• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel ve Fit Anneler Toplaşalım💪🏻

Bende spor yapıyorum abur cubur bagimlisiydim bıraktım. Akşam 7 den sonra yemek yemiyorum. Ödem attiriici detoks suyu yaptım onu içiyorum. Ama yemeklerim daha tam diyetlik değil. Mesela bugün dayanamayıp ayıptır söylemesi sucuk yedim. Onu yakmam için spor şart bugün.

Yazmaya çok yüzüm yok🫣
Ama meme reddiyle filan uğraşıyorum uyku desen yeni yeni girdi düzene 1-2 gündür ancak dikkat eder oldum diyet denemez ama hiç yoktan iyidir inşallah yarın menü paylaşmaya başlayayım spor için hiç halim yok ama biraz daha zaman istiyor sanırım

Yazmaya çok yüzüm yok🫣
Ama meme reddiyle filan uğraşıyorum uyku desen yeni yeni girdi düzene 1-2 gündür ancak dikkat eder oldum diyet denemez ama hiç yoktan iyidir inşallah yarın menü paylaşmaya başlayayım spor için hiç halim yok ama biraz daha zaman istiyor sanırım

Haklisin , bebekle yurusuye cikarsam ona sukur diyecegim anca . Zaten iki hafta misafirlerim var aksam manti yedim 😇

Bende geldim kızlar. 20 kilo almıştım hamilelikte, doğumdan hemen sonra geldiğimde 10 kg gitmişti ama 3ünü geri almışım 😒 emzirirken nasıl zayıflayacağımı da bilmiyorum açıkcası. Şuan 73 kiloyum hedefim 65 şimdilik 🫠

Şuraya limonlu suyunu hazırlamış, kendisini motive etmiş bir Derya bırakıyorum. FB98119A-0F27-4464-A3ED-424E5AC81CCF.jpeg

Çok motive olmuş bir halde geldim buraya bugün minik bir başlangıç yaptım bile şu an çok açım mesela😂 sayfayı artık aktif kullanacağım yarın itibariyle menü paylaşımına başlıyorum kilomu yazmak istemiyorum çünkü minik bir obez oldum yine 🫣

Çok motive olmuş bir halde geldim buraya bugün minik bir başlangıç yaptım bile şu an çok açım mesela😂 sayfayı artık aktif kullanacağım yarın itibariyle menü paylaşımına başlıyorum kilomu yazmak istemiyorum çünkü minik bir obez oldum yine 🫣
geldiğinize çok sevindim, bende sizinle başlayabilirm bugün.

Bugün gayet güzel gidiyor şimdilik kaçamaksız diyebilirim akşam yemeğinden sonra menümü paylaşacağım 💙

Bugün canım oğlum hiç uyumadı sağ olsun ancak yatttı uykusuzluktan geberiyorum uyumadan yazayım dedim 😅
Çok mükemmel bir gün değildi ama yine de hiç fena sayılmaz emzirdiğim için herhalde çok acıkıyorum iştahım çok açık ama tutuyorum kendimi az kaçamakla günü bitirdim buna şükür diyelim 🤭

Kızlar kızım atak haftasında sürekli ağlıyordu bende sinirden kendimi tatlıya verdim iki gündür😞 böyle olunca kilo vermeye hazır değilim galiba diyorum😞

Çok sevinirim ne yaptınız nasıl gidiyor bugün 🥰
Ben daha başlayamadım kuzum ya, ramazan ayında olduğumuz için adapte olamadım. Eşim oruç tutuyor, ben bu yıl tutamadım. iş yerindekiler oruç, buraya da yemek getirme imkanım olmadı. Bayramda fit olmak istiyordum ama olmadı, bayram sonrası artık. çok üzgünüm.

Bebeğin bugün formundaydı. Akşama salata yapacaktım ama ne enerji kaldı ne de heves. Marulları yıkayıp limonladım yedim. Üstüne de bir fincan kuruyemiş . :((((

Sabah 09.00 da kahvalti: iki organik yumurta, bir kucuk Avocado, biraz cherry domates, bir salatalik, 7 adet siyah zeytin. Bakalim ne kadar dayanabilecegim. Ayrica hedefte 10bin adim var bugun.
Dün Doktor randevumuz vardi, tüm alman ebeveynler super fitti, tüm yabanci uyruklu ebeveynler (bir Baba haric) gotu gobegi salmis:(( Cok uzuldum Ben hala erimeyen gobegimle otururken. Insllah bu Motivasyonum devam eder

Ara ogun bir Adet elma , sonra bir dilim peynir. Aksama evde olan kiymayi soganla kavurdum. Atom Salata ile durum yapip yedim:) 9.400 adim attim. Sorun su ki su icemiyorum. Bol kafeinsiz kahve tukettim ama :(

Back