Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Link atmaz, illa beni uğraştıracak skinceyr😂😂😂 teşekkürler beybi, doğum günün bir kez daha kutlu olsun😁
Bitmeyen doğum günü oldu 😂Arkadaşlarım hem mesaj atmışlar hem aradılar bir kaç kez üstüne 3 ayrı pasta ile 3 ayrı grupla kutlama oldu midem haşat 😂Normalde bu kadar fame değilim Allah Allah son doğum günüm müdür nedir bu famelik 😂Doğum günümün bir kısmında suratımda iğnelerleydim botoks iğnesi olsaydı keşke ama kuru iğneleme iğnesiydi 😂Neyse işe yarasında 😅

Bitmeyen doğum günü oldu 😂Arkadaşlarım hem mesaj atmışlar hem aradılar bir kaç kez üstüne 3 ayrı pasta ile 3 ayrı grupla kutlama oldu midem haşat 😂Normalde bu kadar fame değilim Allah Allah son doğum günüm müdür nedir bu famelik 😂Doğum günümün bir kısmında suratımda iğnelerleydim botoks iğnesi olsaydı keşke ama kuru iğneleme iğnesiydi 😂Neyse işe yarasında 😅
Seviliyorsun beybi, neden son doğum günün olsun bak ağzına oklavaynan vururum ha:sinirli: demek ki bundan sonraki yaşların hep kalabalık ve sevgi dolu geçecek balböcüüüü

Seviliyorsun beybi, neden son doğum günün olsun bak ağzına oklavaynan vururum ha:sinirli: demek ki bundan sonraki yaşların hep kalabalık ve sevgi dolu geçecek balböcüüüü
Canki çok teşekkürler ❤️Anneme şey diyordum geçen ya torunlarım skinkeyrlerimi çalarsa eve almam 😂Kalabalık olamayacak galiba 😂777 biologique recherche 777 ph formula 777 theraderm 777 obagi medikal 777 zein obagi 777 skinceuticals 777 genosis😅😂🧴

N nscckts ve Atart Atart hanımlar ikiniz de şu kremi bayağı övdünüz. Favorilerdeydi, almayı düşünüyorum hemen. Bunu sadece sivilce, akne olunca mı kullanacağız yoksa hergün mü? Bende son bir aydır hep sivilce çıkıyor, kullanayım bunu diyorum beybiler.
Bilmiyorum kuşum ben yine bı fluenzardan influnz olup favlamisimdir bence acil sos gibi çıktımı sür ertesi güne sönsün ürünü olabilir ya da bı ürün sivilce kusturursa düzenli kullanmak gerekir vs .

Bu arada ginseng retinolle de peptitlerle de kullanılır doping olur yani tek başına mucize etmiyor ama dolgunlastirici ürünleri tamamlıyor bence.her ürünün abartılı yorumları baha da inandırıcı gelmiyor valla nasıl bı genetikse milletin yüzü ilk atışta aya benzer oluyo😅

Canki çok teşekkürler ❤️Anneme şey diyordum geçen ya torunlarım skinkeyrlerimi çalarsa eve almam 😂Kalabalık olamayacak galiba 😂777 biologique recherche 777 ph formula 777 theraderm 777 obagi medikal 777 zein obagi 777 skinceuticals 777 genosis😅😂🧴
Kız nedir bu 777 söyle biz de yapalım :KK33: 😂

Ay ben iki mesajdada senin rutinini okumaya çalışırken yoruldum. 😂 Hiç bilmediğim markalar yav... Ben her şeye Purest deyip geçiyorum, çok cahil buldum kendimi.
Benim de kaz ayakları sinirimi bozuyor ama okusam da yaptıklarını anlamadım valla😳😳😳 ay bir de bu kırmızı ışık şeysi nedir, yine mi başımıza yeni bir masraf çıkıyor yoksa? Vallahi cahillikte huzur var😣
Su anda buna benzer bir lamba kullaniyorum, 100 wattlik. Cildi isitmamasi icin yüzünüze 60 cm uzakta tutmaniz yeterli. Aksamlari 15 dk yeterli. Kizil ötesi isik lambalarin faydalariyla alakali bir yazi.

Ben almanyada oldugum icin burda yazan markalari maalesef bulamiyorum cogu zaman, ama muadilini aratirip aliyorum. Güvenilir marka, iyi icerik olsun gerisi önemli degil. Sadece paula's choice biraz pahali, onu da indirimden aldim, normalde alacagim bir marka degil fiyatindan dolayi. C vitamini ferulik asitle beraber olursa daha uzun süre dayaniyormus, bu sekilde satan da iki üc marka var zaten, o yüzden biraz paraya kiydim. Diger aldigim ürünlerin cogu piyasaya göre ucuz :) Kendimi durdurmaya calisiyorum bu aralar daha bir sey almamak icin, bagimlilik yapti bende :-)

Su anda buna benzer bir lamba kullaniyorum, 100 wattlik. Cildi isitmamasi icin yüzünüze 60 cm uzakta tutmaniz yeterli. Aksamlari 15 dk yeterli. Kizil ötesi isik lambalarin faydalariyla alakali bir yazi.

Ben almanyada oldugum icin burda yazan markalari maalesef bulamiyorum cogu zaman, ama muadilini aratirip aliyorum. Güvenilir marka, iyi icerik olsun gerisi önemli degil. Sadece paula's choice biraz pahali, onu da indirimden aldim, normalde alacagim bir marka degil fiyatindan dolayi. C vitamini ferulik asitle beraber olursa daha uzun süre dayaniyormus, bu sekilde satan da iki üc marka var zaten, o yüzden biraz paraya kiydim. Diger aldigim ürünlerin cogu piyasaya göre ucuz :) Kendimi durdurmaya calisiyorum bu aralar daha bir sey almamak icin, bagimlilik yapti bende :-)
Canki oldun sen de yani 😂Ben de başka hiçbir alanda yok tek skinkeyr hatta kıyafet almam gerek ama gene skinkeyr alıyorum onun yerine 😂Çok meşhur oldu gerçekten tüm vücuda kullanma hatta kırmızı ışığı babam elektrikten anlar bana bir şey hazırlar mısın demiştim o tabii 50 yaşında 😂zarar vermesin vücuduna nasıl olacak falan dedi kaynadı ya gene diyeyim ben en iyisi. Kendallsu da kullanıyormuş tüm vücuda. Paula ablam yapmış markayı gerçekten güzel bende de bha toniği var efso 💯

Canki oldun sen de yani 😂Ben de başka hiçbir alanda yok tek skinkeyr hatta kıyafet almam gerek ama gene skinkeyr alıyorum onun yerine 😂Çok meşhur oldu gerçekten tüm vücuda kullanma hatta kırmızı ışığı babam elektrikten anlar bana bir şey hazırlar mısın demiştim o tabii 50 yaşında 😂zarar vermesin vücuduna nasıl olacak falan dedi kaynadı ya gene diyeyim ben en iyisi. Kendallsu da kullanıyormuş tüm vücuda. Paula ablam yapmış markayı gerçekten güzel bende de bha toniği var efso 💯
Haha evet maalesef skincare bagimlisi oldum :KK43: Ben kirmizi isigi sadece yüze uyguluyorum. Ama simdi yalan olmasin, bir ara belim agriyordu o bölgeye lambayi daha yaklastirip uygulamistim, kaslari gevsetsin diye :KK70:

Kızlar çok heyecanlıyım, yarın büyük gün. S sebbo 'nun cilt tipini öğreneceğiz😁 içim kıpır kıpır...
Benim tahminim, karma. Bakalım bizi daha ne maceralar bekliyor :eek:
Misafirim var kalıcı dışarı çıkmazlarsa malesef çıkamayacağım haftaya kalabilir S sepyazeytin

N nscckts ve Atart Atart hanımlar ikiniz de şu kremi bayağı övdünüz. Favorilerdeydi, almayı düşünüyorum hemen. Bunu sadece sivilce, akne olunca mı kullanacağız yoksa hergün mü? Bende son bir aydır hep sivilce çıkıyor, kullanayım bunu diyorum beybiler.
normal krem olarak sürebiliyorsun ama aktif sivilce çıkarsa anında söndürüyor ben sipariş verdim bile beğendiğimi söylediğim gün :KK70: gelir yakında cicişim

Foreo nun da mı ışıklı kademeleri vardı?

Ay ben havlu Atacam artık yanı aklımda bir sürü ürün var elimde var açmadığım var ve bu döngüye giriyor artık. Onları kullansam almayı düşündüklerimi alacağım zaman bu kez gene güzel ürünler çıkmış olacak🤤

Bu arada spor sonrası duş+ çift temizlik ve yeni açtığım misecea bha aha mandelik bı asit daha gül, mürverli toniğni denedim mis oldu.cok beğendim üstüne bişey sürmeden yatabilirim.

Dermabien in de dermovisal mavi renkli serisini merak ediyorum ve bı küçük dedikodu o markayı kuran dermatolog Aslı Eralp miydi onun yüzü bana fazla mudahali gergin botokslu geliyor 🤪 ne bileyim ürünlerle desteklenen ufak dokunuşlara okeyim de bı dermatolog biraz daha doğal mi durmalı acabaaa🤔

normal krem olarak sürebiliyorsun ama aktif sivilce çıkarsa anında söndürüyor ben sipariş verdim bile beğendiğimi söylediğim gün :KK70: gelir yakında cicişim
Ben de sipariş verdim, şimdiden heyecanla bekliyorum valla. Arbutine başladım başlayalı baş vermeyen biraz büyükçe sivilcemsiler türedi. Arbutine bağlamak ne kadar doğrudur bilemem çünkü her mevsim geçişinde olur genelde. Yine de Dermoskin arbutini de sipariş verdim, deneyelim bakalım... Ay ben de Sebbo'ya benzemem inşallah :KK70: Onu mu alsam, bunu mu, yoksa şunu mu? :KK70:

Ben de sipariş verdim, şimdiden heyecanla bekliyorum valla. Arbutine başladım başlayalı baş vermeyen biraz büyükçe sivilcemsiler türedi. Arbutine bağlamak ne kadar doğrudur bilemem çünkü her mevsim geçişinde olur genelde. Yine de Dermoskin arbutini de sipariş verdim, deneyelim bakalım... Ay ben de Sebbo'ya benzemem inşallah :KK70: Onu mu alsam, bunu mu, yoksa şunu mu? :KK70:
😃😃😃

Sevmesem uğraşmam, takılıyorum sana beybi, alınmıyorsun değil mi?
Kız Sebbooo seni benim kadar düşünen var mı acaba? :KK53: Bak geçen gün tahlilini unutmadım, ben sordum (gerçi sen benim sorumu alıp başkasına teşekkür ettin ama kafan hep karışık, ondan mıdır nedir), bak cilt analizini de unutmadım gün saydım resmen. Hiç kıymetimi bilmiyon hiççççç

Cok önemli bir iki sey ögrendim C vitamini kullananlar icin
1) C vitamininden önce cildin phini düsürürseniz C vitamini cildinize daha iyi etki eder. Bunun icin 2% salisilik acid benzeri ürünler uygun.
2) C vitaminiyle centellayi ayni rutinde kullanirsaniz, sadece c vitamini kullandiginiz duruma göre 3-4 kat daha fazla kolajen üretiyorsunuz (kücük capta yapilan bir calismayla kanitlanmis (1, 2, 3 ). Az önce centella siparisi verdim bu yüzden. :KK70:
3) C vitamininizin icinde ferulik asit yoksa ferulik asitle karistirip saklarsaniz ürünün süresini uzatirsiniz deniyor. Ferulik asitle C vitaminin beraber bulundugu ürün sayisi cok az, cünkü lanet olasi skinceuticals patentini almis. Diger bir iki marka da (timeless, paulas choice vb) patente para ödememek icin pH'ini ya da baska bir özelligini degistirip ugrasip dengeli hale getiriyorlar. Bu adam C vitamini oksidize olmaya basladiginda icine "The Ordinary Resveratrol 3% + Ferulic Acid 3%" karistiriyormus ürünün süresini uzatmak icin ve cok iyi sonuc almis. Resveratrol da belli dalga boylarindaki isigi engelledigi icin spf'ye katki sagliyor, cilt lekelenmesine karsi iyi bir antioksidan. Ben tabi ki size böyle yapin demiyorum, cilt uzmani degilim belki de cok yanlis bir islemdir, ama belki dermatologunuza sorabilirsiniz böyle bir sey mümkün mü diye, bir fikir olur diye paylasayim dedim ferulik asitin C vitaminindeki önemini. Iyi aksamlar herkese :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X