Güzel kiz arkadas ve sevgili

Ya cidden mi cok uzuldum tekrar cikmasina ya bence tekrar gitmelisin..Bakimsiz oldugunu ima etmis cunku benim sevgilimde ben ozensiz oldugumda basta senin anlattigin gibi davranmisti.Sonra kiskanmaya ozen gostermemem icin paspal olmam icin ugrasmaya calisti bile diyebilirim Iste benim sevgilim ne yaninda ne baska yerde etek giymemi istemiyor.Kiskancliktan.Sadece yalnizken denize falan gittigimizde giymemi onayliyor.Yanindayken insanlarin icinde etek giymemi asla istemez cunku bana bakan insanlara dalar yani..Seninkide seni su siralar bakimsiz buldugu icin ozensiz buldugu icin sakalarla sana bunu yansitmaya calismis.Dikkate al derim...

Boyfriendler i cok severim ama herkese yakismiyor bence.banada yakismiyor diye dusundum ilk giydigimde

Bakimsiz degilim hep oldugum gibiyim.ilk tanidigi gibu.makyaj yapmami hic istmez ama hep yaparim saclarim her zaman yapili olur. Bana ozellikle soyledi bisey degildi ben cikardim hareketlerinden. Doktora ttim baska tedaviler uyguluyorum suan

Boyu zaten 1.70 daha ne olsun..Benimde 1.74 topuklu giyince devasa bir kadin oluyoruz ve cogu erkekten uzun..Bence topukluya ihtiyacin yok.Zaten uzun bide topuklu giymis derler..Bence yuzune ve saclarina odaklan.Saclarinda degisiklik yap renk olarak yada duzse dalgali gibi mesela..Makyajda daha sexy duracak makyajlar yap.

Hadi len deseydin. Onu boşver ben senin için tavsiye veriyorum beğenmezse işte kapı bu da sapı
O demedi zaten cevremde giydigimde arkadaslarim dedi. okul,hayat,saglik derdi derken ezbere kiyafetlerimi giydim ne yakisir deneyemedim pek.

Bakimsiz degilim hep oldugum gibiyim.ilk tanidigi gibu.makyaj yapmami hic istmez ama hep yaparim saclarim her zaman yapili olur. Bana ozellikle soyledi bisey degildi ben cikardim hareketlerinden. Doktora ttim baska tedaviler uyguluyorum suan
Peki ise yaradi mi tedaviler bende yeni bitirdim roaccutane.Sanirim benimde cikiyor

Makyaj ve sac en cok ozen gosterdigim sey zaten. Sacimida yeni boyadim farkli bir renge.Biraz kiyafete yonelmeliyim gibi gibu. Masallah sizede

Benim de 173 ama ben gerçekten uzun birinde topukluyu görünce waooow diyorum. Bu demek değildir ki diğerkerinde yakismiyo ama bence uzunlara daha çok yakışıyo. Bi denesin bakalım dolgu topukluları, makyaj da yapar takılar tokalar. Konu sahibesi değerlendirir umarim :)

Bence güzel giyimin ama kesinlikle etek giymemelisin bacakların zayıf olduğu için yakışmayacak.kendimden biliyorum.gömleklerin yerine daha şık üzerine oturan bluzlar giyeblirsin.Ayakkabı secimin bu kıyafet için güzel ama daha yüksek bileğini kapatacak bot veya cizmeler giyebilirsin.boyun uzun olduğu için yakışacaktır.bu fotoğrafta tek sıkıntı erkeksi gömleğin.

O demedi zaten cevremde giydigimde arkadaslarim dedi. okul,hayat,saglik derdi derken ezbere kiyafetlerimi giydim ne yakisir deneyemedim pek.
Ama genciz kiyafet en başta gelenlerden olmalı bence :)) Dedigim gibi alışverişe ihtiyacın var bizi haberdar et özelden neler aldığını gösterebilirsin hayirli geceleeeer

Herkesten

Cogunluk etek giy dedi ama bencede yakismiycak ayakkabi secimim begenilmedi, bende daha bilekten ve topuklu ayakkabilara yonelecegim, cogunluk dar bluz dedi

N
Bi insan begenmedigi biriyle birlikte olmaz. Belli ki sizinki begenmemeye baslamis ya da gözü acilmis mi desek?
Gözlüğü isir ustten bak ne demek ya?
Cok ilginc istekler
Bilgece hep yorumlarına katılıyorum ya:)
Nir gözlük üzerinden poz veriyim alla alla tuhaf

Çok şık önden ütülü bilekte biten pantolonlardan denedin mi hiç? onları ben zayıflara çok ama çok yakıştırıyorumç. altına da stiletto giymesen bile ucu hafif sivri çok çok az topuklu (baya 2-3 cm'den bahsediyorum) ayakkabılardan giyebilirsin. gömlekten yine vazgeçmezsin ama biraz daha klasik alabilirsin. saçları da fönlü yapıp ortadan ayırdın mı tamamdır.

ayrıca tulum da giyebilirsin. 38 ve üstüne hiç yakışmıyor bence. tam senlik. uzun boylusun da hem. oldukça yakışır. zaten paça boyu uzun olacağından altına topuklu da giymek zorunda değilsin. kibar bir bot bile iş görecektir.

Canım değişim şart sana ha erkek arkadaşında olduğun gibi kabul edemiyor seni ama klasik giyimin biraz daha cesur albenili giyin

Bence beğenmemezlik değil sadece biraz daha kadınsı ve seksi olmanı istemiş olabilir. Yani her erkek ister bence bunu bizde iyi giyinsin falan isteriz sonuçta. Sivilce ve lekelere gelince sivilceler için çok iyi gelen bir hap var doktor veriyor sanırım kendin alamıyorsun onları dene bb krem kullan hem doğal gözükürsün hem de lekelerin kalmaz zayıflığını da çok dert etme giyinmeyi bildikten sonra kilonun önemi yok boyun da uzunmuş hem kendi fiziğine göre nasıl giyinebilirsin diye araştır illa açık saçık şeyler giymen gerekmiyor biraz değişiklik yapmak sana da iyi gelecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…