Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Watsons sitesinde şöyle diyor ama yanlış ürüne mi bakıyorum ki

Eki Görüntüle 3142104

Yüzde 1 ise haftada 3 yapayım o zaman :)
Çok teşekkürlerEki Görüntüle 3142104
Zaten salsilik yazmışlar, şapşal ördek yavruları gibi iş yaparlarsa olacağı bu. Nisa bugün bana demedi mi Purest daha agresiftir, NipFab daha hafiftir diye? Yanlış yazmışlar, başka açıklaması olamaz.

Ay Allahım kirpik kıvırıcınınki efsaneymiş ya çok güldüm Betain salisilat olsa olabilir ama salisilik asit olarak 2 den fazla olamıyor ama ben de abtira gardende 2 den fazla görmüştüm şaşırmıştım anlayamamıştım onu

Ay durun canım çekti, gidip toniğimin açılışını yapayım. Haziran ayında almıştım, arbutin öncesi bi' açılış yapayım bari. Üfffff, çift aşama temizliği kim yapacak şimdi ya? Durun 2 saat daha oturayım, sonra yaparım vazgeçtim.

Pattinson aradı beni şimdi 00:00 da kutlicakmis o
Aradı bu arada iyi ki doğdun dedikten sonra demesin mi bak bak yanımda kim var Sue yengen onun da selamı al onla konuş Hançerlendim Yakup eniştense kandilimi kutladı ama doğum günümü kutlamadı

Çok üşeniyorsun çift aşamayı teke indiren ürünler var ben şuan cream co ve dalbayı kullanıyorum işe yatıyorlar valla ben de üşengeç bir insanım iyi oluyor

Aynen canım cuma fiddy günü cuma sabahları yazarım ben

O zaman pazartesi normal kullanım

Çarşamba normal kullanım

Cook teşekkürler

Aynen canım cuma fiddy günü cuma sabahları yazarım ben

O zaman pazartesi normal kullanım

Çarşamba normal kullanım

Cook teşekkürler
2 ile başla istersen sonra 3e belki çıkarsın.2 belki de yeter. Başka asidin yok galiba.Gene de 2 ile başlardım ben olsam.

Gahahahahaahhaah
hahahahah

Ay sesli güldüm

Ben salisidik demistim ama ben yanı, cilt bakımına yeni başlayan biri

Sen koskoca whatson hahahah

2 ile başla istersen sonra 3e belki çıkarsın.2 belki de yeter. Başka asidin yok galiba.Gene de 2 ile başlardım ben olsam.

Yok canım

Sabah
su bazlı temizleyici
C vitamini
Hyloronik asit
Güneş kremi

Akşam
Yağ bazlı temizleyici
şu bazlı temizleyici
Niacinamide

Her cuma fiddy

Her pazartesi ve çarşamba akşam rutinin salisilik

Onu da

Yağ bazli temizleyici
şu bazlı twmizleuici
Sorunlu yerlere salisili uygula 5 dk bekle normal şu ile durula
yüzünü kurut ve niacinamide

Doğru mu

Maske formunda yıkaman gereken bir ürün değil aslında bu tonik yıkaman gerek yok kalabilir yüzünde.Sen gene 2 ile başla bir kaç hafta 2 yap sonra 3 e duruma göre bak bence.Salisilik asitten sorna niacinamid sürme olayını da yularıda tartışmıştık Hatica hocanın meşhur tablosunda hayır diyor mesela bazı kişiler olur diyor nisoşun attığı tabloda olur diye geçiyor.

Aaaa yıkamak yok tamamdır

Niacinamide kullanayim baktım tepki veriyor yüzüm bırakırım

Ama şükür çok dayanıklı gibi yüzüm 35 yıl bakım görmemiş 40 gündür bakım görünüyor ama hiç şaşırmamış gibi hahhaahah

N nscckts ve Atart hanımlar ikiniz de şu kremi bayağı övdünüz. Favorilerdeydi, almayı düşünüyorum hemen. Bunu sadece sivilce, akne olunca mı kullanacağız yoksa hergün mü? Bende son bir aydır hep sivilce çıkıyor, kullanayım bunu diyorum beybiler.

Eklentiler

• Screenshot_20221007_205725_trendyol.com.jpg
    38,7 KB · Görüntüleme: 34
Argieline olanı diyorsunuz demi o zaman ikisini birlikte almak lazim benim göz altımda torbalanma varmis.

Söyle hi liste yapmıştım ve sadece elimde kalanlar bunlar serumları yedim heralde düzensiz kullandım birde cvit bozuldu vucudumada sürdüm filan

Eklentiler

• 21D62334-394C-4C65-A0AF-AE2A66121741.jpeg
    103 KB · Görüntüleme: 32
  • 64BC59CE-D576-4996-BB15-5966D3EED54A.png
    119,9 KB · Görüntüleme: 38
  • C27C7EC8-56CB-4860-88BC-54C71307DC60.png
    108,3 KB · Görüntüleme: 34
  • 7AA06CE9-9CBF-4B04-A638-F245F72B1A5E.png
    111 KB · Görüntüleme: 33
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…