- 10 Aralık 2012
- 1.778
- 891
- 83
- Konu Sahibi quantumkizi
-
bence gayet güzzel bir fizigin var resmini görünce bir arkadaşım geldi aklıma kız 1.70 boy 47 kilo idi biz aramızda ay ne güzel fizigi var kalem gibi kız derdik beli öne dogru dik duruyordu omuzları geniş ve boynu spor yapanlar gibi bilmem anlata bildim mi düm düz ve uzun ne fular baglasa yakısırdı bir gün geldi ve ben çok zayıfım etek giymiyorum bacaklarım kötü yüzüm çirkin vs dedi ben şok tabi :)
ve onu eleştirenlerin kilo problemi olan kıskanç kişilr oldugunu belirttim yüz hatları belirgin çenesi uzun gibi sivri ve gözlük falan bile çok yakışırdı bence fıstık gibisin erkek ardaşın seni begeniyor ama sen kendini begenmiyorsun ve alınganlık yapıyorsun zaten hamile olunca fazlaca kilo alacaksın ilerde ve en azından oran burak sarkmaz zayıfsın çünkü sen kendini öv erkek arkadaşın da seni onaylayacak emin ol bazen erkekleri biz yönlendiririz yüzelsel düşünürler erkekler
Canim alisveris yaptin mi neler aldin? Bana da kilo alsana yeaaaa çok zayifsin diyolar içimden has*tır ordan diyorum dışımdan ben kendimi böyle seviyorum istediğimi yiyebiliyorum diyorumCok tesekkur ederim bu iyi niyetli guzel yorumlarin icinerkekler konusunda da haklisin sanirim. Heleki odunlarsa malesef yonlendirmeden de olmuyor benimkini benim fizigime laf soyleyenler genelde cok kilolu gunluk hayatta zaten. Ben surekli sisman arkadaslarima sacmalama cok iyi kilon abartiyosun yada bi kac kilo ver yeter dedikce hemen arkasindan ama sen cok zayifsin boylede olmak istemezdim diyorlar. Ben moral verdikce sismanlara onlar eziyor beni. Ustelik kilomun az oldugunu biliyorum ve hic bi zaman kendimj begenmis olmadim kimseye karsi.
evet bir anlamda haklisiniz. ancak insan biraz arastirsa, ne neyle olur, kendine nasil makyaj yakisir bulsa, sacina bakim yapsa kendini daha cok begenir ve gerisi gelir bence. bakimli insan daha guvenli ve mutlu oluyor benceSüslü olmak topuklu ayakkabı, etek, tayt giymek, çok takı takmak falan başkasının isteğiyle yapılabilecek şeyler değil bence. Rahat edemediğim tarzda bir ayakkabıyla sırf eşimin gönlü olsun diye bütün gün gezemem. O yüzden sevgilinin şunu giy şunu yap demelerini çekilmez buldum. Tarz olarak hoşlanmıyorsa ve bu onun için çok önemliyse ayrılsın. Bu şekilde hayat geçmez, insanın özgüveni kalmaz.
Evet de takı takmayan, topuklu ayakkabı etek falan giymeyen kadınlar da bakımlı olabilir.evet bir anlamda haklisiniz. ancak insan biraz arastirsa, ne neyle olur, kendine nasil makyaj yakisir bulsa, sacina bakim yapsa kendini daha cok begenir ve gerisi gelir bence. bakimli insan daha guvenli ve mutlu oluyor bence
evet işte onemli olan kendine yakisani bulmak. her topuklu giyen bakimli değil sonucta hatta cogu yuruyemedigi için komikEvet de takı takmayan, topuklu ayakkabı etek falan giymeyen kadınlar da bakımlı olabilir.
aynen öyle baskın karakterli kendini beğenmiş insanları bende sevmem mümkün olduğunca uzak dururumCok tesekkur ederim bu iyi niyetli guzel yorumlarin icinerkekler konusunda da haklisin sanirim. Heleki odunlarsa malesef yonlendirmeden de olmuyor benimkini benim fizigime laf soyleyenler genelde cok kilolu gunluk hayatta zaten. Ben surekli sisman arkadaslarima sacmalama cok iyi kilon abartiyosun yada bi kac kilo ver yeter dedikce hemen arkasindan ama sen cok zayifsin boylede olmak istemezdim diyorlar. Ben moral verdikce sismanlara onlar eziyor beni. Ustelik kilomun az oldugunu biliyorum ve hic bi zaman kendimj begenmis olmadim kimseye karsi.
Cok tesekkur ederimMasallah vs mankeni gibiymis fiziginiz ama onlari orda gorunce farkli disarda zayif insan gorunce farkli düşünülüyor. Sen memnunsan kilo alma ama bana kalirsa 5 kilo alman guzelligin ve sagligin icin de iyi olur direncin artar. Diger mevzulara gelince bakimliysan halinden memnunsan kendini degistirme begenen boyle begensin ve bence yuksek belli kotla dar bi gomlek cok sik ve kadinsi bi kombin zayif olduguna gore cok yakisiyodur. Son 1 2 senedir moda dunyasinda her seyin altina spor ayakkabi giyiyor kadinlar. Bana guven her seyin yerli yerinde. Kafana takma
Balik yagini kucuklukten beri kullaniyodum,cici bebede cok denedim. Roaccutane kullandim zaten ama tekrar ciktilarIki sorunda bende vardi. Balikyagi+yatmadan once cici bebe sut, 6 aylik sivilce hapi tedavisi racouten mi neydi. Istersen deneyebilirsin. Ama bunlari kendin icin yapmalisin, onun icin degil.
Alisveris yapmadim sadece bot aldim topuklu. Dolabimda elbiselerim ve eteklerim vardi alipta hic girmedigim. Ve transparan bi kac kazagim var.havalar iyi bu aralar onlari kombinliyorum. Hatta bugun etek giydim ayyyyyy cokk zayifffff diye 2 kere hakkmda konusulurken duydum biri okuld biri yoldayken.moralim bozulmadida degil. Hatta bi daha giyermiyim yine bilmiyorumCanim alisveris yaptin mi neler aldin? Bana da kilo alsana yeaaaa çok zayifsin diyolar içimden has*tır ordan diyorum dışımdan ben kendimi böyle seviyorum istediğimi yiyebiliyorum diyorumtabi renkler mor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?