Bunda ginseng yorumumu yapmışımBilmiyorum kuşum ben yine bı fluenzardan influnz olup favlamisimdir bence acil sos gibi çıktımı sür ertesi güne sönsün ürünü olabilir ya da bı ürün sivilce kusturursa düzenli kullanmak gerekir vs .
Bu arada ginseng retinolle de peptitlerle de kullanılır doping olur yani tek başına mucize etmiyor ama dolgunlastirici ürünleri tamamlıyor bence.her ürünün abartılı yorumları baha da inandırıcı gelmiyor valla nasıl bı genetikse milletin yüzü ilk atışta aya benzer oluyo
Çok bildirim geliyor bazen, ben hâlâ ginseng yorumunu bekliyorum, görmemişim beybi. Dur bakayım umarım bulabilirim.Verdim. Başka bi cevabın içinde ve Genelde kimseyi cevapsız bırakmam. Nisaya da bakıyim dedim bakmayı hatırladığım gün de söyledim. Dikkatinden kaçmış demek bunlar
Oooooy, kız ben bunu yeni okudum ya. Beğen atmamışım zaten, oradan bile belli görmediğim. Teşekkürler cevabın için beybiBunda ginseng yorumumu yapmışım
Oooooy, kız ben bunu yeni okudum ya. Beğen atmamışım zaten, oradan bile belli görmediğim. Teşekkürler cevabın için beybi
Saçıma dip rötuş yaptım çok az boyayla. Hyaloronik niacinamide kullanıyorum. Göz kremi ve nemlendirici hepsi bu. Cilt bakımına ara verdim bu ara
AVM yolundayım akşam yazarım kuzum.Ceycey hello oncelikle arabana kavuşmaya sevindim gözün aydın
Sana zahmet detaylı rutin yazabilir misin
Ceycey deyince de avmler akla geliyor Ankaralı Ceycey avmlerdeAVM yolundayım akşam yazarım kuzum.
AVM den başka gidecek yer yok ki. İstanbul’da olsam neler yapardımCeycey deyince de avmler akla geliyor Ankaralı Ceycey avmlerdeGiyime boşuna meraklı değilsin
Ben de üniversiteyi Ankarada okudum. Ben seviyorum ya belki anılardanAVM den başka gidecek yer yok ki. İstanbul’da olsam neler yapardım
He bildim hatta atartin ginsengiyle ciftlestiriyorlar bunuSu gibi olan bir peptit ürünü biliyorum Klairs - Midnight Blue Youth Activating Drop. İncecik. Çok da etkili. Bitirene kadar kullanma meselesi de ben kesin kullanırdımYani cildime kötü gelen mahveden ürünü kullanmam tabii de ufak tefek sıkıntıları göz ardı edip bitirir tekrar almam veya kardeşime, kuzenime veririm eğer onlara uyacaksa yapıyoruz bazen biz böyle.
Aynen dekolte eller her türlü iş görür üzerine de centella sürerim ...ben olsam daha ince yapılı ürün seçerdim buda biraz deneme yanılma ile olacak bak herkesin sevebileceği şey sana fazla geldi svr de dokunmuştu sana, bu ürünü de vücudunun başka yerine kullanırsın dekolte bölgene mesela malum biz kadınların gerdan kısmı boyun kısmı çabuk yaşlanıyor ona iyi gelir ...
Hmm yapısı daha mi ince dersin?Kova hatunu Mary & may in var peptid serumu
Mary & May – 6 Peptide Complex Serum
Senin cildin benimki gibi sanki
Iyidir mutlaka ama sabahlari gözeneklerim çığırıyor biz burdayız diyeBen de the purest peptit var henüz açmadım. İyi bir ürün değil mi?
Saçının dibini ne renk boyuyorsun ceyceySaçıma dip rötuş yaptım çok az boyayla. Hyaloronik niacinamide kullanıyorum. Göz kremi ve nemlendirici hepsi bu. Cilt bakımına ara verdim bu ara
Aslinda denemedim. Fakat denedigim urunlerinden memnun kaldim. Denemek isterim Ama suan az urun kullanma donemim diye almiyorumHmm yapısı daha mi ince dersin?
Bakim canım, teşekkür
Benim geldi bileSaçının dibini ne renk boyuyorsun ceycey
Iam a Barbie Girl in the Barbie world Life in plastik its fantastic you can Brush My hair undress me every whereBenim geldi bilehaftaya düğün haftası gidicem başka bı yere bu kez dip artı cila ile daha bebek sarışi isticem.seninki ne durumda