- 18 Ocak 2020
- 518
- 639
- 103
- 29
Ben de verdim şükürKilo vermeye değil de muhabbete ortak olmaya geldim ben delinç yemeyeceksem doğum kilolarının hepsini verdim ehe vuymayın vuymayın
Yazmaya çok yüzüm yok
Ama meme reddiyle filan uğraşıyorum uyku desen yeni yeni girdi düzene 1-2 gündür ancak dikkat eder oldum diyet denemez ama hiç yoktan iyidir inşallah yarın menü paylaşmaya başlayayım spor için hiç halim yok ama biraz daha zaman istiyor sanırım
geldiğinize çok sevindim, bende sizinle başlayabilirm bugün.Çok motive olmuş bir halde geldim buraya bugün minik bir başlangıç yaptım bile şu an çok açım meselasayfayı artık aktif kullanacağım yarın itibariyle menü paylaşımına başlıyorum kilomu yazmak istemiyorum çünkü minik bir obez oldum yine
Çok sevinirim ne yaptınız nasıl gidiyor bugüngeldiğinize çok sevindim, bende sizinle başlayabilirm bugün.
Ben daha başlayamadım kuzum ya, ramazan ayında olduğumuz için adapte olamadım. Eşim oruç tutuyor, ben bu yıl tutamadım. iş yerindekiler oruç, buraya da yemek getirme imkanım olmadı. Bayramda fit olmak istiyordum ama olmadı, bayram sonrası artık. çok üzgünüm.Çok sevinirim ne yaptınız nasıl gidiyor bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?