Güzel kiz arkadas ve sevgili

Ne bakımsız ne kötü...
Gayet iyi.

Ama zayıfsınız gerçekten. 3 4 kilo güzel durur.

Bakın 1 yıldır birlikte ve bu genç bi kız.
Bıcır bıcır olduğu kıyafet okul aile bonus olarakta sevgilisi olan çağda.
Bugün ne giysem diye düşünücek bol vakti var.
Şimdi sürekli böyleyse ve etraf böyle değilse erkek arkadaşıda uyarıcak tabiki.

Ben asla sevgilisi için değişsin demiyorum sevinmeli uyarıldığı için.

Kendisi için değişmeli. Gezmeli güzelleşmeli uyumalı yemeli.

Çoğu erkekte ve kadında aynı şey var. Tamam birbirinizi pisliğinizle sevin demiyoruz ama önceden bütünüyle kabul ettiğin insanı sonradan beğenmemek,değiştirmeye çalışmak/beklemek ne kadar tuhaf.
O zaman en başından istediği gibi birini bulsaydı.
Mesela benim bi arkadaşım vardı. Sevgilisi korkunç cimriydi. Bu da evlenince düzeleceğini/düzelteceğini zannediyordu. Nişan alışverişinde her şeyin en ucuzu alındıktan sonra günü ekmek arası tavuk dönerler noktalatmıştı adam.
Adam zengin ya elbet verirdi elbet yedirirdi.
Poh yedirdi tabi..

tshirt zaten giyiyorum ama kışın sevmiyorum. botlarımda boyum çok kısa olmadığı için ara boy olması benim için sorun değil. bol pantolonlarıda yaşıma yakıştırmıyorum
teşekkürler

pardonda erkek arkadaşım beni uyaramaz. uyarmadıda zaten. sizin düşünce şekliniz bana da uymuyor

Q quantumkizi bence gayet güzelsin tarzında benim hoşuma gitti yani nesi varmış da sevgilin sana hala daha şöyle yap böyle yap falan diyor ? sen kendini böyle rahat hissediyorsan gerisi boş ki bence ne etek giymene ne de parıltılı kazak felan giymene gerek var. kilo olarakta seni anlıyorum aynı durum bende de var yani kilo al demekle kilo alınmaz nasılki kilolu birisi ha deyince kilo veremeyebiliyorsa aynı şey senin için de geçerli. takma sen kafanı gayet hoşsun bence fotoğrafı alıntılamayın dediğin için alıntılamadım ama benim fikrim bu

çizmelerini değiştirebilirsin. dökümlü düz dizaltı süet çizmeler olabilir. uzun düz diz üstü çizmeler olabilir. her ikisi de bacakları olduğundan daha dolgun gösterir. üstelik şık da duruyor.
bence üstüne giydiklerini pantolonunun içinde değilde dışında tut. üstüne bol uzun kıyafetler giyme salaş olanları kilolarını saklamak isteyenler de giyiyor. gömleklerinin üzerine yumuşak yünlü belin biraz altında kazaklar giyebilirsin. kalın yumuşak hafif tüylü dokumalar daha kilolu gösterir.

Ben erkek olsam ben de bakımlı ve hoş giyinen bir kız isterim.
Benim erkek arkadaşım böyle olsa, sürekli biraz daha şık olması için konuşur bir şeyler yaparım yani, bu gayet normal bir durum sizi değiştirmeye çalışmıyor kişilik olarak sadece güzel giyinmenizi istiyor ne var ki bunda?

Aaahhh ahhhh, bu vücut bende olsa ben neler neler giymem ki...
Boyum 1.70 ama fazlalığım var biraz, seninse vücudun mükemmel.
Böyle kotlar giyip üstüne daha şık kazaklar tişörtler feminen kesimli gömlekler giyebilirsin.
Kıymetini bil bence vücudunun.

Sevgili konu sahibi,

Bence fiziğin ve tarzın cok hoş ki arada Ben de kullanıyorum bu kombinelerden .. Çok casual ve şık buldum seni. Kilo Alman da gereksiz bebce..

Ama ama ama hep böyle sıkılmıyor musun? Sana etek elbise tayt hepsi müthiş olur. Arada hafif topuk mesela temposu düşük günlerinde..

Eşime sordum bak sana yardımcı olmak için çok şık bir kombin ve senin bazı kombinlerini andırıyor dedi. Hep bu tarz giysem dedim? Yok artık o zaman olmaz .. Arada etek elbise Şart , biliyorum rahat Kıyafetler değil onlar ama arada da giyilmeli kesinlikle dedi..

Umarım bi faydamız dokınur

canım bence sevgilinle kesinlikle ama kesinlikle bir daha o kız arkadaşının konusunu açma.Eğer o açarsa da o farkettirmeden konuyu değiştir. Çünkü sen o arkadaşını kafaya taktıkça sevgilinin daha çok ilgisinin o kıza kayması muhtemel.SAna hayır aslında ilgilenmiyorum dese de aklı ona kayacaktır. Sonuçta çok beğense onunla sevgili olurdu.Ama senin yanında.Bu yüzden kötü düşünceleri hemen kafandan at(korkulan başa gelir unutma)Biraz makyaj yap,uyumlu şık giyinmeye çalış ve en önemlisi de kendine güven

ayrıca güzellik herşey değildir.iyi yapılan işve,cilve,tavır güzelliğe bin basar...

bu kilo alma merakini anlayamadim ben ne guzel zayifmissin iste yakisir her giydigin takinti yapma bosuna

Cok tesekkur ederim moral oldunuz bana.

Tesekkur ederim esinizede sizede sanirim sevgilimde arada farklilik istiyor esinizin dedigi gibi.mutluluklarrr

Ben en cok kotun altina spor ayakkabi giymene takıldım :) ortaokul talebesi gibi. Piknige falan da gitmedigine göre. En azindan duz de olsa şık bi ayakkabi bulunabilir. Ve tabi kilo al o zaman cildin de duzelir ama stres yapma kendine bunlari. Rahat ol bosver üniversiteden sonra neler neler degisir.

Not: kilo al dedim diye de sagliksiz beslenip gobek efrafina degil, kas olarak al.

Duz taban ayakkabiyla gunde 4 saat ayakta yolculuk yapabilir misiniz. Sonra okula geldiginizde ayakta heykelinizi ,boyunuz kadar tuvallerde resim yaptiginizi dusunun. Is kadini olmadigim icin spor ayakkabiler bana hic itici gelmiyor.okuldada spor ayakkabiyi tercih eden tek ben degilim. Keza sokaga ciktigimda da oyle. Kilo almayi cok istiyorum umarim alabilirim. Sagliksiz besinleri zaten tuketmeyi sevmiyorum

1. Ben senin tarzını anladım. Senin tarzın ve sevgilinin beklentisi başka. Sen bakımsız değilsin ama tarzın daha cool bence.

2. Elbette beklentisini söyleyebilir ama seni böyle kırmadan söylemeliydi. Ben de daha kadınsı tarz severim ve sevgilim daha marjinal tarz sever. Alışverişe çıktığımızda bana önerilerde bulunur kirmadan. Ben de onun zevkine de kendimine de uygun olan şeyleri alırım. Kesişim kümesi yani

3. Etek giy. Zayıfim deme. Allah aşkına bacakların çok çarpık değilse etek giy. 40 yaşından sonra giyemeyeceksin.

Ey kadınlar güzel güzel diz üstü etekler giyin. Ben mayıstan ekime kadar sadece etek ve elbise giyiyorum. Hem daha rahat hem daha şık. Gençken giyilir bunlar. Yaşlılıkta zor.

Onu istese onunla olurdu falan demişsiniz ama 30 yaşında arkadaş çevresi genelde erkek olan biri olarak söylüyorum ki erkeklerde o bana bakmaz düşüncesi çok baskın olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…