Güzel kiz arkadas ve sevgili

1. Ben senin tarzını anladım. Senin tarzın ve sevgilinin beklentisi başka. Sen bakımsız değilsin ama tarzın daha cool bence.

2. Elbette beklentisini söyleyebilir ama seni böyle kırmadan söylemeliydi. Ben de daha kadınsı tarz severim ve sevgilim daha marjinal tarz sever. Alışverişe çıktığımızda bana önerilerde bulunur kirmadan. Ben de onun zevkine de kendimine de uygun olan şeyleri alırım. Kesişim kümesi yani

3. Etek giy. Zayıfim deme. Allah aşkına bacakların çok çarpık değilse etek giy. 40 yaşından sonra giyemeyeceksin.

Ey kadınlar güzel güzel diz üstü etekler giyin. Ben mayıstan ekime kadar sadece etek ve elbise giyiyorum. Hem daha rahat hem daha şık. Gençken giyilir bunlar. Yaşlılıkta zor.

8.sayfaya fotografimi koydum.malesef carpiklik var bacaklarimda. Etek giydigimde sanki iki cubuk saplamislar gibi duruyor bacak gibi durmuyor bacaklarim:110:

Ama bir yerde haklı.. Tamam sizi olduğunuz gibi kabul etmeli ama siz de biraz süslenseniz hayran hayran bakcak demekki.. Kendiniz için de yapın bunu, bir de öyle görün kendinizi. Deneyin bence

kesinlikle kuruntu değil.
bu adam bariz seni beğenmiyor.
ben olsam beni böyle kabullenmediği için devam etmezdim.
ya da gerçekten kendime çeki düzen verirdim.
bir kere yüzünde sivilceler varsa cilt bakımı yaptırsan? en azından kendin için.
sağlık için kilo da şart. 170 e 43 çok az.
neyse konu tam bu değil..
ben sevgilinin davranışlarından gerçekten çok rahatsız oldum. seni düşünemiyorum...
ama sevgilisi beğenmese niye devam etsin ki onunla, öyle olsa ayrılırdı adam..

ama sevgilisi beğenmese niye devam etsin ki onunla, öyle olsa ayrılırdı adam..
Bende tam begenmiyor diyemem bazi hallerimi begenmiyor olabilir ama bir gun gorusemesem onunla hemen kizar bana beni gormek istemiyosun diye soylenir durur. Begenmeyen sevmez. Sevmedigini dusunmuyorum.

Fizik fena değil.
Bende 160 boya 50 kiloyum.
Yerden 1 karış yani :D :D

İçinden geliyorsa giyin arada bence

Merhaba bayanlar, bir bucuk yila yakin bir iliskim var. Sevgilim ilk baslarda beni begendigini sıkça iltifat ederek gosterirdi.onure olurdum ayni sekilde karsilik verirdim. Zaman gectikce hepsi azaldi. Suan sıfır. Zaman zaman belli ederdim anlamazdi kavga ederdik sonra anlayinca cicegimi susuz mu biraktim ben der bir iki guzel soz soyler tekrar eski odunluguna donerdi.

Zamanla beni begenmedigini dusunmeye baslar oldum. Hayat tempom cok yorucu. Cogunlukla rahat, sade kiyafetlerden yanayim. Yuksek bel Kot pantalon ve gomlek ikilisi vazgecilmezim. Altinada spor ayakkabi yada cizme giyerim.topuklu giyemem hic.

Bir kac ay once sevgilim neden hic etek giymiyosun diye konusmaya basladi. Bi kac defa giymistim ama giydigimi farketmemisti yada begendigini belli edecek bir soz yada hareket gormedim. Zaten 170 boyunda 43 kiloyum bacaklarim guzel gorunmuyor diye dusunurum hep. Surekli toplu tasimayi kullanan biri olarakta rahat degilim.

Bir kerede gobegi acik kiyafetlerin konusu gecti. Sen neden hic giymiyosun gobegin yok sana yakisir dedi.(en son iltifati):KK14: O kadar cesur bir kiz degilim.

Beraber alisverise cikiyoruz bana surek stilettolari (yanlis bile yazmis olabilirim, o kadar da uzagim bu konulara) gosteriyor, kurklu deri ceketleri ve pariltili kazaklari gosteriyor. Bir gozluk deniyorum poz ver diyor mesela insan bir gozlugun sapini isirir yada gozlugun yukarisindan bakar hic beceremiyosun askim boyle seyleri diyor. Tamam guluyoruz sakalasiyoruz ama ciddi dusunuyor bence:KK12: Taki takamiyorum cildim hassas alerji oluyor. Bir gun tak ben goriyim oyle cikar en azindan diyor:KK51:

bir gun bu konulari konustuk saka yaptigini ciddiye almamami soyledi ama en sonunda, suslu bir kiz olman sevgimi degistirmiycek ama seninde bende olsa iyi olur dedigin seyler vardir onun gibi dusun dedi.:KK43:yani oyle gormek istermis beni onu anladim:KK61:

Dun okuldaydik cok guzel bir kiz arkadasim var, asistanlarin bile cikma teklif ettigi bir kiz.fizigide yuzude tas bebek gibi. Sevgilim dersi bitince yanimiza geldi. Kiz arkadasim onu sigara icmeye cagirdi ciktik. Biraz sohbet falan derken gidip sevgilimle bir kafeye oturduk. Kiz arkadasim hakkinda konusmaya basladi.degismis sanki,kiyafeti falan bir degisik geldi(arkadasim tshirtlerinin cogunu kestirmis gobegi acik falan yaptirmis onlardan biri vardi ustunde ama cok kisa degildi).bu kiz makyaj yapiyomuydu falan filanlar. Yapiyodu dedim. Bayaga bozuldum ama bisey demedim.hala devam etti bayaga degismis falan demeye. Ayyy iyi askim anladik cok begendin uzatma dedim.ya ne alaka degismis dedim goz var izan var kotude iyide bisey demedim ama daha iyi olmus dedi. Olabilir dedim ozguvensiz gozukmemek icin:KK12:

Bugunde konu nerden cikti sinirden hatirlamiyorum bile.dediklerini dusundum dedim. Evet degisikti o gun guzeldi tarzi bisey dedi yada ben oraya cektim. Bana demezsin ama etek bile giysem farketmiyosun, kiz bi tshirtunu degistirse farkediyosun dedim. Guzele surekli guzel demeye gerek yok nazar deger (ben mişim guzel) dedi. Elalemin kizina neler diyosun birak cevirmeyi lafi dedim.senden guzel mi dedim, Sacmaliyosun , kendi kendine triplen dedi yazmayi birakti.

Bu adam beni begenmemeye mi basladi ben mi gereksiz kuruntu yapiyorum? Tepkim nasil olmali artik? Cok zayifim biliyorum kiloda alamiyorum, cildimde asiri sorunlu svilceli ve lekeli bunlarda ozguvensiz yapiyor beni. o_O sevgilim her firsatta der sivilcelerini takmiyorum diye yeni bir ilac deniycegimde. Ama kilo almalisin sagligi icin diyor. Oylede dese cok zayif begenmedigini biliyorum.
Öncelikle gercekten sevgilin seni begenmiyor bu acik ve net yada bakimsiz buluyor.Ama kendi sevgilimden bahsedecek olursam guzel olmamdan rahatsiz oluyodu bir baskasinin begenmesinden cok rahatsiz oluyodu sadece bana guzel olmalisin baskasi guzelligini farketmemeli diyip durur hatta gobegi acik falan asla giydirmez yanimda nasil yuruceksin beni biriyle kavga mi ettirmek istiyosun falan yada ben seni her halinle seviyorum der.Ama seyde der mesela bu elbise sana cok yakisir sunun uzerine bunu giysen nefis olur yada bu ruj cok yakisir eyeliner sana cok yakisiyo der yada bu yakismamis giyme falan der.Yani hersey dozundaydi.Ama seninki haddini asmis resmen hani resmen sevgilisinin bacak gostermesinden hoslanacak bir tip..Normalde erkekler baska erkegin gormesini istemez.Farklilik mi ariyor yanina yakismani mi istiyor o nasil tip bilmiyorum ama karar veremedim.Arkadasindan da kesinlikle hoslanmis begenmis o yuzden dilinden dusurememis.Senide kiskandirmaya calismis,kiskan ki o tarz ol guzel olmaya calis cabala diye.Bence ona ne kadar guzel oldugunu gostermenin tam vakti.Cildiyeye git roaccutane falan kullan.Zayifliginin tadini cikar tayftlar giy gobegi acik seyler giyip ustune salas uzun hirkalar giy kendi tarzini olustur.Yakistir kendine fizigin cok guzel bunu kullan ve sana tavsiyem sende ona cok bakimsizsin de onu bu anlamda kotu hissettir utandir rezil et karsinda sonra da de ki ben her halinle seviyorum saka yapiyorum de.Anlasin bakalim nasil bir seymis...!

Boyun posun yerinde saclarin da hos gibi duruyor
Tarzin kimseyi ilgilendirmez erkek arkadasin oyle kizlar beğeniyorum diyorsa oyle kiz bulsaymis
Hayir pasaklilik falan neyse de sen gayet temiz ve kendine gore nir tarzi olan kizsin
Afedrrsin ama kiz arkadasina dibi dusmus bi de bunu gizleyememis bile
Bence seni begrnmiyor begense bile gozu disarda biri

Öncelikle gercekten sevgilin seni begenmiyor bu acik ve net yada bakimsiz buluyor.Ama kendi sevgilimden bahsedecek olursam guzel olmamdan rahatsiz oluyodu bir baskasinin begenmesinden cok rahatsiz oluyodu sadece bana guzel olmalisin baskasi guzelligini farketmemeli diyip durur hatta gobegi acik falan asla giydirmez yanimda nasil yuruceksin beni biriyle kavga mi ettirmek istiyosun falan yada ben seni her halinle seviyorum der.Ama seyde der mesela bu elbise sana cok yakisir sunun uzerine bunu giysen nefis olur yada bu ruj cok yakisir eyeliner sana cok yakisiyo der yada bu yakismamis giyme falan der.Yani hersey dozundaydi.Ama seninki haddini asmis resmen hani resmen sevgilisinin bacak gostermesinden hoslanacak bir tip..Normalde erkekler baska erkegin gormesini istemez.Farklilik mi ariyor yanina yakismani mi istiyor o nasil tip bilmiyorum ama karar veremedim.Arkadasindan da kesinlikle hoslanmis begenmis o yuzden dilinden dusurememis.Senide kiskandirmaya calismis,kiskan ki o tarz ol guzel olmaya calis cabala diye.Bence ona ne kadar guzel oldugunu gostermenin tam vakti.Cildiyeye git roaccutane falan kullan.Zayifliginin tadini cikar tayftlar giy gobegi acik seyler giyip ustune salas uzun hirkalar giy kendi tarzini olustur.Yakistir kendine fizigin cok guzel bunu kullan ve sana tavsiyem sende ona cok bakimsizsin de onu bu anlamda kotu hissettir utandir rezil et karsinda sonra da de ki ben her halinle seviyorum saka yapiyorum de.Anlasin bakalim nasil bir seymis...!
Sevgilim bana cok bakimsizsin demedi sizin sevgilinizin dediklerini dedi ayni cumleler hatta. Ama bana bu laflar acaba beni begenmiyor mu diye dusundurdu.mesela size oyle dusundurmemis ayni sozleri duymak.Yaninda etek giymemi istiyor ben yokken giyme der. Cildime gelince, roaccutane zaten kullandim tekrar ciktilar hala savasiyorum.

1.70 diyosun 43 diyosun.
Cok cok cok az bu kilo bu boya.
43/ 1,70×1,70=14. Vucut endeksin 14.
Saka gibi.
Bence seninde bi tarzin var ama kilon olmadigin icin ne giysen bildigin yakismiyor sana.
Acilen kilo alman gerek.
Neler deniyosunda kilo alamadigini soyluyorsun? Neler denedin bu gune kadar?

1.70 diyosun 43 diyosun.
Cok cok cok az bu kilo bu boya.
43/ 1,70×1,70=14. Vucut endeksin 14.
Saka gibi.
Bence seninde bi tarzin var ama kilon olmadigin icin ne giysen bildigin yakismiyor sana.
Acilen kilo alman gerek.
Neler deniyosunda kilo alamadigini soyluyorsun? Neler denedin bu gune kadar?
Sayfa 8 de fotografim var. Ne giysen yakismiyor derken bir kere bakip oyle yorum yapin cidden cok uzuldum bu dusunceye cunku.gercekten haklida olabilirsiniz.
Sabah iki kasik pekmezle sut iciyordum. Aksamlarida bir kase koyu kiyamda cici bebe yiyordum. Gunluk ogunlerimi yiyordum ama afedersiniz tuvaletten cikamiyordum sonra. Bir ayda iki kilo almistim ama hemen verdim sonra

Resmine şimdi baktım. Yanlış anlama lütfen bacaklarında çarpıklık var sanki. Ve o ayakkabı tarzı ayaklarını büyük göstermiş, rahat giyin yine ama güzel fizigini gömlekle olumsuz gösteriyorsun ki 170 boy Tc standartlarına göre mükemmel :KK51: 8-10 kg almaya da ihtiyacın var 43 gerçekten az. Bunları erkek arkadaşın beğensin diye söylemiyorum biptir et onu. Boyunu değerlendir:KK37:

Resmine şimdi baktım. Yanlış anlama lütfen bacaklarında çarpıklık var sanki. Ve o ayakkabı tarzı ayaklarını büyük göstermiş, rahat giyin yine ama güzel fizigini gömlekle olumsuz gösteriyorsun ki 170 boy Tc standartlarına göre mükemmel :KK51: 8-10 kg almaya da ihtiyacın var 43 gerçekten az. Bunları erkek arkadaşın beğensin diye söylemiyorum biptir et onu. Boyunu değerlendir:KK37:
Az oldugunun bende farkindayim ama kilo vermek kadar almakta sorun. Genetik olarakta kilo almaya meyilli bir genim yok. Umarim zamanla kilo alirim:KK43:

Az oldugunun bende farkindayim ama kilo vermek kadar almakta sorun. Genetik olarakta kilo almaya meyilli bir genim yok. Umarim zamanla kilo alirim:KK43:

Aynı bensin tatlım. Ben de 173 boyundayım 50 kiloydum hırs yaptım alcam dedim şu an 55 kiloyum. Anlıyorum seni yani. Hamurişi, makarna ve patatesin kilo aldırdigini keşfettim. Ama ben direk bacaklara ve basenlere alıyorum armut tipiyim. Sen elma tiplisin. Yani sana kilo daha çok yakışır. Yüksel bel etek dene, gömlek giyme renkli renkli bluzlar giy. Ve o ayakkabı modelini giyme hem bacak boyunu kesmiş hemde ayaklarini kocaman göstermiş. Alırsın çabalarsan diye düşünüyorum :)

Sayfa 8 de fotografim var. Ne giysen yakismiyor derken bir kere bakip oyle yorum yapin cidden cok uzuldum bu dusunceye cunku.gercekten haklida olabilirsiniz.
Sabah iki kasik pekmezle sut iciyordum. Aksamlarida bir kase koyu kiyamda cici bebe yiyordum. Gunluk ogunlerimi yiyordum ama afedersiniz tuvaletten cikamiyordum sonra. Bir ayda iki kilo almistim ama hemen verdim sonra

Gordum resmini canim. Uzmek istemem seni asla ozur dilerim kirdiysam.
Dedigim gibi tarzin var bence. Guzel bi uyum. Bakimsiz felnda durmuyosun, gordugume gore saclarina onem veriyosun boya yapildigina gore. Bildigin bakimlisin.
Ama evet, keske biraz daha kilo alsan.
Ben dietisyenlik okuyorum.
Yaptigin dogru sekil, bebe biskuvisine devam et. Her gun ama hergun.
Aksam derken en son kacta yiyosun yemek?
Gece yatmadan once bi tost yap peynirli sucuklu. Okulda ne yiyosun? Findik ezmesini severmisin? Ekmege findik ezmesi surup gotur okula. Cebine findik fistik kat( findik fistik kirmizi etin besin degerlerine yakindir, ama et gibi hemen tikamaz, istedigin kadar yersin).
Beya et yerine kirmizi et tercih et.
Gunde en az 7 dilim ekmek ye.
Bu ekmek hangisi farketmez, kepek olmasin yeter.

Size çingene diyen kişi değil mi bu şahıs ? Güzelliğe saplantılı olan insanlar bana çok itici geliyor ya nedense. Sevgiliniz de onlardan biri. Bence sizi güzel bulmasa ilişkiye devam etmezdi. Onun kafa sadece ona çalışıyor çünkü o sadece paketin dışıyla ilgileniyor. Begenmiyosan işte kapı işte sapı diyip geçin. Nereye kadar devam edecek böyle ? Çoluk çocuk olduğunda iki dirhem bir çekirdek olamazsiniz. Çamaşır suyu damlamis,diz yapmış,soğan kokmus ustunuzle gördüğü zaman ne yapacak ? Al şu gözlüğü isir mi diycek ? Çok itici gercekten.

Erkek arkadasiniz sizde kucuk degisiklikler istedigini dile getirmis.
Arada kucuk degisikliklerle onu mutlu edebilirsiniz.
Guzel arkadasiniz mevzusunuda unutun gitsin, bir daha acmayin.
Aklina karpuz kabugu dusurmeyin erkek arkadasinizin...

Bacakların çarpık değil bence zayıflıktan öyle duruyor. 1.65 boyum 56 kiloyum ( bu vermiş halim düşün) Göbek desen langır lungur. Zayıf olduğum zamanlar da oldu 4-5 sene önce 47 kiloydum, siskaydim fit değil. Kilo almalisin ama bu abur cubur yiyerek olmamalı. Devlet hastanesinde bir diyetisyen git. Sana özel bir program yapsın. Yine de kilo alamiyorsan test filan yaptırırlar sana herhalde bu konu hakkında pek bilgim yok araştırmak lazım. Bence pantolonu çok güzel tasimissin. Gömlek de hoş ama salasi yakistiriyorsun kendine, arkadaşın dediği gibi bluz, tişört vs dene. Boyun çok güzel. 1.70 gayet ideal boy, sülün gibi kızsin maasallah. Tarzına uygun küpe, kolye taksan daha da hoş olur sanki. Erkek arkadaşın da haltetmis ayrıca. Değerini bilsin, boy ortalaması bu toplumda yerlerde surunuyor. Kendine baksın elalemi kesecegine. Ay çok konuştum.

Gulu severseniz dikenlerini gormezsiniz. Sevmezseniz dikenleri size batmaya baskar, kusur ararsiniz.
Erkek arkadasinizin suyu isinmis.

Back