Ben de doğum kilolarını verdim ama zaten asıl kiloyu doğum öncesi aldığım için bundan sonra daha da fazla vermem gerekiyor. Şüşko kalmak istemiyorum ama doğru düzgün yemek de yapamıyorum. Burada motive olacağım umarımKilo vermeye değil de muhabbete ortak olmaya geldim ben delinç yemeyeceksem doğum kilolarının hepsini verdim ehe vuymayın vuymayın
Karnim da gitti de deKilo vermeye değil de muhabbete ortak olmaya geldim ben delinç yemeyeceksem doğum kilolarının hepsini verdim ehe vuymayın vuymayın
Ay bazen hastanede denk geliyorum. Sanki o annenin çocuğunu da ben doğurmuşum. O kadar zayıf o kadar karınsızKarnim da gitti de deSelizay surda bayiliverem
3 ay önce doğum yaptıl daha 1 gram bile veremedim malesef
Hiç bir kıyafetim olmuyor göbek kat kat
Ben de o süt yapacak, bu süt yapacak diye saclamadim, kilo almayin ama veremedim de hastane cikisindan beri. toparlanmam lazim.Ay bazen hastanede denk geliyorum. Sanki o annenin çocuğunu da ben doğurmuşum. O kadar zayıf o kadar karınsız
Dennis kizinla yuruyuslere basladin mi parkta? Biz bugun bi saat yaptik Cok iyi geldi banaAy bazen hastanede denk geliyorum. Sanki o annenin çocuğunu da ben doğurmuşum. O kadar zayıf o kadar karınsız
Ya süpersiniz hem de bir saatDennis kizinla yuruyuslere basladin mi parkta? Biz bugun bi saat yaptik Cok iyi geldi bana
Hoş geldinBen de geldim
Gel gel diyet gruplarına aşinayız zatenKoştum da geldim
Adaletsiz dünya işte yiyip yiyip kilo almıyorum de birdeKilo vermeye değil de muhabbete ortak olmaya geldim ben delinç yemeyeceksem doğum kilolarının hepsini verdim ehe vuymayın vuymayın
Takipte kal canım o bile belki etkiler seni şu an bende mükemmel dikkat edemem ama biraz çekidüzen vereceğimBende geldim ama hemen diyete başlayabilir miyim bilmiyorumama mutlaka yapmam lazım
40 gün oldu ama vermeyi bırak aldım bile daha da almayayım diye mecburum artık3 ay önce doğum yaptıl daha 1 gram bile veremedim malesef
Hiç bir kıyafetim olmuyor göbek kat kat
Çoğu gitmiş maşallah canım paylaşacağım örnek liste zaten dikkat etmek gerekenleriAy ay benim buna çok ihtiyacım var hamilelik boyu 16 kilo aldım 11 ini verdim doğum sonrası 2 kilo almışım şuan nolur diyet listesi felan paylaşın ya ne yiyip içelim
Ben de Tahin helvasıBende takipteyim süt olsun diye tahin pekmez yiye yiye dana gibi oldum
Hoş geldin canımBende geldim kızlar 18 kg aldım 11 gitti 7si hala benimle durdu kaldı gobekde biraz var ya
Hoş geldin canımHellobende geldim. Doğuma kaçla girdim, şu an kaç kiloyum hiç bilmesemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?