- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.453
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hapı ara ara kullanırım. Bana çok iyi geldi canım. Belki sacim çok kötüydü onun için o kadar iyi geldirevox kullandım hiç memnun kalmadım.saçlarım sertleşti diye.diğer hapıysa övenler çok vardı ama denemedim ben
kredi kartım kesilsin ayın 13 ü gibi ben de saçıma yöneleceğim.rengini beğenmiyorum 2 aya yakındır röfle yaptırdım istediğim gibi olmadı.bu sefer komple açtıracağım.10 santim diplerden küllü kumral gerisi sapsarı istiyorum.normalde de kumralım kaşlarımsa açık kumraldırA Aylakkadin son mesaj sanaydı :)
Anladım doğrudur genelde hep aktif olunca merak ettim.yaşlı bir akraba misafiri vardı.onla meşgul olabilir.yarın sabah sorarım kendisine
Tabi tabiÇok teşekkür ederim xpecia şimdi hatırladım bunu kendim reçetesiz de alabilirim degil mı
Harika olacak gibikredi kartım kesilsin ayın 13 ü gibi ben de saçıma yöneleceğim.rengini beğenmiyorum 2 aya yakındır röfle yaptırdım istediğim gibi olmadı.bu sefer komple açtıracağım.10 santim diplerden küllü kumral gerisi sapsarı istiyorum.normalde de kumralım kaşlarımsa açık kumraldır
iyi uykular iyi geceler.ben de yatayım.yarın işlerim var dışarda.görüşmek üzere arkadaşlarAnladım doğrudur genelde hep aktif olunca merak ettim.
Bende uyuyayım artık güzel topigin güzel kadınları
mahallemdeki kuaföre yaptırdım onlarda para kazansın diye 700 tl de verdim.iyice de anlattım araları asla kızıl turuncu olmayacak diye.tmm dedi .yakmadı kopma olmadı sarı tonu harika ama araları kızıllaştı 2 yıkamada.sinir oldum.bir daha oraya asla gitmem.para ayarlayıp eski kuaförüme gideceğim.o tuzluydu ama harika renk bilgisi vardı iyi malzeme kullanıyorduHarika olacak gibi
Bende daha yaptır madim
haberi yok arkadaşlarımın.vakit bulup etiketleyemedim.haftasonu yaparım dolu üye oluruzBir gün burası da bilmem kac bin mesajlı bi topik olur mu şuan 4/5 kişiyiz sanki
Olur inşallah. Tabi o zaman biz şahane gözüküyor olacağızBir gün burası da bilmem kac bin mesajlı bi topik olur mu şuan 4/5 kişiyiz sanki
Burada yok öyle birisi. Olsa valla helal olsun.hergun gör gör ifrit olmakta iyidir diye düşünüyorum.mahallemdeki kuaföre yaptırdım onlarda para kazansın diye 700 tl de verdim.iyice de anlattım araları asla kızıl turuncu olmayacak diye.tmm dedi .yakmadı kopma olmadı sarı tonu harika ama araları kızıllaştı 2 yıkamada.sinir oldum.bir daha oraya asla gitmem.para ayarlayıp eski kuaförüme gideceğim.o tuzluydu ama harika renk bilgisi vardı iyi malzeme kullanıyordu
Hayatı akbaş var ya samsunlu estetik doktoru ebru akelle de program yapıyordu sanki onun elinin değdiği kişiler gibi oluruzOlur inşallah. Tabi o zaman biz şahane gözüküyor olacağız
Bu halimizden kat kat genç