygusal vibe var ondan eleyemedim onları 😂
Yükselenim başak ıyyyyyy, çok çekiyorum o yönümden. Suyla falan işim olmaz, söndürmeyin ateşimi :KK70:

Gençlik güzel zamana denk gelmedi ya üniversite sınavına çalış çalış üniversiteye başlamadan 15 temmuz darbe girişimi oldu yasaklar vardı haliyle festival falan yoktu. 3.sınıftayken 1 yıl oldu sadece. Sonra pandemi oldu 2 haftalığına eve geldik güyya geri dönemedik bir daha. Sonra benim sağlık sorunlarım oldu hep hastane fizyoterapist dış hekimi geziyorum. Yaşayamadım valla. Neyse bu günümüze de şükür 🙏
Zor elinden bir şekilde kaçınca insanda üzülüyor neresinden yakalayabilirsek o kadar iyi pandemi hepimizi mahvetti zaten

Limonla gayet güzel oluyor. Bir de içtiğin saat önemli, biliyorsundur. Gece 11 gibi içilecek. Aynen benim de yanlış oturmaktan kaynaklı sorunlarım var.
11 de içiyorum. Biliyorsundur mutlaka, Sorunlar kalıcı olmadan sırt destekleyici visko yastık kullan. Sonra geri dönüşü zor oluyor.

Zor elinden bir şekilde kaçınca insanda üzülüyor neresinden yakalayabilirsek o kadar iyi pandemi hepimizi mahvetti zaten
asıl pandemi de güzelleşmiştim.evden pek çıkmayınca devamlı da bakım yapınca daha güzel oluyorsun.pandemi azaldı kendimi sokaklara attım lekeler başladı.

Aa aynı ben belki öyle demelerinden bize nazar değdi geçen gün yine dediler 🤣 Bi masallah deyin artık dicez bundan sonra 😂 Öyle bariz bir lekem yok benim ilk yıllar tatil yerindeydik her yılda tatile gittik yani birden ortaya çıkıyomus bu sinsiler😀 Bakınca görüyorum küçük ben leke ben de😀
Birden çıkıyorlar, altta iyice yerleşip sonradan pörtlüyorlar. Kız Japon, ben seni bugün kaç kere etiketledim, bana hiç cevap yazmadın, tınlamadın beni. Görmedin mi beybisi?

Yükselenim başak ıyyyyyy, çok çekiyorum o yönümden. Suyla falan işim olmaz, söndürmeyin ateşimi :KK70:
Bir alıngan bir duygusal taraf var bak bence neyse ben cahoyum çok bilgim yok zaten benim hatamdır 😂aha benim başak dedektörüm vardır aslında ama 😂Nerede başak bulurum onu. Başak gerçekten kendine hayatı zorlaştırıyor ya dark tarafınız var. Neyse cute but virgo diye boşuna demiyorum 😂

11 de içiyorum. Biliyorsundur mutlaka, Sorunlar kalıcı olmadan sırt destekleyici visko yastık kullan. Sonra geri dönüşü zor oluyor.
Visko yastık kullanıyorum canım. Umarım daha fazla ilerlemez, emin olamıyorum. Bunları yazarken bile yanlış oturduğumu fark edip dikleştim hemen :KK43:

Bir alıngan bir duygusal taraf var bak bence neyse ben cahoyum çok bilgim yok zaten benim hatamdır 😂aha benim başak dedektörüm vardır aslında ama 😂Nerede başak bulurum onu. Başak gerçekten kendine hayatı zorlaştırıyor ya dark tarafınız var. Neyse cute but virgo diye boşuna demiyorum 😂
Aşırı duygusalım evet ama alınganlık cıx

asıl pandemi de güzelleşmiştim.evden pek çıkmayınca devamlı da bakım yapınca daha güzel oluyorsun.pandemi azaldı kendimi sokaklara attım lekeler başladı.
Senin her halin güzeldir canım. Ben valla çirkinleşmiştim çok. Diş sıkmadan aşırı maskülen bir yüz. Egzamaşov. Kilo alma. Duruş bozukluğu. Fıtıklar. Sivilce. Say say bitmez. Hala eskisi gibi olamadım tam da gene eh. 😂Ama skinkeyrimi yaptım valla aksatmadım hiç. Canilik bunu gerektiriyor 🧴🥰

Senin her halin güzeldir canım. Ben valla çirkinleşmiştim çok. Diş sıkmadan aşırı maskülen bir yüz. Egzamaşov. Kilo alma. Duruş bozukluğu. Fıtıklar. Sivilce. Say say bitmez. Hala eskisi gibi olamadım tam da gene eh. 😂Ama skinkeyrimi yaptım valla aksatmadım hiç. Canilik bunu gerektiriyor 🧴🥰
valla kilo vermem lazım.bugün giydiğim pantolon s beden bol bile geliyor kendimi kandırıyorum öyle.aslında 38 40 bedenim.şöyle bir 6 kilo versem iyi olacak da nerdeeee.ekmek almaya carrefour a girdim 3 tane eker marka tatlıyla çıktım anacığımm.evde de ikisini gömdüm. :KK45:

Kolajen leke üzerinde mi etkilimiymiş?
Bunu bilmiyordum...hani cildi daha aydınlık ve canlı gösterir tamam da bu kadar yani
Lekelerim açıldı diyenler var o yüzden ben de beklentiye girmiştim N nscckts aynı tip leke değil belki de ya da insanlar abartıyor o da olabilir

Sen geçen günkü olaydan bahsediyorsun galiba... Ohooo, o bambaşka bir şeydi. Çekirdek çitleyerek anlatmalık
Hayır hayır eski konular açmak istemem yazdıktan sonra pişman oldum yanlış anlaşılır diye. Japon cevap yazmadın falan dedin ya onu kastettim en son yazdığın. Şaka yapmışsındır ben de şaka yaptım aslında.

Hayır hayır eski konular açmak istemem yazdıktan sonra pişman oldum yanlış anlaşılır diye. Japon cevap yazmadın falan dedin ya onu kastettim en son yazdığın. Şaka yapmışsındır ben de şaka yaptım aslında.
He ya, Japon gözleri var onun çok güziiiil :KK70: Görmüyor mesajlarımı ne yapayım, söylemem lazım yoksa çatlarım valla :KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X