GÜZELBİRGÜN'ün diyet günlüğü, 10 kilo verecek inşallah 10. evlilik yıldönümüne kadar.

2 gun oruc tuttum ve bugun regl oldum. biraz erken geldi.

68,3 ciktim sabah. 1 ay kaldi hedefime ve ben hala yerimde sayiyorum sukur ki en azindan almiyorum.

dolapta tiramisu, mini pizza, poğaça, 2 çeşit kurabiye duruyor ve ben ellemiyorum :) hee bi de dondurma almıştı dün eşim.

bu sabah 68,2 çıktım oleyyyy 73-68,2= 4,8 kilo gitti.

bu mesaji 26.06.2012 de yazmisim. 100 gr fazlayim su an.
ama hic dikkat etmedigim 2 haftaya ragmen yine de iyi. kotunun iyisi iste.
en azindan sabitledim 68 li rakamlari. 73 kilolari gormekteniyidir.

1 ayda 5 kilo verebilsem yine keske. :18:

vakit daraldı
bende azim kalmadı
yedim pilavları, tatlıları, aldım verdiğim kiloları (1 kilo)

offf

vereceğim kalan 5 kilo için gel aaaziiim geeeellll

evet eski dost, bıraktığımdan beri nasılsın?

sabah 68,8 çıktım.

17 eylülden beri günde 40 dk hızlı tempoda yürüyorum.
epey sIkIlaştI bacaklarım. üzerime olmayan 2 pantolonuma girebiliyorum.

2013 e 5 kilo daha hafif girmeyi hedefliyorum. başlığımı değiştirmek mümkün mü ki acaba:26:

epey vakit geçmiş son yazdığımdan beri.

o azim bi daha gelmedi bana yaa.

yine karatay yapmalıyım. en iyi o gelmişti bana. en az 4 saat ara ile yemek yemek ve glisemik indeksi düşük gıdalar tüketmek.

kendim ettim kendim buldum. ama biliyordum kış gelince verdiklerimi geri alacağımı.

ama kötünün iyisi şu var elimde; yürüyüşlerime devam ettiğim için kilom artmış olsa da 68 kilo iken giydiğim pantolonlarımı giyebiliyorum hala.

b fit'i ziyaret ettim ama bana yakın olan şubeyi beğenmedim. daracık asma katta 10 kişi tepinmek sakıncalı geldi bana:)))

geceleri bisiklet sürmeye başlasam belki hızlanırım. ve de karatayıma geri dönebilsem.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…