- Konu Sahibi quantumkizi
-
Zayif ve ince bacakliysan mini elbiseler uzun botlar harika duruyor bence..Ben bi topuklu giysem dikkat cekiyorum ama pisman ediyolar giydigime iyy zayifsin daha zayif olmussun garip bisiy olmussun diye. Bi kere topuklu bot giydim sevgilim bile begenmedi bence
Ya ogrenciyim ben sevemiyorum. Sanat egitimi okuyorum hic giremiyorum o kaliplara.agir isler yapiyorum okulda boya,kil ugrasirken oje bile sursem berbat oluyor. Sasirdim olmasi gereken kadin kalibi nedir bilemiyorumGeçen çok iyi bır markadan banet tarzı ortopedık bır ayakkabı aldım,ay keşke almaz olaydım,diğer ayakkabıları ayağama sokamaz oldum,mecburen o ayakkabıye gör gıyınıuorum,dınyada rahatşıktan önemli ne var,bak engın altan eski sevgılısıne dızaltı etek hafif topuk gıy demiş durmuş,oda gıymemış,eşi hep öle gıyınıyor,ve eğreti duruyor,adamın yanında olgun kadın gıbı duruyor,öle gıyınınce o kılıfa bırınır ınsan,tuvalet gıyıp koşulmayacağına gore
o senin "kadın dediğin şöyle olur" mantığınla ilgili bişiy. üniversite öğrencisi çıtı pıtı uzun zayıf bi kız platorm topuklar mı giymeli. kotun altına spor ayakkabı giyemez mi? tüylü tüylü ya da leoparlı mı giyinmeli. herkesin tarzı farklıdır. o erkek onu öyle tanıdıysa sonradan burun kıvırması saçmalıkKimse kendi kandırmasın olduğu gibi kabullenmek nedir ? Burnun kemerli olur anlarım ama kıyafet ayakkabı Takı vs ?
Yani giyim kuşam üniforma değilki "mecburi" aynı olsun.
İstediği gibi ol demiyorum ama sürekli ima ediyo söylüyosa sende eksiklik var demekki.
Pantalon spor ayakkabı Gömlek ? Bence çok Zıt şeyler . Spor kesim de olsa Gömlek klasik bi parça , pantalon klasiği klasikleştirşr sporu sporlaştırır, spor ayakkabı ise spora giderken Eşofman ile giyilmeli gerisi çok saçma.
Kıza gelince bence beğendiği için falan değil 1,2 dokunuş değişiklikle nasıl güzelleşildiğini göstermek için söylemiştir.
Ya ogrenciyim ben sevemiyorum. Sanat egitimi okuyorum hic giremiyorum o kaliplara.agir isler yapiyorum okulda boya,kil ugrasirken oje bile sursem berbat oluyor. Sasirdim olmasi gereken kadin kalibi nedir bilemiyorum
"kusurlusun demek ki" diyolar bi de. isteyen manitsasına ya da kocasına istediği kadar seksi olsun. birisi seksi giyinmiyosan, o onun kişisel tercihidir. evet kadının en büyük düşmanı kadındır.Mesele bu değil mi zaten? "Olması gereken kadın kalıbı"
Reklamlar, diziler, filmler kadını bir kalıba soktu. Erkekler de bunu talep etmeye başladı.
Az önce başka bir yerde, "Makyajsız kadın, bakımlı değildir." yorumunu okudum mesela. Makyaj, kadının güzel olmasının tek yolu gibi bir şey demiş aslında. Bu kadar makyajlı kadın gözümüze sokulmasaydı bu yorum yapılamazdı.
Kadın, bakım yapar, makyaj yapar, saçını yaptırır, sürekli şık giyinir falan filan.
Bir yandan da "kadın dediğin evde oturur, yemek yapar, çocuk yapar, elinin hamuruyla dışarı çıkmaz"cılar var.
Kalıba sokulmaya çalışılan sürekli kadın, maalesef.
o senin "kadın dediğin şöyle olur" mantığınla ilgili bişiy. üniversite öğrencisi çıtı pıtı uzun zayıf bi kız platorm topuklar mı giymeli. kotun altına spor ayakkabı giyemez mi? tüylü tüylü ya da leoparlı mı giyinmeli. herkesin tarzı farklıdır. o erkek onu öyle tanıdıysa sonradan burun kıvırması saçmalık
"kusurlusun demek ki" diyolar bi de. isteyen manitsasına ya da kocasına istediği kadar seksi olsun. birisi seksi giyinmiyosan, o onun kişisel tercihidir. evet kadının en büyük düşmanı kadındır.
ben mesele şu ki arkadaş sevgilisiyle 1 yıldır sevgili henüz. 5-10 yıl gibi bi süreç olursa dert etsin(ki ben 40 yıl sonra bile dert etmezdim.) bakımsız leş bi kadın değil sonuçta. yalnızca spor ve rahat giyinmeyi tercih edinen öğrenci bi kız buBenim kadın dediğin mantığım leopar + tüy demek değil.
Ben topuklu giy leopar giy demedim.
Topuklu giymeden de şık olunur ki ben hiç sevmem günlük hayatta topuklu ayakkabıyı.
Spor ayakkabı yerine yazın sandalet giyebilir. Babet giyebilir hadi olmadı corcuk giyebilir.
Herşeyden çeşit çeşit var.
Bi adamla birliktesiniz adam 5 yıl sonrada aynı 10 yıl sonrada aynı kıtafetleri modelleri giyse ne düşünürsünüz? Kısaca demode ...
Çıtı pıtı kız şimdi tam giyinicek kuşanıcak zamanda
arkadaşlar bu benim ve giyim şeklim de bu. lütfen bu fotoğrafı alıntılamayın bir süre sonra silmeyi düşünüyorum. bakımsız mı görünüyorum bu şekilde bilmiyorum. hiç bi zamanda öyle düşünmedim. bu pantalonun bel üstü , yırtık ve açık koyun türevlerini giyiyorum. çizgili gömlekler ve ekoseli renkli gömlekleri çok kullanıyorum. kışında salaş kazak ve hırkaları kullanıyorum çok üşüdüğüm içinde içine yine renkli gömlekler giyip yakalarını çıkarıyorum. illa sexy mi olmalıyım bilmiyorum . vücudum kilomda bu şekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?