Merhaba bayanlar, bir bucuk yila yakin bir iliskim var. Sevgilim ilk baslarda beni begendigini sıkça iltifat ederek gosterirdi.onure olurdum ayni sekilde karsilik verirdim. Zaman gectikce hepsi azaldi. Suan sıfır. Zaman zaman belli ederdim anlamazdi kavga ederdik sonra anlayinca cicegimi susuz mu biraktim ben der bir iki guzel soz soyler tekrar eski odunluguna donerdi.
Zamanla beni begenmedigini dusunmeye baslar oldum. Hayat tempom cok yorucu. Cogunlukla rahat, sade kiyafetlerden yanayim. Yuksek bel Kot pantalon ve gomlek ikilisi vazgecilmezim. Altinada spor ayakkabi yada cizme giyerim.topuklu giyemem hic.
Bir kac ay once sevgilim neden hic etek giymiyosun diye konusmaya basladi. Bi kac defa giymistim ama giydigimi farketmemisti yada begendigini belli edecek bir soz yada hareket gormedim. Zaten 170 boyunda 43 kiloyum bacaklarim guzel gorunmuyor diye dusunurum hep. Surekli toplu tasimayi kullanan biri olarakta rahat degilim.
Bir kerede gobegi acik kiyafetlerin konusu gecti. Sen neden hic giymiyosun gobegin yok sana yakisir dedi.(en son iltifati)
O kadar cesur bir kiz degilim.
Beraber alisverise cikiyoruz bana surek stilettolari (yanlis bile yazmis olabilirim, o kadar da uzagim bu konulara) gosteriyor, kurklu deri ceketleri ve pariltili kazaklari gosteriyor. Bir gozluk deniyorum poz ver diyor mesela insan bir gozlugun sapini isirir yada gozlugun yukarisindan bakar hic beceremiyosun askim boyle seyleri diyor. Tamam guluyoruz sakalasiyoruz ama ciddi dusunuyor bence
Taki takamiyorum cildim hassas alerji oluyor. Bir gun tak ben goriyim oyle cikar en azindan diyor
bir gun bu konulari konustuk saka yaptigini ciddiye almamami soyledi ama en sonunda, suslu bir kiz olman sevgimi degistirmiycek ama seninde bende olsa iyi olur dedigin seyler vardir onun gibi dusun dedi.
yani oyle gormek istermis beni onu anladim
Dun okuldaydik cok guzel bir kiz arkadasim var, asistanlarin bile cikma teklif ettigi bir kiz.fizigide yuzude tas bebek gibi. Sevgilim dersi bitince yanimiza geldi. Kiz arkadasim onu sigara icmeye cagirdi ciktik. Biraz sohbet falan derken gidip sevgilimle bir kafeye oturduk. Kiz arkadasim hakkinda konusmaya basladi.degismis sanki,kiyafeti falan bir degisik geldi(arkadasim tshirtlerinin cogunu kestirmis gobegi acik falan yaptirmis onlardan biri vardi ustunde ama cok kisa degildi).bu kiz makyaj yapiyomuydu falan filanlar. Yapiyodu dedim. Bayaga bozuldum ama bisey demedim.hala devam etti bayaga degismis falan demeye. Ayyy iyi askim anladik cok begendin uzatma dedim.ya ne alaka degismis dedim goz var izan var kotude iyide bisey demedim ama daha iyi olmus dedi. Olabilir dedim ozguvensiz gozukmemek icin
Bugunde konu nerden cikti sinirden hatirlamiyorum bile.dediklerini dusundum dedim. Evet degisikti o gun guzeldi tarzi bisey dedi yada ben oraya cektim. Bana demezsin ama etek bile giysem farketmiyosun, kiz bi tshirtunu degistirse farkediyosun dedim. Guzele surekli guzel demeye gerek yok nazar deger (ben mişim guzel) dedi. Elalemin kizina neler diyosun birak cevirmeyi lafi dedim.senden guzel mi dedim, Sacmaliyosun , kendi kendine triplen dedi yazmayi birakti.
Bu adam beni begenmemeye mi basladi ben mi gereksiz kuruntu yapiyorum? Tepkim nasil olmali artik? Cok zayifim biliyorum kiloda alamiyorum, cildimde asiri sorunlu svilceli ve lekeli bunlarda ozguvensiz yapiyor beni.
sevgilim her firsatta der sivilcelerini takmiyorum diye yeni bir ilac deniycegimde. Ama kilo almalisin sagligi icin diyor. Oylede dese cok zayif begenmedigini biliyorum.