Güzel ve Fit Anneler Toplaşalım💪🏻

Bende geldim
Hamilelik sürecinde 20 kilo aldım 93 kilo ile doğuma gittim galiba en son öyleydi şuan 83 kiloyum. Nerden baksanız 20 kilo fazlam var hedef 63

Ben de geldim kızlar, doğumda fazla kilo almamıştım ben ordan 1 kilo civarı kaldı ama hamile kalmadan önce kilo alıp veremeden hamile kaldığım için istediğim kiloda olmak için 12-13 kilo vermem lazım totalde. Gerçi ne kadar yapabilirim bilmiyorum yemek işi aşırı düzensiz, bebek varken hiç yapamıyorum hep dışardan yiyiyorum eşim de beceremiyor yemek. Uyum sağlamaya çalışacağım elimden geldiğince

Bebek arabasının Yağmurluğunu da taktım canım soğuk olmasın diye , pek izole bir gezi oldu :) kızım uyudu zaten ama bana ıyı geldı

Günaydın ;
Bu durumda bugün dikkat etmeye başlıyoruz.. Pazartesiyi beklemeyen her diyet başarıya ulaşır bence
Benim için sihirli gün salı kaçırdık ama bir günle
Bende geldim
Hamilelik sürecinde 20 kilo aldım 93 kilo ile doğuma gittim galiba en son öyleydi şuan 83 kiloyum. Nerden baksanız 20 kilo fazlam var hedef 63
Ben de aynı durumdayım senle canım 94 kiloyum sanırım en son öyleydi en azından
72-73 kiloya inmek niyetim hep beraber başaracağız
Maşallah canım ne güzel gitmiş kilolar şimdi diğer kilolar da gider dışarıdan yiyorsan da ona göre yersin yeter ki sen yapmak iste ayarlanıyor bir şekilde

Günaydın güzel anneler
Yorgun ve uykusuz bir gecenin ardından güne başlıyoruz
Ben aralıklı oruç sayesinde çok kilo vermiştim ama şu an mümkün değil tabi açlık saatleri çok uzun olduğu için emzirenlere uymaz ben nasıl ilerleyeceğimi paylaşayım sizlere de uyarsa yaparsınız

1- Kalori hesabı yapılacak 1800-2000 kalori arasında ilerleyeceğiz bunun için kalori hesabı yapan program indirebiliriz telefonumuza
2- Abur cubur tamamen çıkacak
3- Karbonhidrat alımı sınırlanacak (makarna, pilav yerine bulgur pilavı ve tb ekmek tercih edilebilir )
4- Bol su içilecek (zaten yaptığımız bir şey süt yapsın diye )
5-Yemekler zeytinyağı ile pişirilecek

Şimdilik aklıma gelenler bunlar sizlerin de öneri ve eklemelerini bekliyorum

Kilo ilerlememizi göstermesi açısından tablo yapalım diyorum haftalık tartı günümüz olur o gün herkes kilosunu bildirir böylelikle kilo aldık mı verdik mi görmüş oluruz herkes yarın tartılsın başlangıç kilomuz ortaya çıksın daha önce diyet gruplarındayken cuma günüydü tartı günü yine öyle olabilir veya pazartesi ya da bambaşka bir gün ne dersiniz hangi gün yapalım tartı gününü

Gün sonunda yediklerimizi paylaşalım grupta ve menülerimizi yorumlayalım eksik veya fazla olabilir yorumlar gelince ona göre düzenleyebiliriz kaçamaklı bir gün olsa bile paylaşmaktan kaçmayalım bir gün iki gün kaçamak olur üçüncü gün daha düzgün olur yediklerimiz

Elimde bir arkadaşın diyet listesi var onu paylaşayım sizlerle örnek olması açısından

Eklentiler

• 0CD4649F-BBD9-4FE1-AE4F-9351B45ECDE0.jpeg
    123,4 KB · Görüntüleme: 86
Ben herhangi bir listeye bağlı gidemediğim için kalori hesaplama şeklinde gideceğim evde ne varsa onu yiyeceğim ama sağlıklı olacak seçimlerim 2 ana 4 ara öğün yapacağım( ara- kahvaltı-ara-ara-akşam-ara) sizler de hangisi daha kolay olacaksa kendinize göre belirleyin önemli olan sürdürebilirlik

şu anda kaç kilosunuz

O kısmı sormayın hamilelikte çok çok kilo aldım ne yazık ki riskli hamilelik de olunca hep yattım eh yedim de tabi 93-94 kilo civarıyım şu an
Eski konunuzu daha önce defalarca okumuştum, özellikle motivemi kaybettiğim dönemlerde, siz çok başarılısınız inanıyorumki bunuda başarırsınız. Bende sizinle tekrar başlıyorum::)

Eski konunuzu daha önce defalarca okumuştum, özellikle motivemi kaybettiğim dönemlerde, siz çok başarılısınız inanıyorumki bunuda başarırsınız. Bende sizinle tekrar başlıyorum::)
Çok teşekkür ederim
Bıktım gerçekten sürekli bir mücadele şöyle genetik olarak zayıf olsaydım ne güzel olacaktı inşallah bu son kiloyla mücadelemiz olur hep beraber kilolarımızdan kurtuluruz

Dış Kundak aldım çok güzel çocuğu sarıp çıkarıyorum hava alıyor site içinde arabayla gezdiriyorum. Tavsiye ederim

Kızlar kilo değil ama ciddi bağırsak sıkıntım var maalesef. Gaz ve kabızlık. Hatta 2 hafta önce o kadar kötü oldum ki gaz sıkıştı ölüyorum sandım ağrıdan, lavman yaptık anca öyle kendime geldim. Tekrar öyle olmamak için her gün ilaç içiyorum ama nereye kadar? Sezeryan sonrası böyle bir sorun yaşayan oldu mu?

Bende de kabızlık var kronik gibi oldu , gaz için kimyonlu anasonlu emziren çayı var . En azından dışarı atabiliyorum sabah aç karnına 500 ml limonlu sıcak su içince bi nebze daha iyiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…