Niacinamide ve cvit görmüştüm içinde hafif yağlı bi yapısı var ama surunce kolay emilmiyo. Ama kesinlikle değer indirimde vücuda bile kullanılır 200 ml.Başarılı bir marka gibi duruyor. Nisa da arbutinini önermişti. Leke kremi e de bakayım, arbutin içerikli mi acaba?
Bitmeyen doğum günü olduLink atmaz, illa beni uğraştıracak skinceyrteşekkürler beybi, doğum günün bir kez daha kutlu olsun
Seviliyorsun beybi, neden son doğum günün olsun bak ağzına oklavaynan vururum haBitmeyen doğum günü olduArkadaşlarım hem mesaj atmışlar hem aradılar bir kaç kez üstüne 3 ayrı pasta ile 3 ayrı grupla kutlama oldu midem haşat Normalde bu kadar fame değilim Allah Allah son doğum günüm müdür nedir bu famelik Doğum günümün bir kısmında suratımda iğnelerleydim botoks iğnesi olsaydı keşke ama kuru iğneleme iğnesiydi Neyse işe yarasında
Canki çok teşekkürlerSeviliyorsun beybi, neden son doğum günün olsun bak ağzına oklavaynan vururum hademek ki bundan sonraki yaşların hep kalabalık ve sevgi dolu geçecek balböcüüüü
Bilmiyorum kuşum ben yine bı fluenzardan influnz olup favlamisimdir bence acil sos gibi çıktımı sür ertesi güne sönsün ürünü olabilir ya da bı ürün sivilce kusturursa düzenli kullanmak gerekir vs .
Kız nedir bu 777 söyle biz de yapalımCanki çok teşekkürlerAnneme şey diyordum geçen ya torunlarım skinkeyrlerimi çalarsa eve almam Kalabalık olamayacak galiba 777 biologique recherche 777 ph formula 777 theraderm 777 obagi medikal 777 zein obagi 777 skinceuticals 777 genosis
Su anda buna benzer bir lamba kullaniyorum, 100 wattlik. Cildi isitmamasi icin yüzünüze 60 cm uzakta tutmaniz yeterli. Aksamlari 15 dk yeterli. Kizil ötesi isik lambalarin faydalariyla alakali bir yazi.Ay ben iki mesajdada senin rutinini okumaya çalışırken yoruldum.Hiç bilmediğim markalar yav... Ben her şeye Purest deyip geçiyorum, çok cahil buldum kendimi.
Benim de kaz ayakları sinirimi bozuyor ama okusam da yaptıklarını anlamadım vallaay bir de bu kırmızı ışık şeysi nedir, yine mi başımıza yeni bir masraf çıkıyor yoksa? Vallahi cahillikte huzur var
Şu ara çok meşhur ya herkes telefon ekranı yapıyor bileklik alıyor falan şans sayısı diye geçiyor bolluk bereket temsiliKız nedir bu 777 söyle biz de yapalım
Canki oldun sen de yaniSu anda buna benzer bir lamba kullaniyorum, 100 wattlik. Cildi isitmamasi icin yüzünüze 60 cm uzakta tutmaniz yeterli. Aksamlari 15 dk yeterli. Kizil ötesi isik lambalarin faydalariyla alakali bir yazi.
Ben almanyada oldugum icin burda yazan markalari maalesef bulamiyorum cogu zaman, ama muadilini aratirip aliyorum. Güvenilir marka, iyi icerik olsun gerisi önemli degil. Sadece paula's choice biraz pahali, onu da indirimden aldim, normalde alacagim bir marka degil fiyatindan dolayi. C vitamini ferulik asitle beraber olursa daha uzun süre dayaniyormus, bu sekilde satan da iki üc marka var zaten, o yüzden biraz paraya kiydim. Diger aldigim ürünlerin cogu piyasaya göre ucuz :) Kendimi durdurmaya calisiyorum bu aralar daha bir sey almamak icin, bagimlilik yapti bende
Haha evet maalesef skincare bagimlisi oldumCanki oldun sen de yaniBen de başka hiçbir alanda yok tek skinkeyr hatta kıyafet almam gerek ama gene skinkeyr alıyorum onun yerine Çok meşhur oldu gerçekten tüm vücuda kullanma hatta kırmızı ışığı babam elektrikten anlar bana bir şey hazırlar mısın demiştim o tabii 50 yaşında zarar vermesin vücuduna nasıl olacak falan dedi kaynadı ya gene diyeyim ben en iyisi. Kendallsu da kullanıyormuş tüm vücuda. Paula ablam yapmış markayı gerçekten güzel bende de bha toniği var efso
Misafirim var kalıcı dışarı çıkmazlarsa malesef çıkamayacağım haftaya kalabilir S sepyazeytin
normal krem olarak sürebiliyorsun ama aktif sivilce çıkarsa anında söndürüyor ben sipariş verdim bile beğendiğimi söylediğim gün
Aynı ürünmuymus seninki ve benim beğendiğimnormal krem olarak sürebiliyorsun ama aktif sivilce çıkarsa anında söndürüyor ben sipariş verdim bile beğendiğimi söylediğim güngelir yakında cicişim
Ben de sipariş verdim, şimdiden heyecanla bekliyorum valla. Arbutine başladım başlayalı baş vermeyen biraz büyükçe sivilcemsiler türedi. Arbutine bağlamak ne kadar doğrudur bilemem çünkü her mevsim geçişinde olur genelde. Yine de Dermoskin arbutini de sipariş verdim, deneyelim bakalım... Ay ben de Sebbo'ya benzemem inşallahnormal krem olarak sürebiliyorsun ama aktif sivilce çıkarsa anında söndürüyor ben sipariş verdim bile beğendiğimi söylediğim güngelir yakında cicişim
Ben de sipariş verdim, şimdiden heyecanla bekliyorum valla. Arbutine başladım başlayalı baş vermeyen biraz büyükçe sivilcemsiler türedi. Arbutine bağlamak ne kadar doğrudur bilemem çünkü her mevsim geçişinde olur genelde. Yine de Dermoskin arbutini de sipariş verdim, deneyelim bakalım... Ay ben de Sebbo'ya benzemem inşallahOnu mu alsam, bunu mu, yoksa şunu mu?
Sevmesem uğraşmam, takılıyorum sana beybi, alınmıyorsun değil mi?
Kız Sebbooo seni benim kadar düşünen var mı acaba?Sevmesem uğraşmam, takılıyorum sana beybi, alınmıyorsun değil mi?