Güzel ve Fit Anneler Toplaşalım💪🏻

Çok da az bir kilo azıcık dikkatle verirsin zaten gece yemesen bile fark eder inşallah hep birlikte hedeflere ulaşılacak

Çok da az bir kilo azıcık dikkatle verirsin zaten gece yemesen bile fark eder inşallah hep birlikte hedeflere ulaşılacak
İnşallah, şu yemek yeme isteğimi bi sonlandırmam lazım. Telefonuma da spor programı indirdim. Eşimde fizyoterapist oda yardımcı olacak. İnşallah biran önce hepimiz sağlıklı zayiflayip fit oluruz

Kizlar abur cubur yeme istegim benimde çok fazla ozellikle cikolata yiyorum esime cikolata canim cekti deyince ne varsa alip geliyor tiroid var bide bende inşallah gider ilk önce abur cuburu kesmem lazım sanirım zaten sürekli bebemde emiyor yaza fit giriyoruz hadi bakalım

Selam kızlar ben de geldim. 106 kilo ile hamile kalıp, hamileliğimde zayıflayarak 100 kilo doğuma girdim. Doğumdan çıkıp eve geldiğinde 90 kiloydum, yanı doğumda 10 kilo gitti resmen. Ancak 1 aylık emzirme serüvenim daha 4 kiloya mal oldu. Şuan 94üm. İlk bebeğinde de böyle olmuştu. Doğum sonrası hamıle kaldıgım kılodan daha zayıftım fakat 1 aylık sonra hızlı bir şekilde kılo almaya başlayarak 1 yıl ıcınde tam 20 kilo aldım. Tekrar öyle olmasından çok korkuyorum

Bende çok seviyorum abur cuburu ama artık alisverise gittiğimde o reyondan uzak duruyorum almıyorum hicbisey. Ben dün kayısı ve şeftali çayı aldım. Onlari icicem. Tatlı krizleri için de suyun içine tarçın çubuğu atabiliriz iyi geliyormuş

Aaa iyi fikirmiş vende bitki cayi almalıyim sute ve bebege zarari olmayanlar varmı acaba hic bilmiyorum

Selam kızlar ;
Nasıl bir gündü ? Benim yemek açısından süper değildi ama su içmeye başladım nihayet. Hayatımın hiç bir aşamasında böyle bir sorun yaşamamıştım. Ama doğumdan sonra içemiyordum. Yanımda su şişesi ile geziyorum artık

Psikolojik olarak kendimi hazirliyorum ben de. Ne de olsa haftaya sali gunu basliyoruz Olay sagliksiz beslenme uzmani koca ile ne yapacagimda bitiyor

Psikolojik olarak kendimi hazirliyorum ben de. Ne de olsa haftaya sali gunu basliyoruz Olay sagliksiz beslenme uzmani koca ile ne yapacagimda bitiyor
Haftaya Salı başlıyoruz diye ben de sağlıksız bir kaçamağa evet dedim. Evimize bakıyorum bu çocuk büyümeden bu işi çözmeliyiz. Biz yiyelim sen bak mı diyeceğiz

[/QUOTE]

Bende kahvalti haric diger ögünlerde ekmek tüketmedim. Eşimle abir cubur konusunda anlaştık ,almiycak yada enmisin diye sorcak.

Ben bugün spor yapmaya başladım, 400 kere ip atlama hareketi yaptım, 10 dakika da peşine spor. Bide birazdan ödem attırıcı su hazirlicam kendime. Yemeklerim henüz tam diyetlik değiller ama onlara da bir çözüm bulmaya calisicam.

Aaa ben burayı yeni gördüm. 65'le hamile kalıp 86 ile doğuma girdim. Eve geldiğimde 72 kiloydum hala öyleyim. Hedefim 58'e düşmek. Ne kadar da gerçekçi bir hedef

Kızlar ben biraz dikkat ediyorum
sabah ekmek yiyorum ama, oglen akşam tüketmiyorum. Bol su iciyorum 3litre hergun olmasada 2bucuk oluyor yemek özel yapmiyorum ama evde ne varsa onu yapıyorum. Sütümde bi azalma olmadi rezene cayi içiyorum mutlaka icine kimyon koyup demliyorum o şekilde hem sut artiyor hem gaza iyi geliyor. Ara öğün meyve ve findık yiyorum bakalim ne olacak 69.5 dum 68.4 olmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…