Güzel kiz arkadas ve sevgili

Geçen çok iyi bır markadan banet tarzı ortopedık bır ayakkabı aldım,ay keşke almaz olaydım,diğer ayakkabıları ayağama sokamaz oldum,mecburen o ayakkabıye gör gıyınıuorum,dınyada rahatşıktan önemli ne var,bak engın altan eski sevgılısıne dızaltı etek hafif topuk gıy demiş durmuş,oda gıymemış,eşi hep öle gıyınıyor,ve eğreti duruyor,adamın yanında olgun kadın gıbı duruyor,öle gıyınınce o kılıfa bırınır ınsan,tuvalet gıyıp koşulmayacağına gore

Ben bi topuklu giysem dikkat cekiyorum ama pisman ediyolar giydigime iyy zayifsin daha zayif olmussun garip bisiy olmussun diye. Bi kere topuklu bot giydim sevgilim bile begenmedi bence
Zayif ve ince bacakliysan mini elbiseler uzun botlar harika duruyor bence..
Aman takma milleti ya kendini nasil mutlu hissediyorsan oyle giy bencee :KK16:

Geçen çok iyi bır markadan banet tarzı ortopedık bır ayakkabı aldım,ay keşke almaz olaydım,diğer ayakkabıları ayağama sokamaz oldum,mecburen o ayakkabıye gör gıyınıuorum,dınyada rahatşıktan önemli ne var,bak engın altan eski sevgılısıne dızaltı etek hafif topuk gıy demiş durmuş,oda gıymemış,eşi hep öle gıyınıyor,ve eğreti duruyor,adamın yanında olgun kadın gıbı duruyor,öle gıyınınce o kılıfa bırınır ınsan,tuvalet gıyıp koşulmayacağına gore
Ya ogrenciyim ben sevemiyorum. Sanat egitimi okuyorum hic giremiyorum o kaliplara.agir isler yapiyorum okulda boya,kil ugrasirken oje bile sursem berbat oluyor. Sasirdim olmasi gereken kadin kalibi nedir bilemiyorum

Bu tavsiyeyi sizin sağlığınız için vereceğim.

Ablam bir ara aşırı kilo verdi. 40 kiloya kadar düştü. Ne giyse yakışmıyordu. Artık sağlığı için kilo alması gerektiğini farkettiğinde günde bir kaç bardak ballı su içmeye başladı ve kısa zamanda normale döndü.
Bal pekmez yiyin bol bol. Yani günde 3 5 kaşık bal, 2 kaşık pekmez sizin için zor olmaz bence.
Çok zorlamayın kendinizi, yani yemekten iğrenmeyin. Her zaman ne kadar yemek yiyorsanız bir kaşık fazlasını yiyin. Birden değiştirmeyin yeme düzeninizi.
Spora yazılın. Kilo almaya başladığınızda, yağ olarak değil kas olarak depolansın.
Bu forumda da kilo alma başlıkları var. Oralara bir göz atın.

Erkek arkadaşınızla arada bir özel günler geçirin. Yemeğe çıkın falan. O günlerde daha kadınsı olun. Sizi de bir zahmet taksiyle evden alsın ve eve bıraksın.

Bu arada ben giyim tarzınızı beğendim. :)

Sağlıcakla.

Ne güzel ince uzun bacaklar! Havalar da serinlemeye başladi. Giy opak çorabı, mini etek elbiseleri, çek altina düz cool botlar.. Bi gunes gözlüğü, bi ceket, şık bir bere.. Yine spor, ama havali:) bence netten araştir biraz. Fotomodellerin çoğu incecik bacakli. Gayet de mukemmel duruyor.

Sıkma canini. Değişiklik ve farkli şeyler denemek sirf başkasi için değil, insana kendini de iyi hissettirir.

Kimse kendi kandırmasın olduğu gibi kabullenmek nedir ? Burnun kemerli olur anlarım ama kıyafet ayakkabı Takı vs ?

Yani giyim kuşam üniforma değilki "mecburi" aynı olsun.

İstediği gibi ol demiyorum ama sürekli ima ediyo söylüyosa sende eksiklik var demekki.

Pantalon spor ayakkabı Gömlek ? Bence çok Zıt şeyler . Spor kesim de olsa Gömlek klasik bi parça , pantalon klasiği klasikleştirşr sporu sporlaştırır, spor ayakkabı ise spora giderken Eşofman ile giyilmeli gerisi çok saçma.

Kıza gelince bence beğendiği için falan değil 1,2 dokunuş değişiklikle nasıl güzelleşildiğini göstermek için söylemiştir.
o senin "kadın dediğin şöyle olur" mantığınla ilgili bişiy. üniversite öğrencisi çıtı pıtı uzun zayıf bi kız platorm topuklar mı giymeli. kotun altına spor ayakkabı giyemez mi? tüylü tüylü ya da leoparlı mı giyinmeli. herkesin tarzı farklıdır. o erkek onu öyle tanıdıysa sonradan burun kıvırması saçmalık

Ya ogrenciyim ben sevemiyorum. Sanat egitimi okuyorum hic giremiyorum o kaliplara.agir isler yapiyorum okulda boya,kil ugrasirken oje bile sursem berbat oluyor. Sasirdim olmasi gereken kadin kalibi nedir bilemiyorum

Mesele bu değil mi zaten? "Olması gereken kadın kalıbı"
Reklamlar, diziler, filmler kadını bir kalıba soktu. Erkekler de bunu talep etmeye başladı.

Az önce başka bir yerde, "Makyajsız kadın, bakımlı değildir." yorumunu okudum mesela. Makyaj, kadının güzel olmasının tek yolu gibi bir şey demiş aslında. Bu kadar makyajlı kadın gözümüze sokulmasaydı bu yorum yapılamazdı.

Kadın, bakım yapar, makyaj yapar, saçını yaptırır, sürekli şık giyinir falan filan.

Bir yandan da "kadın dediğin evde oturur, yemek yapar, çocuk yapar, elinin hamuruyla dışarı çıkmaz"cılar var.

Kalıba sokulmaya çalışılan sürekli kadın, maalesef.

Kendimi senin yerine koydum ve gerçekten sinir oldum. Abartmıyorsun. Nasıl ki o sana karşı eleştirinin dozunu kaçırdıysa senin de rahatsız olman çok normal.

Eşim de sürekli böyle şeyler söylese bir yerden sonra kızarım.
Kaldı ki ben eşim yanında da güzele her zaman güzel derim. Onun da farkettiğini bildiğim ama onun dillendirmeye gerek görmediği bayanlar için 'fiziği güzelmiş' veya 'güzel kızmış' gibi. Hatta bununla eğleniyorum bile.

Açık konuşacağım bu adamın gözü dışarıda. Yoksa bir kızdan bu kadar bahsetmesi normal değil.
Bu arada evet çok zayıfsın. Ama sende nasıl durduğunu bilmiyoruz. Zayıf var zayıf var. :KK53:

Kızla alakasi yok bence konunun adamin gözu disarida seni oldugun gibi sevmiyor degistirmeye calisiyor
Bence o senden ayrilmadan sen ayrilmalisin en azindan gururun incinmez daha fazla

Sevgiline çok sinir oldum afedersin ama öyle her kızı ne diye inceleyip bir de sana rapor ediyor alla alla

Mesele bu değil mi zaten? "Olması gereken kadın kalıbı"
Reklamlar, diziler, filmler kadını bir kalıba soktu. Erkekler de bunu talep etmeye başladı.

Az önce başka bir yerde, "Makyajsız kadın, bakımlı değildir." yorumunu okudum mesela. Makyaj, kadının güzel olmasının tek yolu gibi bir şey demiş aslında. Bu kadar makyajlı kadın gözümüze sokulmasaydı bu yorum yapılamazdı.

Kadın, bakım yapar, makyaj yapar, saçını yaptırır, sürekli şık giyinir falan filan.

Bir yandan da "kadın dediğin evde oturur, yemek yapar, çocuk yapar, elinin hamuruyla dışarı çıkmaz"cılar var.

Kalıba sokulmaya çalışılan sürekli kadın, maalesef.
"kusurlusun demek ki" diyolar bi de. isteyen manitsasına ya da kocasına istediği kadar seksi olsun. birisi seksi giyinmiyosan, o onun kişisel tercihidir. evet kadının en büyük düşmanı kadındır.

• Beğen
Reactions: K_G
o senin "kadın dediğin şöyle olur" mantığınla ilgili bişiy. üniversite öğrencisi çıtı pıtı uzun zayıf bi kız platorm topuklar mı giymeli. kotun altına spor ayakkabı giyemez mi? tüylü tüylü ya da leoparlı mı giyinmeli. herkesin tarzı farklıdır. o erkek onu öyle tanıdıysa sonradan burun kıvırması saçmalık

Benim kadın dediğin mantığım leopar + tüy demek değil.
Ben topuklu giy leopar giy demedim.
Topuklu giymeden de şık olunur ki ben hiç sevmem günlük hayatta topuklu ayakkabıyı.
Spor ayakkabı yerine yazın sandalet giyebilir. Babet giyebilir hadi olmadı corcuk giyebilir.
Herşeyden çeşit çeşit var.

Bi adamla birliktesiniz adam 5 yıl sonrada aynı 10 yıl sonrada aynı kıtafetleri modelleri giyse ne düşünürsünüz? Kısaca demode ...

Çıtı pıtı kız şimdi tam giyinicek kuşanıcak zamanda

"kusurlusun demek ki" diyolar bi de. isteyen manitsasına ya da kocasına istediği kadar seksi olsun. birisi seksi giyinmiyosan, o onun kişisel tercihidir. evet kadının en büyük düşmanı kadındır.

Evet. Çünkü bu dünyada, bu piyasada(!) her kadın cinselliği çağrıştırmak zorunda. Bu onun görevi. Kadın, seksi çağrıştırmıyorsa kadınlığını yapmıyor demektir. İsteyen istediği gibi giyinsin tabi, mesele bu dayatmalar.
Adamlar her yerden görüyor bu seks objesi olarak kullanılan kadınları, dönüyor eşine/sevgilisine bakıyor, karşılaştırma yapıyor.
Kadın yine özgür bırakılmamış oluyor.
Oranı buranı kapat demek neyse aç demek de aynı şey bana göre.

Benim kadın dediğin mantığım leopar + tüy demek değil.
Ben topuklu giy leopar giy demedim.
Topuklu giymeden de şık olunur ki ben hiç sevmem günlük hayatta topuklu ayakkabıyı.
Spor ayakkabı yerine yazın sandalet giyebilir. Babet giyebilir hadi olmadı corcuk giyebilir.
Herşeyden çeşit çeşit var.

Bi adamla birliktesiniz adam 5 yıl sonrada aynı 10 yıl sonrada aynı kıtafetleri modelleri giyse ne düşünürsünüz? Kısaca demode ...

Çıtı pıtı kız şimdi tam giyinicek kuşanıcak zamanda
ben mesele şu ki arkadaş sevgilisiyle 1 yıldır sevgili henüz. 5-10 yıl gibi bi süreç olursa dert etsin(ki ben 40 yıl sonra bile dert etmezdim.) bakımsız leş bi kadın değil sonuçta. yalnızca spor ve rahat giyinmeyi tercih edinen öğrenci bi kız bu

Giyim konusunda etrafımdaki kadınların hiçbiri gibi düşünmüyorum. Gayet salaşım, derse spor ayakkabıyla, siyah kotla gidiyorum. Hiç şık olma derdim olmadı, düğün-dernek hariç. Arada laflar duydum ama bakıyorum da hiç bir kaybım olmadı. Arada öneriler olabilir, yakışmadığı söylenebilir ama spor bir kadına sen şıkır şıkır giyin demek farklı bir olay, komple bir tarz değişikliği.

arkadaşlar bu benim ve giyim şeklim de bu. lütfen bu fotoğrafı alıntılamayın bir süre sonra silmeyi düşünüyorum. bakımsız mı görünüyorum bu şekilde bilmiyorum. hiç bi zamanda öyle düşünmedim. bu pantalonun bel üstü , yırtık ve açık koyun türevlerini giyiyorum. çizgili gömlekler ve ekoseli renkli gömlekleri çok kullanıyorum. kışında salaş kazak ve hırkaları kullanıyorum çok üşüdüğüm içinde içine yine renkli gömlekler giyip yakalarını çıkarıyorum. illa sexy mi olmalıyım bilmiyorum . vücudum kilomda bu şekilde.

B4XPVv.jpg

arkadaşlar bu benim ve giyim şeklim de bu. lütfen bu fotoğrafı alıntılamayın bir süre sonra silmeyi düşünüyorum. bakımsız mı görünüyorum bu şekilde bilmiyorum. hiç bi zamanda öyle düşünmedim. bu pantalonun bel üstü , yırtık ve açık koyun türevlerini giyiyorum. çizgili gömlekler ve ekoseli renkli gömlekleri çok kullanıyorum. kışında salaş kazak ve hırkaları kullanıyorum çok üşüdüğüm içinde içine yine renkli gömlekler giyip yakalarını çıkarıyorum. illa sexy mi olmalıyım bilmiyorum . vücudum kilomda bu şekilde.

B4XPVv.jpg

Tatlım pantolonda nasıl duruyosa etekte taytta öyle durur.
Hatta etek pantolondan daha iyi durur çünkü kot biraz sıktığı için bacakta hacimsel olarak küçültüyo.

Tekrar söylüyorum gömlekten ayrıl :)
Tşört badi giy biraz.
Botlarını beğenmedim ya bilekte bitenlerden giy ya uzun ara boyu unut.

Fiziğin öyle çok kötü abartı ince değil.
Sadece bele oturan sonra tamamen bollaşan pantolonlardan giyebilirsin a kesim.

Üstüne bi yüzücü atlet bi deri mont tamamdır.

Back