Güzel kiz arkadas ve sevgili

Cok istahli degilim 7 dilim ekmek yesem ertesi gun yemem yemek cici bebeyi yatmadan hemen once yiyodum. Diyet herkese gore degisir biliyosunuzdur zaten. 7 dilim ekmek ne olursa olsun farketmez kepek olmasin diyorsunuzda ben zararli seylerle beslenebilen biri degilim. Cikolata yerken bile bitter yerim.cayimi sekersiz icerim. Zayif olabilirim ama hic bir vitamin eksikligim yok. Sizin dediginizin aksine giydigim hic biseyin yakismadigini dusunmuyorum. Yakisan seyleri giymiyor olabilirim onu diyebilirsiniz o cok ayri sizin dediginiz cok ayri. Diyetisyen olucaksiniz boylemi kilo almaya tesvik ediceksiniz hastalarinizi. Ekmek yede ne yersen ye sokaktaki insan bile demez bunu

Surda belki faydam olur diy oturmus yazdim, gordugum muameleye bak.
Ben ne dedigimi biliyorum siz merak etmeyin. Bildigin yakismiyor giydiginz, bacaklariniz cop gibi. Size yalan borcummu var, amacim kirmak olsa uyumda berbat, giymeyi beceremiyosunz evinize kapanin evden cikmayin derdim.
Dietisyenligimi ve yaptigim yorumu karistirmayin. Burda amacim kirici olmak olsaydi zaten sizi yerin dibine sokardim dedigim gbi.
Gelmis bide bana akil veriyo ya, evet dogru duydunuz 7 dilim ekmek. Dietisyen kimdi burda? Bendim dimi? Bunu ezberleyin!
Hey Allahim ya, gece gece cattik.
Selametle.

Edit: vucut endeksiniz 14. Olayin cddiyetini idrak edemediniz galiba. 18.5 oranin altindaysan durum kotu. Ve siz 14 sunuz. Anorexia grubuna giriyosunuz nerdyse. Vitaminlerin hepsinin 4 4 luk oldugunada inanmiyorun ben. Vitaminler yiyeceklerden gelir vucuda. Vucut kendi kendinemi vitamin uretiyor saniyosunz?
Kilonuz bu kadar eksikken, bu kadar az gide tuketirken nerden gelsin bu vitaminler? Goktenmi?
Ekstra vitamin ilaclari kullanmadiginizida var sayiyorum.
Bana burda test yaptirdim diye bilirsinz. Ama bazi vitaminler varki kan degerlerinde bulunmuyor herseye ragmen. B11 ve B12 birbirini maskeler ornegin. Asla bulamazsiniz eksikligini.

Son düzenleme:

Evet onu diyen sahis kendisi. Dis gorunjse takik oldugunu hic dusunmedim. Arkadaskende kiz arkadaslarinin karakteri onu etkilerdi.o donemlerini biliyorum. Asla kimsenin fizigini elestirmez. O cingene konusunda da kotu bisey olmadigini dusundugu icin alinicagimi bile dusunmemis. Bir cok halimi gordu. Sacimin yagli oldugy, atolyemden ciktigimdaki tozlu boyali hallerim (hergun oyleyim zaten okulda), diz yapmis esofmanlarimla,uykuda salyami koluna yuzunde farketmeden bulastirdigim zamanlarimda bileHer halimdede hep ayni davrandi sevdi beni.sevgilim seni begenmiyorum asla demedi. O yuzden begenmiyorsan iste kapi bu da sapi demedim.

Onca yorum yapildi bana kimse sacmalamadi kusura bakmayin. Iyi geceler

Boya göre kilo az evet 50 kilo olsan ideal . Ama sağlık varsa gerisi boş . Zamanla kilolu olduğun günler de gelir . Hamilelik vs ile . Boyun gayet iyi .pantolon gayet yakisiyor gömlek de öyle . Bot tercih i başka model olabilir . (Ayrica soylemek isterim ki Diz kapaklari iceri dogru dönük olmayan kac kadin var acaba . En unlu mankenlerin bile o sekilde .genelde bir bacak da cok goruluyor diz kapagin ice donuk olmasi )Tamam iyi hoş güzel de Hiç biri dert değil gördüğün gibi de . Senin sevgilinin kafa yapısını düşünce yapısını ne yapacaz ? Hayalleri başka yaşadığı hayat başka . Arafa düşmüş bence sevgilin . Herseye hazırlıklı ol .

Onceki kilonuda supermis bence.makarnayla patatesi severimde yersem baska bisey yiyemiyorum. Yarin baska ayakkabilara bakicam ilk is. Hep bu tarz begeniyodum

Ayril. Insan kocasindan ayrılıyor ask bitti diye. Ee seni begenmeyen adamla ne isin var ki

Dizlerim carpik onu kabul ediyorumda gelipte ne giysen yakismaz diyen kadinlar iyi niyetli gelemiyor bana. Ayakkabida sevdigim bi ayakkabim genelde kaliplari genis geliyor ayaklarimda cok dar. Daha zarif biseyler almaliyim bugun farkettim sevgilim arafa dusmedi bence daha kadinsi gormek istiyor beni o kesin cunku.

Onca yorum yapildi bana kimse sacmalamadi kusura bakmayin. Iyi geceler

Sacmalayan sizsiniz. Burya siz bu konuyu neden actiniz?
Gelip burya konu acip yardim beklerken yorum yapildigina kizanda ilk kez gordum.
Belkide su an su sayfaya kadar dietisyenlik okuyan yoktur, olamazmi?
Ben sizin vitaminlerin gokten geldigine inandiginizin aksine; verdigim tavsiyeleri gokten uydurmuyorum.
Burda hasta uyelerimiz konu acar doktor bulurum belki diye. Burda uyelerimiz hukuk islerini anlatir bi avukat bulurum belki diye.
Kilo sorunu olanda galiba bi dietisyen arar, siz ne ariyodunuz merak ettim.
Baytarmi?

Bence sana bu kadar kusur bulan bir sevgiliyle devam etmemelisin.Seni gerçekten seven insan yaşam tarzını değiştirmeye çalışmaz.

Onceki kilonuda supermis bence.makarnayla patatesi severimde yersem baska bisey yiyemiyorum. Yarin baska ayakkabilara bakicam ilk is. Hep bu tarz begeniyodum
Ayakkabıda stiletto ya da ayaklari kucuk gösteren ucu yuvarlak spor ayakkabilari tavsiye ederim. Biz sırık olduğumuzdan ayaklarımız da büyük haliyle. Ben de böyle kamufle ediyorum çizme giyme dolgu topuk bot giyebilirsin. Giy yüksel upuzun etek altına dolgu topuk üzerine renkli canlı bi bluz saçlarını sıkıca tepeden topla ohh mis

Siz vucut kitle endeksiyle vitamin degerlerimi kiyasliyorsunuz diyetisyendiniz dimi pardonnn

Hobbit gibi ayaklarim oldugu dogrudur Dolgu topuktan emin degildim.aslinda rahatta olabilirler. Siz boyle yazinca heves ettim .bugun bayaga magaza gezicem gibi

Etek ve göbeği açık şeyler giymeni istemesi banada garip geldi çünkü çoğu erkek sevgilisini kıskanır bunları yapmasını istemez. Sevgilin biraz sıkılmış bence salaş olmandan. Seni bakımsız görüyo sanırım. Azcık değişikler yapıp ilgisini çekebilirsin. Öncelikle gerçekten yüksek bel giymekten vazgeç. Düşük bel giy tayt giy üzerinde dökümlü şeyler giy saçlarını dümdüz yap veya maşa. Tamam erkek arkadaşının davranışlarını da doğru bulmadım ama azcık daha feminen olabilirsin. Ona rağmen gözü dışardaysa üzgünüm yollar gidenindir demelisin öylesinden hayır gelmez çünkü.

Bence sana bu kadar kusur bulan bir sevgiliyle devam etmemelisin.Seni gerçekten seven insan yaşam tarzını değiştirmeye çalışmaz.
Yasam tarzimi degistirmye calismadi ama bu kiyafrti giysen sunu giysen yakisir demesi ve bunlarin benim tarzima zit seyler olmasi dusundurdu

Hobbit gibi ayaklarim oldugu dogrudur Dolgu topuktan emin degildim.aslinda rahatta olabilirler. Siz boyle yazinca heves ettim .bugun bayaga magaza gezicem gibi
Dolgu topukla koşuyorum bile inan bak topuklu ayakkabi uzunlarda daha güzel duruyor. Sen rahat giyime alismissin bu yüzden dolgu topukla başla derim Ama kesinlikle yüksek bel giyin, emin ol uzun etekler de çok rahat. Kollarına da deri bileklikler takabilirsin. Rukuş ol demiyorum ama alışverişe çıkmalısın =)

Dar giymedigimde daha erkeksi duruyomusum
Ayy hic sanmiyorum, bence cok kadinsi olabilirsin. Oyle salas bir gomlegin altinda sexy boyfriend bir jean giy pacalarini hafif kivir ve mutlaka kotunun diz ustu kisminda yirtik olsun.

Yine dar kesim giymek istiyorsan, giy zaten bence yakisiyor. Sadece cok cok uzerine yapismasin. Tayt gibi olmasin yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…