Asagidakini su makalenin sayfasindan aldim. Centellanin övüldügünü cok duymustum ama c vitamini ile extra iyi sonuc cikarmis görünüyor :)Centalla mesela bu mudur
Bunun olayı nedir bi de acaba:)
Urun açıklamasını okudum da tabii ki :)
Chamos Centella Asiatica Extract 90 Toner - Cilt Yatıştırıcı Tonik Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Chamos Centella Asiatica Extract 90 Toner - Cilt Yatıştırıcı Tonik yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
ben olsam daha ince yapılı ürün seçerdim buda biraz deneme yanılma ile olacak bak herkesin sevebileceği şey sana fazla geldi svr de dokunmuştu sana, bu ürünü de vücudunun başka yerine kullanırsın dekolte bölgene mesela malum biz kadınların gerdan kısmı boyun kısmı çabuk yaşlanıyor ona iyi gelir ...Peki bitirene kadar kullanmam mantıklı olur mu? Yada nr alayim onun yerine?
Erkekler ne kadar şanslı keratalar ya. Banyo dolapları hep benim ürünlerimle dolu ama eşimin sadece tıraş köpüğü, tıraş losyonu var. Oh, mis!ben olsam daha ince yapılı ürün seçerdim buda biraz deneme yanılma ile olacak bak herkesin sevebileceği şey sana fazla geldi svr de dokunmuştu sana, bu ürünü de vücudunun başka yerine kullanırsın dekolte bölgene mesela malum biz kadınların gerdan kısmı boyun kısmı çabuk yaşlanıyor ona iyi gelir ...
Ben de the purest peptit var henüz açmadım. İyi bir ürün değil mi?Kova hatunu Mary & may in var peptid serumu
Mary & May – 6 Peptide Complex Serum
Senin cildin benimki gibi sanki
kadınların cildinin böyle olmasının sebebi tamamen hormon nedeniyle yani bizdeki hormon erkekte olsa onlarda aynı sorunu yaşayacaktıErkekler ne kadar şanslı keratalar ya. Banyo dolapları hep benim ürünlerimle dolu ama eşimin sadece tıraş köpüğü, tıraş losyonu var. Oh, mis!
gayet güzel ürünBen de the purest peptit var henüz açmadım. İyi bir ürün değil mi?
Hoş geldin görl özlendin. Güzel bence ama herkese uymuyor her ürün tabii ki de.Ben de the purest peptit var henüz açmadım. İyi bir ürün değil mi?
Urban biotinli olan seriyi ben de eşim üzerinde deniyorumkadınların cildinin böyle olmasının sebebi tamamen hormon nedeniyle yani bizdeki hormon erkekte olsa onlarda aynı sorunu yaşayacaktıbizim evde de eşim benim ürünlerimi kullanıyor biz birlikte kullanıyoruz yani hatta onun saçına daha fazla özen gösteriyoruz saç dibine masajlar tonikler spreyler vs
Bdv de meşguldüm. Valla bazı üyeler akıllara zarar. İyi ki sayıları azHoş geldin görl özlendin. Güzel bence ama herkese uymuyor her ürün tabii ki de.
Görl gördüm komik şeyler yazmıştın komik emojisine boğdum seniBdv de meşguldüm. Valla bazı üyeler akıllara zarar. İyi ki sayıları az
Ara vermiş halin bu mu görl yeterli en önemli şeyleri kullanıyorsun zaten maşallahSaçıma dip rötuş yaptım çok az boyayla. Hyaloronik niacinamide kullanıyorum. Göz kremi ve nemlendirici hepsi bu. Cilt bakımına ara verdim bu ara
Komik kadınımdır . Bdv de öyle sıkıcı sıkıcı yorum yapmam.Görl gördüm komik şeyler yazmıştın komik emojisine boğdum seni
E benim rutinimin hepsi bu kadar zaten. Bu senin ara vermiş halin mi?Saçıma dip rötuş yaptım çok az boyayla. Hyaloronik niacinamide kullanıyorum. Göz kremi ve nemlendirici hepsi bu. Cilt bakımına ara verdim bu ara
Iyidir herhal. Türkiyeden aldigim urunlerinden memnunum. Günes kremi white cast yapiyordum fakat 2 parmak kurali yerine daha az surunce oyle etki yapmadi gecenlerde.Ben de the purest peptit var henüz açmadım. İyi bir ürün değil mi?
Verdim. Başka bi cevabın içinde ve Genelde kimseyi cevapsız bırakmam. Nisaya da bakıyim dedim bakmayı hatırladığım gün de söyledim. Dikkatinden kaçmış demek bunlarNisa o kremden bahsetti, hemen favori yaptım. Sonra sana sordu, senin de yağlı ciltler için böyle anahtar bir ürünün vardı, seninki hangisiydi dedi. Sonra sen de aynı ürünü söyledin ama ona cevap vermedin. Ne kaaaa dikkatliyim de mi?
Bu arada sana ginseng sordum dün, bana da cevap vermedin.
Sen bdv seviyorsun beybi.Bdv de meşguldüm. Valla bazı üyeler akıllara zarar. İyi ki sayıları az