• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzellik rutinleri

Tm cnm peki bana tavsiye edebileceklerini söylermisin tonik c vitamini ve leke serumu kaldı alacağım karma yağlı cildim var
Jeuvenile niacinamide serum kullanıyorum geçen indirimden 2 tane 100 TL ye geldi Arbutin serum lekeler için iyi onu da doa dan uygun , dermoskin te çok iyi yeni kullanıyorum tonik missha çok güzel tonikleri , maruderm de çok güzel indirimleri takip et C vitamini kullanmıyorum şahsen ama Luv it çok seviliyor bak istersen sen şuan neler kullanıyorsun

Jeuvenile niacinamide serum kullanıyorum geçen indirimden 2 tane 100 TL ye geldi Arbutin serum lekeler için iyi onu da doa dan uygun , dermoskin te çok iyi yeni kullanıyorum tonik missha çok güzel tonikleri , maruderm de çok güzel indirimleri takip et C vitamini kullanmıyorum şahsen ama Luv it çok seviliyor bak istersen sen şuan neler kullanıyorsun
Şuan sadece bunları kullanıyorum cnm çok tşk ederim dediklerine bakacağım Gratis ve Watsonsda bulunur sanırım 🤗

Eklentiler

• 16597899044008764293652064703504 (1).webp
    16597899044008764293652064703504 (1).webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_20220806_120751.webp
    IMG_20220806_120751.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_20220804_182650.webp
    IMG_20220804_182650.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 50
4 oda ve ebeveyn banyo temizledim.evin yarısı duruyor hala toz içinde.yarın da salon diğer banyo koridoru temizleyeyim.ertesi gün balkonlar mutfak.son gün tekrar tüm ev derkennn kakılmış gibi olmuşummmmm yahuu.bana bir katya lazım acilinden. :rolleyes:

4 oda ve ebeveyn banyo temizledim.evin yarısı duruyor hala toz içinde.yarın da salon diğer banyo koridoru temizleyeyim.ertesi gün balkonlar mutfak.son gün tekrar tüm ev derkennn kakılmış gibi olmuşummmmm yahuu.bana bir katya lazım acilinden. :rolleyes:
😁😁Allah kolaylık versin

kolay gelsin ,hem sıcak hemde insanı oyalayacak birsürü şey olunca zorlaşıyor normal ,yine de evin yarısını bitirmişsin maşallah sana :KK19:

kolay gelsin ,hem sıcak hemde insanı oyalayacak birsürü şey olunca zorlaşıyor normal ,yine de evin yarısını bitirmişsin maşallah sana :KK19:
buraya takılmadım bitirdim valla.bir sürü de lego yıkadım banyoda.toz olunca araları fırçayla bile temizleyemedim.harry potter ların tüm sülalesini evini barkını yıkadım bugün. :KK45:

buraya takılmadım bitirdim valla.bir sürü de lego yıkadım banyoda.toz olunca araları fırçayla bile temizleyemedim.harry potter ların tüm sülalesini evini barkını yıkadım bugün. :KK45:
:D :D ooo asıl el oyalayan en zor kısmı bitirmişsin yarın işin hemen biter o zaman

çocuğun tüm kitaplarını da ayıkladım.yaşına uygun olmayanları yan bloktaki komşu kıza vereceğim okusun.okul kıyafeti de buldum yepyeni onları da vereceğim.boşa almasınlar.
çok iyi düşünmüşsün :KK36:

N nscckts kozmetik takı dolabımı da temizledim bugün.amma kozmetik almışım ha zam korkusundan.ama iyi oldu gelecek bahara kadar rahatım.bir de svr serumum ve yedek yağ bazlı temizleyicim olaydı tamamdı. :rolleyes:
Darısı bana inşallah banada lazım o bolluktan sadece üç ürünüm var🤣🤣

N nscckts kozmetik takı dolabımı da temizledim bugün.amma kozmetik almışım ha zam korkusundan.ama iyi oldu gelecek bahara kadar rahatım.bir de svr serumum ve yedek yağ bazlı temizleyicim olaydı tamamdı. :rolleyes:
svr senin için şart değil canım cildin normale döndüğü için ,yağ bazlı temizleyiciyi de gördüğün yerde alırsın zaten ;) yves rocherında yağ bazlı temizleyicisi var kampamyalarında kaçırmazsın

svr senin için şart değil canım cildin normale döndüğü için ,yağ bazlı temizleyiciyi de gördüğün yerde alırsın zaten :KK66: yves rocherında yağ bazlı temizleyicisi var kampamyalarında kaçırmazsın
ok almayayım svr.bir protex sabun mu alsam ne.lekelere birebirmiş ya :rolleyes: :KK53:

ok almayayım svr.bir protex sabun mu alsam ne.lekelere birebirmiş ya :rolleyes: :KK53:
ayyy sus sus hatırlatma :D bazen derin nefes alıp iç çekip allahım sen büyüksün yüce rabbim diyorum evet bana bunu dedirtiyorlar :D

Şuan sadece bunları kullanıyorum cnm çok tşk ederim dediklerine bakacağım Gratis ve Watsonsda bulunur sanırım 🤗
İsana yağ bazlı temizleyici onu al canım sonrasında tonik ve serum ve krem de aldın mı yavaş yavaş artırırsın ürünleri peptitli serum olarak maruderm e bak çok güzel o da

İsana yağ bazlı temizleyici onu al canım sonrasında tonik ve serum ve krem de aldın mı yavaş yavaş artırırsın ürünleri peptitli serum olarak maruderm e bak çok güzel o da
isana konusunda ben hep tereddütlüyümdür.kaliteli gelmiyor nedense gözüme.hele simple markasının ürünleri.bir serumunu aldım sürer sürmez yüzüm yanmaya başladı kıpkırmızı oldu.tonla serum kullanırım tek bu markada oldu.

Back
X