evet ondan çok memnun kaldığımı söyledim sende benimde favorimde bir ürün var dedin ne dedim aynı ürünü söyledinAynı ürünmuymus seninki ve benim beğendiğim
Cok önemli bir iki sey ögrendim C vitamini kullananlar icin
1) C vitamininden önce cildin phini düsürürseniz C vitamini cildinize daha iyi etki eder. Bunun icin 2% salisilik acid benzeri ürünler uygun.
2) C vitaminiyle centellayi ayni rutinde kullanirsaniz, sadece c vitamini kullandiginiz duruma göre 3-4 kat daha fazla kolajen üretiyorsunuz (kücük capta yapilan bir calismayla kanitlanmis (1, 2, 3 ). Az önce centella siparisi verdim bu yüzden.
3) C vitamininizin icinde ferulik asit yoksa ferulik asitle karistirip saklarsaniz ürünün süresini uzatirsiniz deniyor. Ferulik asitle C vitaminin beraber bulundugu ürün sayisi cok az, cünkü lanet olasi skinceuticals patentini almis. Diger bir iki marka da (timeless, paulas choice vb) patente para ödememek icin pH'ini ya da baska bir özelligini degistirip ugrasip dengeli hale getiriyorlar. Bu adam C vitamini oksidize olmaya basladiginda icine "The Ordinary Resveratrol 3% + Ferulic Acid 3%" karistiriyormus ürünün süresini uzatmak icin ve cok iyi sonuc almis. Resveratrol da belli dalga boylarindaki isigi engelledigi icin spf'ye katki sagliyor, cilt lekelenmesine karsi iyi bir antioksidan. Ben tabi ki size böyle yapin demiyorum, cilt uzmani degilim belki de cok yanlis bir islemdir, ama belki dermatologunuza sorabilirsiniz böyle bir sey mümkün mü diye, bir fikir olur diye paylasayim dedim ferulik asitin C vitaminindeki önemini. Iyi aksamlar herkese :)
Kız Sebbooo seni benim kadar düşünen var mı acaba?Bak geçen gün tahlilini unutmadım, ben sordum (gerçi sen benim sorumu alıp başkasına teşekkür ettin ama kafan hep karışık, ondan mıdır nedir), bak cilt analizini de unutmadım gün saydım resmen. Hiç kıymetimi bilmiyon hiççççç
Ahahaa bu kadar olur ben senin ne önerdiğini hiç hatırlamıyorumevet ondan çok memnun kaldığımı söyledim sende benimde favorimde bir ürün var dedin ne dedim aynı ürünü söyledin
Görl iyi olacak pozitif vibes onlytşk ederim cnm iyiki varsın evt kafa gidik ondan hastaneye yeniden randevu aldım bakalım ne olacak 18ine gidicem
Nisa o kremden bahsetti, hemen favori yaptım. Sonra sana sordu, senin de yağlı ciltler için böyle anahtar bir ürünün vardı, seninki hangisiydi dedi. Sonra sen de aynı ürünü söyledin ama ona cevap vermedin. Ne kaaaa dikkatliyim de mi?Ahahaa bu kadar olur ben senin ne önerdiğini hiç hatırlamıyorum
Beybi zaten senin kullanacağın salisilik tonik olduğu için mecburen önce sürülecek. 10 dk bekleyip niacinamide süreceksin biliyon zaten. Onlar içeride birbirlerini desteklemeye başlar, şevkle dans ederler sen sıkma canınıEki Görüntüle 3142279
Kızlar burada niacinamide artı salisilik diyor
Ben salisilik artı niacinamide yapayim diyorudm haftada 2
sıra önemli mi
Aynen öyle gratisten yada Eve kozmetikten almayi tercih ederim S sepyazeytinHanımlar şimdi size bir uyanıklığı ortaya koyacağım. Mesela Maru Derm ürünlerinin 2.'si 1 TL diye kampanya yapmışlar ya, çok büyük bir uyanıklık söz konusu. Mesela yağlı ciltler için 400 ml bir yüz yıkama jeline baktım. 2. ürün 1 TL olan kampanyadaki satış fiyatı 179.90 TL fakat aynı ürünün Gratis kartlılara Gratis satış fiyatı 72.00 TL
Diğer ürünler için de bu geçerli. Siz siz olun, bu tür kampanyalarda alışveriş yapmadan önce fiyat karşılaştırması yapın beybiler.
Beybi zaten senin kullanacağın salisilik tonik olduğu için mecburen önce sürülecek. 10 dk bekleyip niacinamide süreceksin biliyon zaten. Onlar içeride birbirlerini desteklemeye başlar, şevkle dans ederler sen sıkma canını
o peptitli ürün gözeneklerini dolduruyor olabilir yani yapısı sana ağır gelmiş olabilir ondan daha geniş görünüyordur canım pekala olabilir tabiiki yanılmıyorsundur .Yahu yanılıyor olamam sanki ya
Gece peptit sürünce sabah gözeneklerim kesinlikle daha belirgin sebebi nemsizlik mi acaba yada sebebi ne olabilir
Peki bitirene kadar kullanmam mantıklı olur mu? Yada nr alayim onun yerine?o peptitli ürün gözeneklerini dolduruyor olabilir yani yapısı sana ağır gelmiş olabilir ondan daha geniş görünüyordur canım pekala olabilir tabiiki yanılmıyorsundur .
Kız eczane yakın değil mi, hemen gidip gelirim desen çıkamaz mısın? Ben Pati Fest'e gideceğim, cilt tipin belli olursa gece okurum anca.Kızlar dua edin bizimkiler dışarı çıksın bnde o ara cilt analizine gideyim yüzüme hiç bişi sürmedim sadece suyla yıkadım her an çıkabilirim diyeS sepyazeytin S Skinkeyrlover C ceycey0406 N nscckts C ceycey0406 yesa
Su gibi olan bir peptit ürünü biliyorum Klairs - Midnight Blue Youth Activating Drop. İncecik. Çok da etkili. Bitirene kadar kullanma meselesi de ben kesin kullanırdımPeki bitirene kadar kullanmam mantıklı olur mu? Yada nr alayim onun yerine?
Klairs ürünleri çok pahalı yav. Maşallah senin de bilmediğin üst segment ürün yokSu gibi olan bir peptit ürünü biliyorum Klairs - Midnight Blue Youth Activating Drop. İncecik. Çok da etkili. Bitirene kadar kullanma meselesi de ben kesin kullanırdımYani cildime kötü gelen mahveden ürünü kullanmam tabii de ufak tefek sıkıntıları göz ardı edip bitirir tekrar almam veya kardeşime, kuzenime veririm eğer onlara uyacaksa yapıyoruz bazen biz böyle.
Yigenim bırakmıyor malesef 4 yaşında yapışıyor yakama annem onu cikarirsa bnde cikicam inşallah S sepyazeytinKız eczane yakın değil mi, hemen gidip gelirim desen çıkamaz mısın? Ben Pati Fest'e gideceğim, cilt tipin belli olursa gece okurum anca.
Evet öyleler. Bir de su gibi bir ürün 20 ml bitiyor çok çabuk maalesef. Bazı ürün yüksek fiyatlı ama bereketli oluyor gene okey bu değil. Ama gerçekten antiage ürünleri genelde yağlı-karma ciltte zor ağır gelme durumu oluyor maalesef örnekte olduğu gibi. Bu o anlamda farklı.Etkili de üstüne.Bilmediği beş vakit namaz onu da bilir kılmaz.Klairs ürünleri çok pahalı yav. Maşallah senin de bilmediğin üst segment ürün yok