- 18 Nisan 2021
- 14.885
- 1
- 46.386
- 548
migie 0-4 Ay Bebek Dış Kundak Uyku Tulumu Kıvırcık Wellsoft Peluş Indigo Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL buyrun efenimmmmO ne kız ? Link at üzerime :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
migie 0-4 Ay Bebek Dış Kundak Uyku Tulumu Kıvırcık Wellsoft Peluş Indigo Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL buyrun efenimmmmO ne kız ? Link at üzerime :)
Benim de 85-87 kg için ve daha aşağısı için listeler var gün içinde bulup paylaşmaya çalışacağım. direk kilo verme odaklı olduğu için bazı haftalar emziren annelere uymayabilir ama genel olarak doyurucu diyetlerdi.Elimde bir arkadaşın diyet listesi var onu paylaşayım sizlerle örnek olması açısından
Ya başta almadım, görümcemden pusetteki kullanılan bir battaniye gelmişti, bir de yağmurluk vardı. Ama olmazsa ben de bakayım. Biraz sıcak ortamda büyütüyoruz bebeği. İlk doğduğunda -10 dereceleri gördük gözümüz korktu herhalde. Dışarı çıkarınca da fazla sarıp sarmalıyoruz. Daha bir dengeyi bulamadık.Dış Kundak aldım çok güzel çocuğu sarıp çıkarıyorum hava alıyor site içinde arabayla gezdiriyorum. Tavsiye ederim
Ben yaşamıyorum ama kronik kabızlıklar için kefir kullanıldığını biliyorum. Benim diyetisyen kefir veriyor yetmezse sanırım hapı varmış ona başlatıyordu. Bir araştır istersen..Kızlar kilo değil ama ciddi bağırsak sıkıntım var maalesef. Gaz ve kabızlık. Hatta 2 hafta önce o kadar kötü oldum ki gaz sıkıştı ölüyorum sandım ağrıdan, lavman yaptık anca öyle kendime geldim. Tekrar öyle olmamak için her gün ilaç içiyorum ama nereye kadar? Sezeryan sonrası böyle bir sorun yaşayan oldu mu?
Ben hamilelik boyunca kabızlık sorunu yaşamamak için haftada en az 3/4 gün bir öğün mutlaka yulaf lapası yemeye çalıştım.. hiç kabızlık sorunu yaşamadım. Kişiden kişiye değişir sonuçta ama bana çok iyi geliyor. bana da kayısı vs etki etmez mesela..Bende de kabızlık var kronik gibi oldu , gaz için kimyonlu anasonlu emziren çayı var . En azından dışarı atabiliyorum sabah aç karnına 500 ml limonlu sıcak su içince bi nebze daha iyiyim
Sizin oranın soğuğu da iyi soğuk he. -10 derece olsa ben de ilk bir kaç ay kendime güvenemezdim sanırım. Allahtan hava biraz yumuşak gidiyor bu sene bebelerimizin şansına. Primarktan böyle bişey almıştım ben . Bir tek şapka takıp çikiyoruz. Eldiven çorap derdimiz yok. İçi elyaflı. Daha bol ama giydiriyorum ben :)Ya başta almadım, görümcemden pusetteki kullanılan bir battaniye gelmişti, bir de yağmurluk vardı. Ama olmazsa ben de bakayım. Biraz sıcak ortamda büyütüyoruz bebeği. İlk doğduğunda -10 dereceleri gördük gözümüz korktu herhalde. Dışarı çıkarınca da fazla sarıp sarmalıyoruz. Daha bir dengeyi bulamadık.
Seninkinin giydirmesi çıkarması daha kolay mantıklı
Bir de puset için footmuff aldım bak o da çok işlevsel kış bebeleri için. Pusete monte ediyorsun fermuarlı direk tulum gibi çekiyorsun bebek üstüne çıkarkenSeninkinin giydirmesi çıkarması daha kolay mantıklı
Bizde böyle bir şey giydiriyoruz altında battaniye üstüne yağmurlukla çıkıyoruz hastaneye giderken. Çok rüzgar oluyor bir de.. hava daha da soğuk hissediliyor öyle olunca. Bir de yedek battaniye alıyorum çantaya. Genelde kullanıyorum ama geçen sefer eve geldiğimizde terlemişti. Bugün parkta bir tur atmamıza rağmen kullanmadık daha iyiydi sanki. Hava alsın diye çıkıyoruz ama çocuğa nefes aldırmıyoruz sarıp sarmalarken. Baharı iple çekiyorumSizin oranın soğuğu da iyi soğuk he. -10 derece olsa ben de ilk bir kaç ay kendime güvenemezdim sanırım. Allahtan hava biraz yumuşak gidiyor bu sene bebelerimizin şansına. Primarktan böyle bişey almıştım ben . Bir tek şapka takıp çikiyoruz. Eldiven çorap derdimiz yok. İçi elyaflı. Daha bol ama giydiriyorum ben :)
Bunu ben almadım kışın zaten araba ile gidilir her yere diye.. her yere gitmek diye bir şey yokmuş meğer. Ama bu halimizden hiç memnun değilim. Kızımla gezme tozma hayallerim kenarda bekliyor
Düzenli kayısı çayı veya hoşafı filan mı içsen acaba bana olmadı ben zaten hastanede daha çıktım tuvalete ama diyet yaparken bu sayede çıkıyordum doktorum da kuru inciri geceden zeytinyağında beklet sabah ye demişti dene istersen birde kefirin faydası olabilirKızlar kilo değil ama ciddi bağırsak sıkıntım var maalesef. Gaz ve kabızlık. Hatta 2 hafta önce o kadar kötü oldum ki gaz sıkıştı ölüyorum sandım ağrıdan, lavman yaptık anca öyle kendime geldim. Tekrar öyle olmamak için her gün ilaç içiyorum ama nereye kadar? Sezeryan sonrası böyle bir sorun yaşayan oldu mu?
Örnek olur önümüzde canım kendimize uyarlarız miktarını arttırırız öyle uygularızBenim de 85-87 kg için ve daha aşağısı için listeler var gün içinde bulup paylaşmaya çalışacağım. direk kilo verme odaklı olduğu için bazı haftalar emziren annelere uymayabilir ama genel olarak doyurucu diyetlerdi.
Bundan bizde koyun postundan olan var canım , daha soğuk kıs olduğu için. Seninki baharlık olarak çok güzel
Vay anasını koyun postu haaa merak ettim bakimmmBundan bizde koyun postundan olan var canım , daha soğuk kıs olduğu için. Seninki baharlık olarak çok güzel
Böyle bisey kuzumVay anasını koyun postu haaa merak ettim bakimmm
Çok güzelmiş bu ben de alayimm
Ben de aynı durumdayım senle canım 94 kiloyum sanırım en son öyleydi en azından
72-73 kiloya inmek niyetim hep beraber başaracağız
Tamamen gitmez canım spor da yapman lazım ikisi bi arada epey toparlanır amaİnşallah canım bende en azından 69 kiloya insem bile benim için çok iyi olur göbeğim var korseyi düzenli kullanmadım acaba korseyi tekrar düzenli taksam göbek gider mi