Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Centalla mesela bu mudur

Bunun olayı nedir bi de acaba:)

Urun açıklamasını okudum da tabii ki :)

tşk ederim cnm iyiki varsın evt kafa gidik ondan hastaneye yeniden randevu aldım bakalım ne olacak 18ine gidicem

Ahahaa bu kadar olur ben senin ne önerdiğini hiç hatırlamıyorum
Nisa o kremden bahsetti, hemen favori yaptım. Sonra sana sordu, senin de yağlı ciltler için böyle anahtar bir ürünün vardı, seninki hangisiydi dedi. Sonra sen de aynı ürünü söyledin ama ona cevap vermedin. Ne kaaaa dikkatliyim de mi?

Bu arada sana ginseng sordum dün, bana da cevap vermedin.

Eki Görüntüle 3142279

Kızlar burada niacinamide artı salisilik diyor

Ben salisilik artı niacinamide yapayim diyorudm haftada 2

sıra önemli mi
Beybi zaten senin kullanacağın salisilik tonik olduğu için mecburen önce sürülecek. 10 dk bekleyip niacinamide süreceksin biliyon zaten. Onlar içeride birbirlerini desteklemeye başlar, şevkle dans ederler sen sıkma canını

Hanımlar şimdi size bir uyanıklığı ortaya koyacağım. Mesela Maru Derm ürünlerinin 2.'si 1 TL diye kampanya yapmışlar ya, çok büyük bir uyanıklık söz konusu. Mesela yağlı ciltler için 400 ml bir yüz yıkama jeline baktım. 2. ürün 1 TL olan kampanyadaki satış fiyatı 179.90 TL fakat aynı ürünün Gratis kartlılara Gratis satış fiyatı 72.00 TL

Diğer ürünler için de bu geçerli. Siz siz olun, bu tür kampanyalarda alışveriş yapmadan önce fiyat karşılaştırması yapın beybiler.

Aynen öyle gratisten yada Eve kozmetikten almayi tercih ederim S sepyazeytin

Canını yediğim nasıl güzel bir cevap bu :)

Tamamdır ben devamke aynı sekilde:)

Yahu yanılıyor olamam sanki ya
Gece peptit sürünce sabah gözeneklerim kesinlikle daha belirgin sebebi nemsizlik mi acaba yada sebebi ne olabilir
o peptitli ürün gözeneklerini dolduruyor olabilir yani yapısı sana ağır gelmiş olabilir ondan daha geniş görünüyordur canım pekala olabilir tabiiki yanılmıyorsundur .

Peki bitirene kadar kullanmam mantıklı olur mu? Yada nr alayim onun yerine?
Su gibi olan bir peptit ürünü biliyorum Klairs - Midnight Blue Youth Activating Drop. İncecik. Çok da etkili. Bitirene kadar kullanma meselesi de ben kesin kullanırdım Yani cildime kötü gelen mahveden ürünü kullanmam tabii de ufak tefek sıkıntıları göz ardı edip bitirir tekrar almam veya kardeşime, kuzenime veririm eğer onlara uyacaksa yapıyoruz bazen biz böyle.

Klairs ürünleri çok pahalı yav. Maşallah senin de bilmediğin üst segment ürün yok

Kız eczane yakın değil mi, hemen gidip gelirim desen çıkamaz mısın? Ben Pati Fest'e gideceğim, cilt tipin belli olursa gece okurum anca.
Yigenim bırakmıyor malesef 4 yaşında yapışıyor yakama annem onu cikarirsa bnde cikicam inşallah S sepyazeytin

Klairs ürünleri çok pahalı yav. Maşallah senin de bilmediğin üst segment ürün yok
Evet öyleler. Bir de su gibi bir ürün 20 ml bitiyor çok çabuk maalesef. Bazı ürün yüksek fiyatlı ama bereketli oluyor gene okey bu değil. Ama gerçekten antiage ürünleri genelde yağlı-karma ciltte zor ağır gelme durumu oluyor maalesef örnekte olduğu gibi. Bu o anlamda farklı.Etkili de üstüne.Bilmediği beş vakit namaz onu da bilir kılmaz. Bu atasözü geldi aklıma çok kullanırım bunu bir de ahlaksız ama şeyi severim uzun Hasan uzun Hasan da o kadar değil Geçri alakalı olabilir skinkeyre para ayırıyoruz tamam da su gibi çabuk biten 20 mllik ürüne no şeklinde Yes adım yaşlıya çıktı deyim atasözü sevdamdan yeto

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…