Makarnayla ekmek yerimHoş geldin
Gel gel diyet gruplarına aşinayız zaten
Adaletsiz dünya işte yiyip yiyip kilo almıyorum de birde
Takipte kal canım o bile belki etkiler seni şu an bende mükemmel dikkat edemem ama biraz çekidüzen vereceğim
Bebek arabasının Yağmurluğunu da taktım canım soğuk olmasın diye , pek izole bir gezi oldu :) kızım uyudu zaten ama bana ıyı geldıYa süpersiniz hem de bir saat.. bizim kaç kez çıktık ama daha düzen kuramadık. Sıcaklıklar çok düştü biraz düzelse ben de yeniden çıkacağım. Aslında hava ile ilgisi yok diyorlar ama insan bilse de erteliyor. Yarın öbür gün hastaneye gideceğiz. Evimize yakın yürüyerek gidiyoruz dönüşte bir parka uğrarız ama çok kısa.
Benim için sihirli gün salıGünaydın ;
Bu durumda bugün dikkat etmeye başlıyoruz.. Pazartesiyi beklemeyen her diyet başarıya ulaşır bence
Ben de aynı durumdayım senle canım 94 kiloyum sanırım en son öyleydi en azındanBende geldim
Hamilelik sürecinde 20 kilo aldım93 kilo ile doğuma gittim galiba en son öyleydi şuan 83 kiloyum. Nerden baksanız 20 kilo fazlam var hedef 63
Maşallah canım ne güzel gitmiş kilolar şimdi diğer kilolar da gider dışarıdan yiyorsan da ona göre yersin yeter ki sen yapmak iste ayarlanıyor bir şekildeBen de geldim kızlar, doğumda fazla kilo almamıştım ben ordan 1 kilo civarı kaldı ama hamile kalmadan önce kilo alıp veremeden hamile kaldığım için istediğim kiloda olmak için 12-13 kilo vermem lazım totalde. Gerçi ne kadar yapabilirim bilmiyorum yemek işi aşırı düzensiz, bebek varken hiç yapamıyorum hep dışardan yiyiyorum eşim de beceremiyor yemek. Uyum sağlamaya çalışacağım elimden geldiğince
şu anda kaç kilosunuzDiyet sayfalarında çok vakit geçirdim neticesini de almıştım o zamanlar “50” kilo verip amacıma ulaşmıştım
Şimdi de Aralık Anneleri ile hep beraber fazlalıklarımızdan kurtulacağız inşallah
Hafif hafif fazla zorlamadan rahatça esnek bir şekilde kilo vermek isteyen herkesi bekleriz
O kısmı sormayınşu anda kaç kilosunuz
Eski konunuzu daha önce defalarca okumuştum, özellikle motivemi kaybettiğim dönemlerde, siz çok başarılısınız inanıyorumki bunuda başarırsınız. Bende sizinle tekrar başlıyorum::)O kısmı sormayınhamilelikte çok çok kilo aldım ne yazık ki riskli hamilelik de olunca hep yattım eh yedim de tabi 93-94 kilo civarıyım şu an
Çok teşekkür ederimEski konunuzu daha önce defalarca okumuştum, özellikle motivemi kaybettiğim dönemlerde, siz çok başarılısınız inanıyorumki bunuda başarırsınız. Bende sizinle tekrar başlıyorum::)
Dış Kundak aldım çok güzel çocuğu sarıp çıkarıyorum hava alıyor site içinde arabayla gezdiriyorum. Tavsiye ederimYa süpersiniz hem de bir saat.. bizim kaç kez çıktık ama daha düzen kuramadık. Sıcaklıklar çok düştü biraz düzelse ben de yeniden çıkacağım. Aslında hava ile ilgisi yok diyorlar ama insan bilse de erteliyor. Yarın öbür gün hastaneye gideceğiz. Evimize yakın yürüyerek gidiyoruz dönüşte bir parka uğrarız ama çok kısa.
Bende de kabızlık var kronik gibi oldu , gaz için kimyonlu anasonlu emziren çayı var . En azından dışarı atabiliyorumKızlar kilo değil ama ciddi bağırsak sıkıntım var maalesef. Gaz ve kabızlık. Hatta 2 hafta önce o kadar kötü oldum ki gaz sıkıştı ölüyorum sandım ağrıdan, lavman yaptık anca öyle kendime geldim. Tekrar öyle olmamak için her gün ilaç içiyorum ama nereye kadar? Sezeryan sonrası böyle bir sorun yaşayan oldu mu?
O ne kız ? Link at üzerime :)Dış Kundak aldım çok güzel çocuğu sarıp çıkarıyorum hava alıyor site içinde arabayla gezdiriyorum. Tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?