Güzel kiz arkadas ve sevgili

Cok tesekkur ederim bu iyi niyetli guzel yorumlarin icin erkekler konusunda da haklisin sanirim. Heleki odunlarsa malesef yonlendirmeden de olmuyor benimkini benim fizigime laf soyleyenler genelde cok kilolu gunluk hayatta zaten. Ben surekli sisman arkadaslarima sacmalama cok iyi kilon abartiyosun yada bi kac kilo ver yeter dedikce hemen arkasindan ama sen cok zayifsin boylede olmak istemezdim diyorlar. Ben moral verdikce sismanlara onlar eziyor beni. Ustelik kilomun az oldugunu biliyorum ve hic bi zaman kendimj begenmis olmadim kimseye karsi.

Iki sorunda bende vardi. Balikyagi+yatmadan once cici bebe sut, 6 aylik sivilce hapi tedavisi racouten mi neydi. Istersen deneyebilirsin. Ama bunlari kendin icin yapmalisin, onun icin degil.

Canim alisveris yaptin mi neler aldin? Bana da kilo alsana yeaaaa çok zayifsin diyolar içimden has*tır ordan diyorum dışımdan ben kendimi böyle seviyorum istediğimi yiyebiliyorum diyorum tabi renkler mor

Süslü olmak topuklu ayakkabı, etek, tayt giymek, çok takı takmak falan başkasının isteğiyle yapılabilecek şeyler değil bence. Rahat edemediğim tarzda bir ayakkabıyla sırf eşimin gönlü olsun diye bütün gün gezemem. O yüzden sevgilinin şunu giy şunu yap demelerini çekilmez buldum. Tarz olarak hoşlanmıyorsa ve bu onun için çok önemliyse ayrılsın. Bu şekilde hayat geçmez, insanın özgüveni kalmaz.

evet bir anlamda haklisiniz. ancak insan biraz arastirsa, ne neyle olur, kendine nasil makyaj yakisir bulsa, sacina bakim yapsa kendini daha cok begenir ve gerisi gelir bence. bakimli insan daha guvenli ve mutlu oluyor bence

evet bir anlamda haklisiniz. ancak insan biraz arastirsa, ne neyle olur, kendine nasil makyaj yakisir bulsa, sacina bakim yapsa kendini daha cok begenir ve gerisi gelir bence. bakimli insan daha guvenli ve mutlu oluyor bence
Evet de takı takmayan, topuklu ayakkabı etek falan giymeyen kadınlar da bakımlı olabilir.

aynen öyle baskın karakterli kendini beğenmiş insanları bende sevmem mümkün olduğunca uzak dururum

Masallah vs mankeni gibiymis fiziginiz ama onlari orda gorunce farkli disarda zayif insan gorunce farkli düşünülüyor. Sen memnunsan kilo alma ama bana kalirsa 5 kilo alman guzelligin ve sagligin icin de iyi olur direncin artar. Diger mevzulara gelince bakimliysan halinden memnunsan kendini degistirme begenen boyle begensin ve bence yuksek belli kotla dar bi gomlek cok sik ve kadinsi bi kombin zayif olduguna gore cok yakisiyodur. Son 1 2 senedir moda dunyasinda her seyin altina spor ayakkabi giyiyor kadinlar. Bana guven her seyin yerli yerinde. Kafana takma

Cok tesekkur ederim

Iki sorunda bende vardi. Balikyagi+yatmadan once cici bebe sut, 6 aylik sivilce hapi tedavisi racouten mi neydi. Istersen deneyebilirsin. Ama bunlari kendin icin yapmalisin, onun icin degil.
Balik yagini kucuklukten beri kullaniyodum,cici bebede cok denedim. Roaccutane kullandim zaten ama tekrar ciktilar

Canim alisveris yaptin mi neler aldin? Bana da kilo alsana yeaaaa çok zayifsin diyolar içimden has*tır ordan diyorum dışımdan ben kendimi böyle seviyorum istediğimi yiyebiliyorum diyorum tabi renkler mor
Alisveris yapmadim sadece bot aldim topuklu. Dolabimda elbiselerim ve eteklerim vardi alipta hic girmedigim. Ve transparan bi kac kazagim var.havalar iyi bu aralar onlari kombinliyorum. Hatta bugun etek giydim ayyyyyy cokk zayifffff diye 2 kere hakkmda konusulurken duydum biri okuld biri yoldayken.moralim bozulmadida degil. Hatta bi daha giyermiyim yine bilmiyorum

Egef erkek arkadasini seviyirsan onun istedgi gibi gozukmende sorun yok bence.belliki gistersli cilveli kadinlrdan hoslaniyor.cogu adam kiyafet konusinda hep ambargo koyarken seninki hep tekliflerde bulunmus.bence gayet gizel..kot gomlek ikilisni daha aza indirmgemeye calis bence guzel etekler hafig dekolteli buluzlar kadini daha cazibeli kizar.cok sik rahat topuklu ayakkabilar var..saclarin fonlu havali olabilir..mis gibi kokabilirein bence..boyle seyler sahsrn tam bana gore..daha kadinsi gormk ietiyor demek sevgilin..cilfine bakip yaptir hala daha gecmiosa makyajla kusurlari kapatmaya calis..pudra fontotenle halledebilirsin..bi rimel bi likit insanin bakislrini degistrmeye yetiyor.bence yapabilirsn

Bu arada benim biyumda sennle ayni ama kilom 53 tu dogimdn once o zmn bile insanlar zayif diodu bana.bence baya zayifsin sen.bi dr goruseblrain

Bana kompleks yapmışsın gibi geldi
Ne bilryim brnimki de bazen diyor sen hiç küpe takmıyorsun iki buluşmada takıyorum mutlu oluyor sonra yine kfama göre:))

Merhaba tüm mesajları okumadım ama konuyu okuyunca kendimden bir şeyler buldum.Şöyle ki benim eşim de feminen ve frapan şeyleri çok sever.İşte dar etekler şifon gömlekler stiletto ayakkabılar vs. falan.Ben de arada severim evet ama genel olarak rahat bi insanım topuklu giymem mesela.Etek giyersem de uzun rahat çizmelerle falan giyerim.Eşim ben onun istediği gibi giyinince tüm gün hayran hayran bakar iltifat eder.

Evet bu harika bi duygu ama açıkçası rahat edemediğim şeylerin içinde olmayı da sevmiyorum ben kasılıyorum bütün gün.Muhtemelen sevgilinizde eşim gibi frapan şeylerden hoşlanıyor.
Evet bacaklarınız biraz ince o yüzden size ispanyol paça pantolonları tavsiye edebilirim.Ya da elbise ve etekleri diz üstü çizmelerle giyebilirsiniz mesela.Bence sürekli deneyin yeni tarzlar mutlaka farklı şeyler bulursunuz.Benim de basenlerim geniş misal herkesin var bi sorunu :) Ama moda sektörü bu konuda çok geniş herkes vücuduna uygun şeyler bulabilir bence.

ayyy sıstımm yarıda kestım okumayı ıster suslen puslenn ıstersen kot gomlek takıll .. senı sen oldugun ıcın kabul eden bırı cıkar .. tavrın net olsun kızdıgını bellı ett .. ısıne gelmıyorsaa gıtsın etek gıyen gozlugu ısıran kız bulsunn

Bir kadını en güzel gösterecek şey kendine olan guvenidir. Erkek arkadaşın bu davranislariyla senin özgüvenini torpuluyor. Ben başkası için tarzımı degistiremezdim zaten eğreti durur. Ama kendi tarzina uygun şeyler ekleyebilirsin. Saç modelin siradansa dikkat çekici birşey, ya da bi eye liner farklı bir hava katar. Ya da en kolayı alisverisine onu da götür fikrini sor eğlenceli olabilir.
Bir de bişey merak ettim ben birbirinin aynısı olan şeyleri almam mutlaka değişik bir şey isterim kıyafette, sen hep aynı şeyleri almaktan sıkılmıyor musun üniforma gibi?
Bu arada ben bunları senin için söyledim erkek arkadaşının seni beğenmediğini hissediyorsan onunla vakit harcamaya devam etmene gerek yok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…