- 15 Haziran 2008
- 940
- 3
-
- Konu Sahibi gxuxzelbirgxuxn
ben sirkeli suyu; büyük bir meşrubat bardağına bir tatlı kaşığı yaptım. yoksa çok yakıyor boğazımı. ama sanırım normal formulü normal su bardağına bi çorba kaşığı. içine bal ekleyenler de var bi çay kaşığı.
ballı sirkeler gördüm markette demek ki çok uygulayan var.
aç karnına içiliyor, yemeklerden 30 dk önce.
bi de ben; 1 çay kaşığı zencefil+ 1 çay k. zerdeçal +1 çay k. çörekotu yağı içiyorum sabahları. tok tutuyormuş. ve en önemlisi birçok hastalığa karşı koruyucuymuş, kansere bile.(evlerden ırak olsun)
evlerden ırak. formülleri aldım, çok sağol, zaten bir maydonoz suyunu bir de sirkeli suyu çok duyuyordum ama hiç bilmiyordum nasıl yapılır, böyle konuları nete girip aratınca binbir şey çıkıyor güvenemiyorum, böyle ilk ağızdan duyunca yaparım anca :)) bu arada sedefin de kiraz sapları vardı, pazara gittiğim ilk seferde hemen sapları biriktirmeye başlayacağım :))
ben çoktan sözünüzü sloganım yaptım :)
bir şey soracaktım sirkeli suya ne kadar sirke ne kadar su katıyorsunuz ve başka bir ilave oluyor mu ? günde kaç defa içiyorsunuz ? aç karnına mı tok karnına mı çok soru sordum ama :))
günaydın :)
biz de yediğimiz meyve çekirdeklerini bahçeye gömerdik, bahçe o kadar karman çorman meyve ağaçlarıyla dolu ki bu hangi meyveydi diye uzun uzun yapraklarına bakmamız gerekiyor, toprak ille de ben bu çekirdeği yeşerteceğim diye uğraşır :)))) o biriktirdikleriniz tek tek meyveler verecektir.
bugün daha bir azimliyim ben, akşama kadar en fazla 1000 kalori gibi bir hedefim var :)))
ben kesinlikle sabah aç karnına hiç bişi yemeden içiyorum bu bir =)
ikincisi öğle yemeğinden önce aynı şekilde su içinde içiyorum
ve
şişeyle su içtiğim için bi kaşık filan koyuyorum onun da içine
kızlar benim inanılmaz işime yaradı yalnız
midenizde sorun yoksa
harika bişey elma sirkesi..
saçıma da sürdüm
cildime de tonik olarak kullandım
inanamadım çooook işe yarıyor..
annem de bulaşık makinasına koydu
haha
kısacası ben elma sirkesi bağımlısıyım itiraf ediyorum =)
ben sirkeli suyu; büyük bir meşrubat bardağına bir tatlı kaşığı yaptım. yoksa çok yakıyor boğazımı. ama sanırım normal formulü normal su bardağına bi çorba kaşığı. içine bal ekleyenler de var bi çay kaşığı.
ballı sirkeler gördüm markette demek ki çok uygulayan var.
aç karnına içiliyor, yemeklerden 30 dk önce.
bi de ben; 1 çay kaşığı zencefil+ 1 çay k. zerdeçal +1 çay k. çörekotu yağı içiyorum sabahları. tok tutuyormuş. ve en önemlisi birçok hastalığa karşı koruyucuymuş, kansere bile.(evlerden ırak olsun)
ben de saçıma kullanıyorum. afedersiniz hatta özel bölgede mantar oluşmaması için oraya da uyguluyorum haftada bir. (dr tavsiyesi, sabun yasak o bölgeye sadece su ve sirkeli su)
bulaşık makinasında da kullanıldığını biliyorum, parlatıcı niyetine diyorlar ama bence deterjan artıkları için..
cildime hiçbişey sürmüyorum bari ben de tonik olarak kullanayım.
hatta ben doğal elma sirkesi yapayım diye (nette okumuştum) elmaları dörde bölüp üzerine damacanadan su doldurup dolap içinde bekletiyorum. oluyor gibi.
selaaam,
tekrar ben !
ya bende bir sıkıntı var regl olucam.. o yüzden şu şekersiz sakızlardan çiğniyorum =( tatlı çekiyor canım ne yalan söliyim... karnım da şiş gibi böle kendimi kötü hissediyorum oyüzden...
su toplamış bi haldeyim normal olarak...
tartım biliyosunuz zaten pili yok.. belli oldu regl bittikten 2 gün sonra tartılınacak!yani bana haftaya çarşambaya kadar tartı yasak arkadaşlar..
bildirmek istedim =)
en son kilom 58.5tu ...
bugün de tam 16. günüm oldu diyette vaybe! bugünlere geleceğimi hiç tahmin edemezdim! =))))
kaldı mı 84 gün! hiç bişi yani arkadaşlar... şişmanlığa değmez!
=))
Nasıl zayıfladılar? - Sayfa 34 - Sabah - Galeri - Magazin
arkadaşlar paylaşmak istedim harika =))))))
az önce akşam yemeğimi yedim valla çok şiş hissettim..
2 tane haşlanmış enginar ve 1 bardak yağsız ayran içtim ama şiştim yani..
regl olacağım die heralde.
ben kesinlikle sabah aç karnına hiç bişi yemeden içiyorum bu bir =)
ikincisi öğle yemeğinden önce aynı şekilde su içinde içiyorum
ve
şişeyle su içtiğim için bi kaşık filan koyuyorum onun da içine
kızlar benim inanılmaz işime yaradı yalnız
midenizde sorun yoksa
harika bişey elma sirkesi..
saçıma da sürdüm
cildime de tonik olarak kullandım
inanamadım çooook işe yarıyor..
annem de bulaşık makinasına koydu
haha
kısacası ben elma sirkesi bağımlısıyım itiraf ediyorum =)