- 3 Mayıs 2022
- 2.309
- 10.334
Kajunun kilosu gram altınla bir olmuş, daha dün baktım. Hatta dışımdan şöyle dedim bak: "Abooo, eviniz yıkılmasın bu da neee?"tatlılar kuruyemişten ucuz artık.sen kuruyemiş etiketlerine baktın mı hiç?altın değerindeler.bizim evin yolunu unuttu girmiyorlar eve kajular siirtler antepler bademler
kore li olmayasın?ben koreli damat istiyorum pek şekerler.Benim de biraz çekikÇatlama görl tutma içinde söyle.
Yanlız ilk defa ne güzel konu açtım sürüp gidiyorCanım teşekkür ederim. 3 ay day to day intensive beauty, 3 ay barbaris, 3 ay suda kolajen kullandım. En son suda 1,2,3 aldım ama bildiğin keçi bacağı gibi kokuyor tat sıfır. Kokusundan içemiyorum.
Voonka ya şans vereceğim.
ayda 4 5 kilo rahatça alıyorduk.her misafire de koyardık kendimiz de yerdik.valla artık beyaz leblebi alıyorum sadece.300 350 tl kiloları.Kajunun kilosu gram altınla bir olmuş, daha dün baktım. Hatta dışımdan şöyle dedim bak: "Abooo, eviniz yıkılmasın bu da neee?"
Eşime anlattım, biz evlenmeden önce ben yalnız yaşıyordum. 2 ayda bir gider koca bir torba her çeşit çerez alırdım, 2 ay yerdim inanır mısın? Hem tek başıma geçinip hem de her tür kuruyemişten bir sürü alırdım. Kaju hariç, sevmiyom onu.
Ovvv, çekik gööööz severiiiiz çok severiz, kırışmaz, altı dolgundurBenim de biraz çekikÇatlama görl tutma içinde söyle.
bu konu açılalı çok oldu sebbo.aylar önce yazdık kullandığımızı.geç kaldınYanlız ilk defa ne güzel konu açtım sürüp gidiyor@Ametistt
Ben de aynısını iki defa yazıp sildim inanır mısın?bu konu açılalı çok oldu sebbo.aylar önce yazdık kullandığımızı.geç kaldın
kolajeni ben icat etmiştim demese bariBen de aynısını iki defa yazıp sildim inanır mısın?
Geç olsun güç olmasın tekrardan gündeme geldi yeniler bilinçlendi iyi oldu şeytana uyup bnde alirim annemle belki,bu konu açılalı çok oldu sebbo.aylar önce yazdık kullandığımızı.geç kaldın
Bak, bilinçlenmiş milletkolajeni ben icat etmiştim demese bari
valla pahalılar sebbo demedi deme.sen bir 3 ay düşün alıp almamayı.son ayı ben alamadım yerine hapını aldım.hapı şasenin yerini asla tutmuyor amaGeç olsun güç olmasın tekrardan gündeme geldi yeniler bilinçlendi iyi oldu şeytana uyup bnde alirim annemle belki,
Benim dolgun değil ya çekik değil mi acaba ben kendimi yanlış mı tanıdım bunca yılOvvv, çekik gööööz severiiiiz çok severiz, kırışmaz, altı dolgundur
Annem Alir hiç ugrasamam bn zaten hem kendine hem bana alsın iştevalla pahalılar sebbo demedi deme.sen bir 3 ay düşün alıp almamayı.son ayı ben alamadım yerine hapını aldım.hapı şasenin yerini asla tutmuyor ama
Oo canki helal sana be bunu okutayım anneme örnek olsunAnnem Alir hiç ugrasamam bn zaten hem kendine hem bana alsın işte
Öyle diyorsan öyledir canki can. Annen için doppel herz kolajen araştırabilirsin. Annem ve babam diz ağrıları için kullanıyor memnunlar.Yanlız ilk defa ne güzel konu açtım sürüp gidiyor@Ametistt
annen ne iş yapıyor?zenginse beni de evlatlık alır mı bir sorAnnem Alir hiç ugrasamam bn zaten hem kendine hem bana alsın işte
Evet şekerler ama fazla şekerler ya ben bir İskandinav boy alsamkore li olmayasın?ben koreli damat istiyorum pek şekerler.
Bunlar nasıl grift ilişkiler sebboşu sen evlat ediniyorsun annesi de seniannen ne iş yapıyor?zenginse beni de evlatlık alır mı bir sor