Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Centalla mesela bu mudur

Bunun olayı nedir bi de acaba:)

Urun açıklamasını okudum da tabii ki :)

Asagidakini su makalenin sayfasindan aldim. Centellanin övüldügünü cok duymustum ama c vitamini ile extra iyi sonuc cikarmis görünüyor :)

Eklentiler

• Screenshot 2022-10-08 at 12.10.57.png
    Screenshot 2022-10-08 at 12.10.57.png
    324,5 KB · Görüntüleme: 28
Peki bitirene kadar kullanmam mantıklı olur mu? Yada nr alayim onun yerine?
ben olsam daha ince yapılı ürün seçerdim buda biraz deneme yanılma ile olacak bak herkesin sevebileceği şey sana fazla geldi svr de dokunmuştu sana, bu ürünü de vücudunun başka yerine kullanırsın dekolte bölgene mesela malum biz kadınların gerdan kısmı boyun kısmı çabuk yaşlanıyor ona iyi gelir ...

ben olsam daha ince yapılı ürün seçerdim buda biraz deneme yanılma ile olacak bak herkesin sevebileceği şey sana fazla geldi svr de dokunmuştu sana, bu ürünü de vücudunun başka yerine kullanırsın dekolte bölgene mesela malum biz kadınların gerdan kısmı boyun kısmı çabuk yaşlanıyor ona iyi gelir ...
Erkekler ne kadar şanslı keratalar ya. Banyo dolapları hep benim ürünlerimle dolu ama eşimin sadece tıraş köpüğü, tıraş losyonu var. Oh, mis!

Erkekler ne kadar şanslı keratalar ya. Banyo dolapları hep benim ürünlerimle dolu ama eşimin sadece tıraş köpüğü, tıraş losyonu var. Oh, mis!
kadınların cildinin böyle olmasının sebebi tamamen hormon nedeniyle yani bizdeki hormon erkekte olsa onlarda aynı sorunu yaşayacaktı :KK70: bizim evde de eşim benim ürünlerimi kullanıyor biz birlikte kullanıyoruz yani :KK70: hatta onun saçına daha fazla özen gösteriyoruz saç dibine masajlar tonikler spreyler vs :KK70:

kadınların cildinin böyle olmasının sebebi tamamen hormon nedeniyle yani bizdeki hormon erkekte olsa onlarda aynı sorunu yaşayacaktı :KK70: bizim evde de eşim benim ürünlerimi kullanıyor biz birlikte kullanıyoruz yani :KK70: hatta onun saçına daha fazla özen gösteriyoruz saç dibine masajlar tonikler spreyler vs :KK70:
Urban biotinli olan seriyi ben de eşim üzerinde deniyorum :KK70: Saç dökülmesi vardı, düzeldi. Kışın da yüzüne kil maskesi, saçına keratin maskesi yapıyorum. :KK70:

Ben de the purest peptit var henüz açmadım. İyi bir ürün değil mi?
Iyidir herhal. Türkiyeden aldigim urunlerinden memnunum. Günes kremi white cast yapiyordum fakat 2 parmak kurali yerine daha az surunce oyle etki yapmadi gecenlerde.

Alalcaklarim ve rutinim konusunda iyice kafam karıştı N nscckts sen cvit kullanmıyorsun riskli dedin ben de o yüzden almak istemiyorum. Bi hyloronik asit ve göz serumu,kremi arti güneş kremi alayım dedim.

Markalarda purest dermabien dermoskin düşündüm. Güneş kremine henüz karar vermedim.

Niacinamide arbutin peptit cvit de alınmalı diyorsanız onlara bakayım. Bir rutin de en fazla kaç serum olabilir.

Bu arada çok teşekkür ederim cildim daha pürüzsüz oldu 😍 Nicinamide düzenli kullanmistim sabahları cvit sürdüm bazen bir de purest hyloronik asit kullandim dolgunlugu çok iyiydi Ama bu göz çevrem kuruluguna sanki hep az geliyor sigarayida bıraktım😍

Nisa o kremden bahsetti, hemen favori yaptım. Sonra sana sordu, senin de yağlı ciltler için böyle anahtar bir ürünün vardı, seninki hangisiydi dedi. Sonra sen de aynı ürünü söyledin ama ona cevap vermedin. Ne kaaaa dikkatliyim de mi? :KK53:

Bu arada sana ginseng sordum dün, bana da cevap vermedin. :KK70:
Verdim. Başka bi cevabın içinde ve Genelde kimseyi cevapsız bırakmam. Nisaya da bakıyim dedim bakmayı hatırladığım gün de söyledim. Dikkatinden kaçmış demek bunlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X