- 4 Kasım 2018
- 26.011
- 108.201
Tesekkurler
Watsonda kolayca bulunuyor mu ?
Sheet maskesini denedim ve sampuanini bu markanin. Maske enfes birseydi. Sampuanida kepek sorunumu kaldirdi ordatan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkurler
Bu SAC isi de büyük dert.ben senin yerinde olsam aynen şunu yapardım
Marc Anthony 12 Miracle Şampuan 250 ml Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Marc Anthony 12 Miracle Şampuan 250 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.comben sana önermiştim 2-3 defa ısrarla önerdim işine yarayacağına eminim çünkü,bunları alırdımSwissoderm Dökülme Karşıtı Şampuan – Normal Ve Kuru Saçlar Için (300 ml) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Swissoderm Dökülme Karşıtı Şampuan – Normal Ve Kuru Saçlar Için (300 ml) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Davines More Inside Curl Building Serum - Bukle Yapılandırıcı Ve Şekillendirici Serum 250 ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Davines More Inside Curl Building Serum - Bukle Yapılandırıcı Ve Şekillendirici Serum 250 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.combu iki serumuda alırdımThe Fair Drone-targeted Biotin Dökülme Ãnleyici Vegan Saç Serumu %1 Hyalufiller Drone Biotin 50ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol
The Fair Drone-targeted Biotin Dökülme Ãnleyici Vegan Saç Serumu %1 Hyalufiller Drone Biotin 50ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Nascita Pro Üç Boyutlu Saç Fırçası Tarak Oval Pembe Yorumları, Fiyatı - Trendyol bu tarağı kullanırdım
xpecia kadınlar için takviye var eczacıya sor o hemen verir saç için takviye onu da alır akışına bırakırdım
bunları yaptıktan sonra kısa sürede düzelecektir çok oynar çok kurcalarsan fazla üstüne düşersen daha kötü olur zaten yıpranmış durumda hiç riske girme şimdi
yanlış ürün kullanımı yanlış yıkama ve yanlış tarama yapıldı bana imdat diyor...Bu SAC isi de büyük dert.
Normalde hemen kepeklenir sacim. Vichy dercos hep derdime care olmustur. Bir sure sonrs kokusu agir geldi bana. Ise yarasada biraktim.
Snp prep in cafferonic isimli sampuanina gectim. Cokda bereketli. Bitmiyor hemen.
Sacim dalgali benim. Banyo sonrasi cok kabariyor. Ve sacima bakmayi bilmiyorum.
Altda biraz kurumus ile tam kurumus hali
Yanlis yikama derken sadece sampuan kullanimi var.yanlış ürün kullanımı yanlış yıkama ve yanlış tarama yapıldı bana imdat diyor...
neden hemen kepeklenir önce onun nedenini bulmak lazım saç derileri için arındırıcı tonikler serumlarda var hem deri yenileniyor hemde kepek oluşumunu engelliyor onun dışında seboroid mi var neden kepek var...
normalde kullanman gereken ürünler sırayla şunlarYanlis yikama derken sadece sampuan kullanimi var.
Yatmaya gelince,dus da tariyorum
Kepek sorunu ise 3aydir yok sampuan degisimi sonrasi.
Fakat sacim cok nemsiz. Halinden belli zaten
Eline saglik.normalde kullanman gereken ürünler sırayla şunlar
Vichy Dercos Anti-Dandruff Åampuan 390 ml Kepek KarÅıtı Kuru Saçlar Yorumları - Trendyol
Vichy Dercos Anti Dandruff Kepek KarÅıtı Åampuan 390 ml - Kuru Saçlar yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.comOlaplex Hair Perfector No: 3 100 ml Saç KusursuzlaÅtırıcı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Olaplex Saç KusursuzlaÅtırıcı Hair Perfector No: 3 100 Ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.comThe Fair the fair. Drone-targeted Argan Besleyici Vegan Saç Serumu %1 Hyalufiller Drone Argan 50 ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol
The Fair the fair. Drone-targeted Argan Besleyici Vegan Saç Serumu %1 Hyalufiller Drone Argan 50 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.comİsemlife Hair Care Oil - Yıpranmış Saçlar Için Besleyici Ve Nemlendirici Bakım Yağı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
İsemlife Hair Care Oil - Yıpranmış Saçlar Için Besleyici Ve Nemlendirici Bakım Yağı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
banyoda saçını nasıl yıkıyorsun
şampuan sadece saç diplerine sürülür uçlar şampuanlanmaz
ılık suyla yıkanılır yıkandıktan sonra soğuya yakın suyla saç şoklanır
uyumadan önce saçını taraman yağlanmasına sebep olabilir ve fazladan taramak her zaman kırılma ihtimalini arttırır günde 1 kere sabah saçımızı taramak yeterli
haftada 2 kere saç yıkanmalı hergün yıkanırım ama haftada 2 kere saçımı yıkarım diğer günler su geçirmez bone takar veya bandana gibi birşey takar saça getirmeden vücudumu yıkarım ,saçın ürettiği yağ çok değerli onla da beslenir ph bozmamak gerek maksimum 3 kere yıkanmalı saç
banyoya girmeden önce tararsak saç diplerini uyarmış oluruz duştayken taranmış saçı karıştırmadan yıkarsak çıktığımızda da saçımızı bir tshirt başımıza sarar kendi kendisini kurumaya bırakırsak hem karışmaz dolaşmaz hem kopmaz hemde en sağlıklı yöntem budur ve uyarılan saç derisi normalde yağlanır ya taradıktan sonra duşa girdiğin için yağlanma süresi de uzar
neden tshirt dedim aradaki farkın anlaşılması için birgün duştan sonra havlu sarıp bekleyin birgün de tshirt... gözle görülür fark oluyor havlu elektriklendiriyor kırıyor koparıyor tshirt daha hızlı nemini alıyor ve havlu kadar tülertmiyor o yüzden
tarak ne kullanıyorsun ? demin önerdiğim bir tarak vardı ondan kulllanılmalı
Yasadigim ulkenin sulari cok kirecliduş başlıklarıda önemli sularımız çok kireçli malum
arıtmalı vs duş başlıkları var ben onlardan kullanıyorum
DMR Xolo Boncuklu Su Tasarruflu Kireç Ãnleyici DuÅ BaÅlıÄı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
DMR Xolo Boncuklu Su Tasarruflu Kireç Ãnleyici DuÅ BaÅlıÄı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.comKARTAL TÄ°CARET Canderel Su Tasarruflu Ve Arıtmalı DuÅ BaÅlıÄı Su Arıtma Filtreli BaÅlık Fiyatı, Yorumları - Trendyol
KARTAL TÄ°CARET Canderel Su Tasarruflu Ve Arıtmalı DuÅ BaÅlıÄı Su Arıtma Filtreli BaÅlık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Eline saglik.
Sac uclarinada suruyorum sampuan
Su sampuani kullaniyorum
SNP PREP Cafferonic Shampoo and Treatment
The world's first! "Cafferonic" contains caffeine that has been 100% fermented. Item Form Shampoo 500ml (Liquid) - Treatment 310ml (Moisturizing) Brand SNP PREP Scent Coffee Skin Type All Material Type Free Sulfate Free About this item CAFFEINE + HYALURONIC - An extraordinary mix of 100%...snpcos.us
Sonra birkac urun aldim.
Daha 1 defa denedim bu sabah
Home | SheaMoisture
Easily style curled or straight hairstyles with this SheaMoisture hair treatment featuring sugar cane extract and meadowfoam with extra moisture and shine.www.sheamoisture.com
Sac maskesi aldim
CAMILLE ROSE ALGAE RENEW DEEP CONDITIONER COCOA & MANGO BUTTER 8oz
Camille Rose Naturals Algae Deep Conditioner is hand-mixed with amazing Blue Green Algae, which is rich in Vitamin B, and helps to improve hair cell regrowth, resulting in thicker, stronger, longer hair. Plus, it will soften and moisturize dry, moisture-craving hair giving it the care and love...bswbeautyca.com
Ve su sac yagi var uclari icin
Eki Görüntüle 3073369
Olaplex urununu alabilirim. Sampuan isini cozdugum icin Vichy dercos a donmeyeyim. Onu biraktgim an yine basliyorsun kepek derdi.
Haftada 2defa yikarim sacimi. Uzata bildirim kadar uzatirim hatta yikama olayini. Sadece sabah tararim,yinede taranmamis gibi durur,kabariyor.
Evet t-shirt ile kurulamanin daha iyi oldugunu daha onceleride okumustum. Veya curly girl e uygun sac havlusu oluyor. Gerci ben t-shirt kullanmayi tercih ediyorum.
Tak 2 tane yeni aldim.
Su tarz
Needs Detangling Comb Pla
KamKam der udreder filtret hår med lethed.Kammen er lavet af veganske materialer.SpecifikationerDetangling kam fremstillet af PLABiobaseret materialewww.matas.dk
Ve Birde su
Nicehair.dk - Hårprodukter & Hårpleje fra Redken, Kérastase mfl.
Danmarks måske største udvalg af skønhedsprodukter fra bl.a. Redken, Dermalogica, Maria Nila og flere.nicehair.dk
Ilkini dusta kullaniyorum.
Oburunu ise banyo yapmadigim günler
yanlış hemde olağanüstü yanlış tarak kullanıyorsun görünce aaahhh dedim resmen benim saçımın canı acıdı Denman D3 Classic Hair Brush - Black - Se her - Nicehair.dk bu tarağı kov evden, yok et, uzaklaştırma cezası falan ver... resmen saç katili bu abartmıyorum az bile söylüyorumYasadigim ulkenin sulari cok kirecli
Türkiye de sacim kendine geliyor benim.
Icim acidi simdiyanlış hemde olağanüstü yanlış tarak kullanıyorsun görünce aaahhh dedim resmen benim saçımın canı acıdı Denman D3 Classic Hair Brush - Black - Se her - Nicehair.dk bu tarağı kov evden, yok et, uzaklaştırma cezası falan ver... resmen saç katili bu abartmıyorum az bile söylüyorum
bak dediğim tarağı gerçekten bir dene inanki aradaki farkı anlayacaksın
şampuanını biliyorum oda fena değil
ama diğer ürünler saçının ihtiyacına yönelik değil maalesef birkere içeriklerini okudum basmışlar içine alkolü gliserini hani orta sıralarda veya son sıralarda olsa diyeceğim bir nebze içten nemlendirici nem çekici şeylerde yok saç telini dıştan saran geçici etkiler var... olaplex alabiliyorsan ondan al bari ama o da maksimum haftada 2 kere yapılmalı
saç serumu da çok önemli ...yalnız o tarak varya o tarak o tarakla iyi saça sahipsin
maalesef bildiğim başka yok hangi ülkedesin almanya gibi biryerdeysen rossman vardır onun ürünleri de güzelIcim acidi simdi
Tarak isin kolay. Ikisinden birini alayim.
Maksimum iki uygun zaten . Sac serumuna gelince. O marka burda yok maalesef. Baska onerdigin var mi ? Ve SAC yagida oyle.
Degilim orda. The Ordinary nin var Birde sac serumu.maalesef bildiğim başka yok hangi ülkedesin almanya gibi biryerdeysen rossman vardır onun ürünleri de güzel
o hangisi... link var mıDegilim orda. The Ordinary nin var Birde sac serumu.
daha çok bebek saçları hedef alan yoğunlaştırmaya yönelik içerik var
Aaaa ben de gece yatmadan saçımı tarayınca deride kan dolaşımını hızlandırdığımı , iyi bir şey yaptığımı düşünüyordum. Bu mantıklı değil mi yani??normalde kullanman gereken ürünler sırayla şunlar
Vichy Dercos Anti-Dandruff Åampuan 390 ml Kepek KarÅıtı Kuru Saçlar Yorumları - Trendyol
Vichy Dercos Anti Dandruff Kepek KarÅıtı Åampuan 390 ml - Kuru Saçlar yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.comOlaplex Hair Perfector No: 3 100 ml Saç KusursuzlaÅtırıcı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Olaplex Saç KusursuzlaÅtırıcı Hair Perfector No: 3 100 Ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.comThe Fair the fair. Drone-targeted Argan Besleyici Vegan Saç Serumu %1 Hyalufiller Drone Argan 50 ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol
The Fair the fair. Drone-targeted Argan Besleyici Vegan Saç Serumu %1 Hyalufiller Drone Argan 50 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.comİsemlife Hair Care Oil - Yıpranmış Saçlar Için Besleyici Ve Nemlendirici Bakım Yağı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
İsemlife Hair Care Oil - Yıpranmış Saçlar Için Besleyici Ve Nemlendirici Bakım Yağı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
banyoda saçını nasıl yıkıyorsun
şampuan sadece saç diplerine sürülür uçlar şampuanlanmaz
ılık suyla yıkanılır yıkandıktan sonra soğuya yakın suyla saç şoklanır
uyumadan önce saçını taraman yağlanmasına sebep olabilir ve fazladan taramak her zaman kırılma ihtimalini arttırır günde 1 kere sabah saçımızı taramak yeterli
haftada 2 kere saç yıkanmalı hergün yıkanırım ama haftada 2 kere saçımı yıkarım diğer günler su geçirmez bone takar veya bandana gibi birşey takar saça getirmeden vücudumu yıkarım ,saçın ürettiği yağ çok değerli onla da beslenir ph bozmamak gerek maksimum 3 kere yıkanmalı saç
banyoya girmeden önce tararsak saç diplerini uyarmış oluruz duştayken taranmış saçı karıştırmadan yıkarsak çıktığımızda da saçımızı bir tshirt başımıza sarar kendi kendisini kurumaya bırakırsak hem karışmaz dolaşmaz hem kopmaz hemde en sağlıklı yöntem budur ve uyarılan saç derisi normalde yağlanır ya taradıktan sonra duşa girdiğin için yağlanma süresi de uzar
neden tshirt dedim aradaki farkın anlaşılması için birgün duştan sonra havlu sarıp bekleyin birgün de tshirt... gözle görülür fark oluyor havlu elektriklendiriyor kırıyor koparıyor tshirt daha hızlı nemini alıyor ve havlu kadar tülertmiyor o yüzden
tarak ne kullanıyorsun ? demin önerdiğim bir tarak vardı ondan kulllanılmalı
xpecia içinde olumsuz yorumlar var ben içeriğe bakarım her ürün herkese çok iyi gelecek diye birşey yok tabii... belkide saçı yıkamayı bilmiyorlardır saç öldüren tarak kullanıyorlardır ısıya maruz bırakıyorlardır yanlış destek ürünü kullanıyorlardır ondan işe yaramıyordur ... ama tabiiki senin içine hangisi siniyorsa onu al sen benim önce marc önermemin nedeni acil gözle görülür hızlı toparlama olsun ki diğer ürünlerini kullanırken daha rahat zamana yay diyeydi ama dediğim gibi şart değil diğer önerdiğim şampuanda çok iyi bu arada dökülme karşıtıyla dökülme karşıtı serumu birlikte kullanınca daha iyi iş görür içerik dolayısıyla birbirini destekler o yüzden serum olarak dökülme karşıtını al derim şampuanla birlikte bukle belirginleştirici serumu da alabiliyorsan ek olarak al ki dönüşümlü birlikte kullanırsın