- 21 Aralık 2014
- 9.004
- 28.482
- 798
- Konu Sahibi quantumkizi
-
O zaman sorun ne ki ? Ne kadar güzel,en doğal hallerinizlede görmüş demekki dis görünüş o kadar önemli değilmiş. Konuya yazdığınız ilk yazıdan anlasilan aynen benim yorumumdaki durumdu. Öyle bir şey yoksa demekki siz takıntı yaptınız. Mutluluklar dilerim :)Evet onu diyen sahis kendisi. Dis gorunjse takik oldugunu hic dusunmedim. Arkadaskende kiz arkadaslarinin karakteri onu etkilerdi.o donemlerini biliyorum. Asla kimsenin fizigini elestirmez. O cingene konusunda da kotu bisey olmadigini dusundugu icin alinicagimi bile dusunmemis. Bir cok halimi gordu. Sacimin yagli oldugy, atolyemden ciktigimdaki tozlu boyali hallerim (hergun oyleyim zaten okulda), diz yapmis esofmanlarimla,uykuda salyami koluna yuzunde farketmeden bulastirdigim zamanlarimda bileHer halimdede hep ayni davrandi sevdi beni.sevgilim seni begenmiyorum asla demedi. O yuzden begenmiyorsan iste kapi bu da sapi demedim.
Duz taban ayakkabiyla gunde 4 saat ayakta yolculuk yapabilir misiniz. Sonra okula geldiginizde ayakta heykelinizi ,boyunuz kadar tuvallerde resim yaptiginizi dusunun. Is kadini olmadigim icin spor ayakkabiler bana hic itici gelmiyor.okuldada spor ayakkabiyi tercih eden tek ben degilim. Keza sokaga ciktigimda da oyle. Kilo almayi cok istiyorum umarim alabilirim. Sagliksiz besinleri zaten tuketmeyi sevmiyorum
arkadaşlar bu benim ve giyim şeklim de bu. lütfen bu fotoğrafı alıntılamayın bir süre sonra silmeyi düşünüyorum. bakımsız mı görünüyorum bu şekilde bilmiyorum. hiç bi zamanda öyle düşünmedim. bu pantalonun bel üstü , yırtık ve açık koyun türevlerini giyiyorum. çizgili gömlekler ve ekoseli renkli gömlekleri çok kullanıyorum. kışında salaş kazak ve hırkaları kullanıyorum çok üşüdüğüm içinde içine yine renkli gömlekler giyip yakalarını çıkarıyorum. illa sexy mi olmalıyım bilmiyorum . vücudum kilomda bu şekilde.
Guzelim ayakkabi elzemse kotu giymicen o zaman. Dar esofman altı giy, tayt giy. Ya da çantana bi babet falan atıver. Sevgilinle bulusacagin zaman degistirirsin. Kot ve spor ayakkabi bana, nahide ekengil - alamazsin sen beni klibini hatirlatiyor napayim. Kendin de diyosun sadeyim begenilmiyorum diye oneriye de kiziyorsun. Rahatin daha onemliyse hic kendini sorgulama o zaman.
Yanit yazdim, kizmadim. Ayni okuldayiz mecburen tempom agir olunca rahatim onde oluyor. Piknige gider gibi demenize katilmadim sadece spor ayakkabi sadece esofman alti ve taytla giyinildigini dusunmuyorum.
O zaman sorun ne ki ? Ne kadar güzel,en doğal hallerinizlede görmüş demekki dis görünüş o kadar önemli değilmiş. Konuya yazdığınız ilk yazıdan anlasilan aynen benim yorumumdaki durumdu. Öyle bir şey yoksa demekki siz takıntı yaptınız. Mutluluklar dilerim :)
Keske her parayi basani bu okullara almasalar. Keza dokturumda hayli guldu bu tespitlerinize. Ben gerekli besinlerimi aliyorum, eksik vitamin takviyemi doktorum sayesinde tamamladim cok sukur. Kilo almak icin bol bol un oneren birini ciddiye hic almam. Gidin baska basliklarda kendinizi tatmin edin. Kendinizi gelistirinde mesleginizi iyi icra edin. Kimseyi sagliksiz diyetlerede suruklemezsiniz boylece. Basligimada yazmayin.Cevabim: evet.
Haha hala benden bilgili saniyo kendini.
He cicim he, vitaminler gokten yagiyor.
Bizide leylekler getirdi zaten.
Cok tesekkur ederim zahmet edip bayaga yazmissinTarzın çok cool ve karizma açık ve net. Ayrıca bende güzel sanatlar okuyorum canım. Sabahtan akşama kadar boya, badana, resim, tuval aklına ne geliyorsa geberiyorum kader arkadaşım.Okulda ki işlere mi koşturayım evdeki işlere mi ölme eşeğim ölme.. Boyun gayet iyi ama o boya kilo çok az.. oldukça az.
Ben zamanında kilo aldım stresten sonra tekrar spora başladım derken zayıfladım. Şimdi yaklaşık 1,5 senedir ağırlık çalışıyorum. İskelet gibi olan bacaklarım şu an kaslı ve fit. Kıvrımlı hatlara sahibim. Bende senin gibi sağlıksız yiyecekler yiyemiyorum. Sağlıklı beslenmeye devam edeceksin mesela faydalı karbonhidratlar alacaksın. Ağırlık çalışırsan gerçekten yağsız bir vücuda sahip olacaksın.
Ben sabah uyanıyorum 1 saat spor yapıyorum ağırlık çalışıyorum kahvaltımı hazırlıyorum duşumu alıp okula gidiyorum ve okulda sabahtan akşama kadar heykeliymiş, boyasıymış yorulmuyorum. Çünkü spor çok iyi geliyor.
Mini etek giyiyorum, yırtık pantolonlar, topuklu ayakkabılar makyaj pek yapmam cildime hiç.. Yeri geliyor spor takılıyorum özelliklede göbek ve sırt dekolte hastasıyımdır modaya düşkün biri olarak çeşit çeşit bu sanatla ilgilenirken birde giyeceklerimi düşünüyorum. Yani diyeceğim o ki yapamam edemem işim gücüm çok deme istersen elinden geldiğince yapacağını düşünüyorum.
Mesela sevgilimle çok gezmişizdir tatiller, geziler derken hayatta giyimime karışmaz etmez. Şunu farkettim yanımızdan selülitli, şişman biri geçince bu direkt beni öpüp ''Nimetsin.'' derdi. Sanırım bunlara bir özgüven geliyor. Çok dikkat ediyorlar. Çok kızın tarzını beğendiğinde bana da söyler, bakarım bazılarını beğenirim bazılarını beğenmem. Bu döngü böyle devam eder. Herkesin tarzı isteği çok farklı mesela ben kesinlikle gömleklerimi transparan seçerim kot ve bot tarzı giydiğimde kadınsılığımı hissedemiyorum.
Sizin durumunuz çok farklı. Sevgilin bence senden bir değişiklikler bekliyor. Beklemese bu kadar uzatacağını düşünmüyorum. Bacaklarınıda çok beğendim o bacaklara kalem etek nefis gider. Kalem etekler çok güzel oluyor deneyin derim. Gömlek çok seviyorsanız gömlek olarak hafif transparan şeklinde seçebilirsiniz. Anlıyorum boyalarla ilgilenmek zor olacak çünkü kendimden bilirim bence teorik derslerinde yapın atölye derslerinde serbest olun.
Sadece deneyin bakalım tepkisi nasıl olacak sevgilinin. Deneme amaçlı.
Ve son olarak kilo çok önemli. Ağırlık işini bir düşün derim canım ben çok faydasını gördüm. 45 dkikanı ayırsan bile yeterli. Sivilcelere gelecek olursak 3 yıldır gitmeyen sivilcelerimden bir krem sayesinde kurtuldum ''Yokociltürünleri. com'' yaz bir incele. Umarım sana da faydası olur.
bence gayet güzzel bir fizigin var resmini görünce bir arkadaşım geldi aklıma kız 1.70 boy 47 kilo idi biz aramızda ay ne güzel fizigi var kalem gibi kız derdik beli öne dogru dik duruyordu omuzları geniş ve boynu spor yapanlar gibi bilmem anlata bildim mi düm düz ve uzun ne fular baglasa yakısırdı bir gün geldi ve ben çok zayıfım etek giymiyorum bacaklarım kötü yüzüm çirkin vs dedi ben şok tabi :)arkadaşlar bu benim ve giyim şeklim de bu. lütfen bu fotoğrafı alıntılamayın bir süre sonra silmeyi düşünüyorum. bakımsız mı görünüyorum bu şekilde bilmiyorum. hiç bi zamanda öyle düşünmedim. bu pantalonun bel üstü , yırtık ve açık koyun türevlerini giyiyorum. çizgili gömlekler ve ekoseli renkli gömlekleri çok kullanıyorum. kışında salaş kazak ve hırkaları kullanıyorum çok üşüdüğüm içinde içine yine renkli gömlekler giyip yakalarını çıkarıyorum. illa sexy mi olmalıyım bilmiyorum . vücudum kilomda bu şekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?