- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
benim portföyde yok yok çingene pazarı gibi.o yüzden 2 si düşse 4 ü çıkıyor hisselerimin.endeks düşmese ben bu işi biliyorumHarikasın .O zaman şimdi bak zamani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim portföyde yok yok çingene pazarı gibi.o yüzden 2 si düşse 4 ü çıkıyor hisselerimin.endeks düşmese ben bu işi biliyorumHarikasın .O zaman şimdi bak zamani
Hayırlı olsun..bende anlamam o işlerdenSelamm, gunes kremi ve niacinamide serumum geldi uc tester da göndermişler ama glikolik asidi hiç denemedim nasıl kullanılır bimiyorum
yazın asla kullanılmaz yaz bitimi şu şekilde kullanacaksın ekran görüntüsünü al istersenSelamm, gunes kremi ve niacinamide serumum geldi uc tester da göndermişler ama glikolik asidi hiç denemedim nasıl kullanılır bimiyorum
Ben dün kil.maskesi yaptım kendime. Bilmediğimiz ne çok ayrinti varyazın asla kullanılmaz yaz bitimi şu şekilde kullanacaksın ekran görüntüsünü al istersen
yıkanmış temizlenmiş kuru cilde sürüp 10 dk bekleyip üstüne kil maskesi sürüp kuruduğunda yıkayıp kurutup yağ bazlı temizleyici sürüp masaj yapıp 10 dk bekletip sonra yıkama jeli ile yıkayıp ardından niacinamide süreceksin bunları gece uyumadan önce yapacaksın bu fiddy yöntemi merkezlerde yüz temizleme işlemi olarak yapılır glikolik asit yenileme ve soyucu özelliği olan güçlü bir asittir o yüzden kışın kullanılır...
aslında ben bu yöntemi yazmıştım burada fiddy yöntemi diye iki kere merkezlerde yapılan temizleme şekli budurBen dün kil.maskesi yaptım kendime. Bilmediğimiz ne çok ayrinti var
Problemi olanlar ne yapacak? Bu aşamalı temizliği haftada bir öyle mi… arbutin kullanımı nasıldır biliyor musun?siyah noktası gözenek problemi olmayan insanlarda böyle derinlemesine temizlik yapmalı yağlı ciltler haftada bir normal ve kuru ciltler 2-3 haftada bir
derinlemesine temiz cilde kullanılan serumlar daha etki eder o sebeple
Bu yikanabilir maske değil ama kırmızı serum gibi.buyuk moleküler boyutta olanlar cok derine inemeyenler kullanılabilir mandelik asit mesela şuan kullanıyorum. Glikolik asitin biliyorum güçlü olduğunu ama bu tek kullanımlik gelmiş ve denemek istedim ve daha önce kullanımım olmadığı için sorayim dedim asitlerde aha pha kullandım bunu gece surer üstüne nemlendirici sürüp uyurum. Ya da bi yerimde patch test yaparimyazın asla kullanılmaz yaz bitimi şu şekilde kullanacaksın ekran görüntüsünü al istersen
yıkanmış temizlenmiş kuru cilde sürüp 10 dk bekleyip üstüne kil maskesi sürüp kuruduğunda yıkayıp kurutup yağ bazlı temizleyici sürüp masaj yapıp 10 dk bekletip sonra yıkama jeli ile yıkayıp ardından niacinamide süreceksin bunları gece uyumadan önce yapacaksın bu fiddy yöntemi merkezlerde yüz temizleme işlemi olarak yapılır glikolik asit yenileme ve soyucu özelliği olan güçlü bir asittir o yüzden kışın kullanılır...
Fiddy sistem bu evet hatta salisilik asitle de yapılır yani bha ile. Bana gelen glikolik tester sanırım normal kullanımda yikanmiyoryazın asla kullanılmaz yaz bitimi şu şekilde kullanacaksın ekran görüntüsünü al istersen
Bu yikanabilir maske değil ama kırmızı serum gibi.buyuk moleküler boyutta olanlar cok derine inemeyenler kullanılabilir mandelik asit mesela şuan kullanıyorum. Glikolik asitin biliyorum güçlü olduğunu ama bu tek kullanımlik gelmiş ve denemek istedim ve daha önce kullanımım olmadığı için sorayim dedim asitlerde aha pha kullandım bunu gece surer üstüne nemlendirici sürüp uyurum. Ya da bi yerimde patch test yaparim
bana göre fiddy yöntemi için kullanman en sağlıklısı olur sivilceli akneli problemli bir cildin yoktu hatırladığım kadarıyla o yüzden serum olarak kullanmana gerek yok yani eksfoliasyona ihtiyacın yok o yüzden fiddy yöntemi için önerdim onun dışında daha önce hiç kullanmadığın asiti cilde alıştırırken serumu sürer 10 dk sonra yıkarsın böyle alıştırırsın glikolik asit çok güçlü ne tepki vereceğini bilmiyorsun ben mandelic asiti ilk kullandığımda bile böyle alıştırmıştım değil ki glikolik... yüzdeliği kaçmış yazar üstünde 10 falansa daha da dikkat etmek lazımFiddy sistem bu evet hatta salisilik asitle de yapılır yani bha ile. Bana gelen glikolik tester sanırım normal kullanımda yikanmiyor
yağlı sorunlu cilt haftada 1 kuru ve sorunsuz cilt 2-3 haftada bir yapacakProblemi olanlar ne yapacak? Bu aşamalı temizliği haftada bir öyle mi… arbutin kullanımı nasıldır biliyor musun?
Çoook teşekkürler. Bunu akşam mı kullanayımyağlı sorunlu cilt haftada 1 kuru ve sorunsuz cilt 2-3 haftada bir yapacak
arbutin candır lekeleri baskılar oluşumunu engeller falan
en sevdiğim marka
dermoskin ,the purest solution, en son bunu kullandım Dermoskin Be Bright Arbutin Kompleks Krem 33 ml Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Aynen cviti de önce klairsle başladım yüzde 5 ile sonra yüzde 10 alphascience ile devam ettim. Aha jumiso yüzde 5 ile başladım neogen cica ped kullandım aha. Glikolik asidin bunlardan daha güçlü olduğunu duymuştum zaten.akneli cildim yok ama hafif skarlar var onlar için haftada 2 exfoliye ediyorum cilt yenilensin diye kışın retinole başlamayı düşünüyorum bu arada.bana göre fiddy yöntemi için kullanman en sağlıklısı olur sivilceli akneli problemli bir cildin yoktu hatırladığım kadarıyla o yüzden serum olarak kullanmana gerek yok yani eksfoliasyona ihtiyacın yok o yüzden fiddy yöntemi için önerdim onun dışında daha önce hiç kullanmadığın asiti cilde alıştırırken serumu sürer 10 dk sonra yıkarsın böyle alıştırırsın glikolik asit çok güçlü ne tepki vereceğini bilmiyorsun ben mandelic asiti ilk kullandığımda bile böyle alıştırmıştım değil ki glikolik... yüzdeliği kaçmış yazar üstünde 10 falansa daha da dikkat etmek lazım
sabah da kullanabilirsin akşam da bunu belirleyen marka ve içeriğinde ek ne var ona göre belirlenirÇoook teşekkürler. Bunu akşam mı kullanayım
kil maskesiyle en hasarsız en risksiz ve en temiz yolu olduğu için önerdim zaten o yüzden ters etki etmez emin olAynen cviti de önce klairsle başladım yüzde 5 ile sonra yüzde 10 alphascience ile devam ettim. Aha jumiso yüzde 5 ile başladım neogen cica ped kullandım aha. Glikolik asidin bunlardan daha güçlü olduğunu duymuştum zaten.akneli cildim yok ama hafif skarlar var onlar için haftada 2 exfoliye ediyorum cilt yenilensin diye kışın retinole başlamayı düşünüyorum bu arada.
Peki kil maskesi ile denersem yine ters reaksiyon gösterir mi acaba ya yani gelmişken denemek de istiyorum ama korkuyorum da:))
Arbutin bende istiyorum hep erteliyorum ya bi de cosmed in azeleik asidini artı yazın asitlere muadil enzim peeling de öneriyorlar ya onu da istiyorum ben hepsini istiyorum ya ask yaşıyorum tüm cilt ürünleri ilesabah da kullanabilirsin akşam da bunu belirleyen marka ve içeriğinde ek ne var ona göre belirlenir
ben sabah purest solutions kullanmıştım hatta kullanırken c vitamini de kullanıyordum c vitaminin etkisini daha da arttırıyor
akşam da dermoskin kullanmıştım... içeriklerine göre markasına göre böyle daha uygun bence...rica ederim