gxuxzelbirgxuxn Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Haziran 2008 940 3 29 Temmuz 2012 Konu Sahibi gxuxzelbirgxuxn #261 2 gun oruc tuttum ve bugun regl oldum. biraz erken geldi. 68,3 ciktim sabah. 1 ay kaldi hedefime ve ben hala yerimde sayiyorum sukur ki en azindan almiyorum.
2 gun oruc tuttum ve bugun regl oldum. biraz erken geldi. 68,3 ciktim sabah. 1 ay kaldi hedefime ve ben hala yerimde sayiyorum sukur ki en azindan almiyorum.
gxuxzelbirgxuxn Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Haziran 2008 940 3 29 Temmuz 2012 Konu Sahibi gxuxzelbirgxuxn #262 güzelbirgün .!.: dolapta tiramisu, mini pizza, poğaça, 2 çeşit kurabiye duruyor ve ben ellemiyorum :) hee bi de dondurma almıştı dün eşim. bu sabah 68,2 çıktım oleyyyy 73-68,2= 4,8 kilo gitti. Genişletmek için tıkla... bu mesaji 26.06.2012 de yazmisim. 100 gr fazlayim su an. ama hic dikkat etmedigim 2 haftaya ragmen yine de iyi. kotunun iyisi iste. en azindan sabitledim 68 li rakamlari. 73 kilolari gormekteniyidir. 1 ayda 5 kilo verebilsem yine keske. :18:
güzelbirgün .!.: dolapta tiramisu, mini pizza, poğaça, 2 çeşit kurabiye duruyor ve ben ellemiyorum :) hee bi de dondurma almıştı dün eşim. bu sabah 68,2 çıktım oleyyyy 73-68,2= 4,8 kilo gitti. Genişletmek için tıkla... bu mesaji 26.06.2012 de yazmisim. 100 gr fazlayim su an. ama hic dikkat etmedigim 2 haftaya ragmen yine de iyi. kotunun iyisi iste. en azindan sabitledim 68 li rakamlari. 73 kilolari gormekteniyidir. 1 ayda 5 kilo verebilsem yine keske. :18:
gxuxzelbirgxuxn Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Haziran 2008 940 3 30 Temmuz 2012 Konu Sahibi gxuxzelbirgxuxn #263 dün regl oldum diye meyve dondurma vs abarttım. sonuç 68,5
gxuxzelbirgxuxn Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Haziran 2008 940 3 15 Ağustos 2012 Konu Sahibi gxuxzelbirgxuxn #264 vakit daraldı bende azim kalmadı yedim pilavları, tatlıları, aldım verdiğim kiloları (1 kilo) offf vereceğim kalan 5 kilo için gel aaaziiim geeeellll
vakit daraldı bende azim kalmadı yedim pilavları, tatlıları, aldım verdiğim kiloları (1 kilo) offf vereceğim kalan 5 kilo için gel aaaziiim geeeellll
gxuxzelbirgxuxn Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Haziran 2008 940 3 24 Eylül 2012 Konu Sahibi gxuxzelbirgxuxn #265 yok gelmiyo o azim. ama spora başladım sayılır. hergün okuldan oğlumu almaya giderken yürüyorum 20 dk ve çok çok hızlı tempoda.
yok gelmiyo o azim. ama spora başladım sayılır. hergün okuldan oğlumu almaya giderken yürüyorum 20 dk ve çok çok hızlı tempoda.
gxuxzelbirgxuxn Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Haziran 2008 940 3 5 Kasım 2012 Konu Sahibi gxuxzelbirgxuxn #266 evet eski dost, bıraktığımdan beri nasılsın? sabah 68,8 çıktım. 17 eylülden beri günde 40 dk hızlı tempoda yürüyorum. epey sIkIlaştI bacaklarım. üzerime olmayan 2 pantolonuma girebiliyorum. 2013 e 5 kilo daha hafif girmeyi hedefliyorum. başlığımı değiştirmek mümkün mü ki acaba:26:
evet eski dost, bıraktığımdan beri nasılsın? sabah 68,8 çıktım. 17 eylülden beri günde 40 dk hızlı tempoda yürüyorum. epey sIkIlaştI bacaklarım. üzerime olmayan 2 pantolonuma girebiliyorum. 2013 e 5 kilo daha hafif girmeyi hedefliyorum. başlığımı değiştirmek mümkün mü ki acaba:26:
gxuxzelbirgxuxn Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Haziran 2008 940 3 28 Nisan 2013 Konu Sahibi gxuxzelbirgxuxn #267 epey vakit geçmiş son yazdığımdan beri. o azim bi daha gelmedi bana yaa. yine karatay yapmalıyım. en iyi o gelmişti bana. en az 4 saat ara ile yemek yemek ve glisemik indeksi düşük gıdalar tüketmek. kendim ettim kendim buldum. ama biliyordum kış gelince verdiklerimi geri alacağımı. ama kötünün iyisi şu var elimde; yürüyüşlerime devam ettiğim için kilom artmış olsa da 68 kilo iken giydiğim pantolonlarımı giyebiliyorum hala. b fit'i ziyaret ettim ama bana yakın olan şubeyi beğenmedim. daracık asma katta 10 kişi tepinmek sakıncalı geldi bana:))) geceleri bisiklet sürmeye başlasam belki hızlanırım. ve de karatayıma geri dönebilsem. Son düzenleme: 28 Nisan 2013
epey vakit geçmiş son yazdığımdan beri. o azim bi daha gelmedi bana yaa. yine karatay yapmalıyım. en iyi o gelmişti bana. en az 4 saat ara ile yemek yemek ve glisemik indeksi düşük gıdalar tüketmek. kendim ettim kendim buldum. ama biliyordum kış gelince verdiklerimi geri alacağımı. ama kötünün iyisi şu var elimde; yürüyüşlerime devam ettiğim için kilom artmış olsa da 68 kilo iken giydiğim pantolonlarımı giyebiliyorum hala. b fit'i ziyaret ettim ama bana yakın olan şubeyi beğenmedim. daracık asma katta 10 kişi tepinmek sakıncalı geldi bana:))) geceleri bisiklet sürmeye başlasam belki hızlanırım. ve de karatayıma geri dönebilsem.