Güzel kiz arkadas ve sevgili

Kendinide begenen biri degil zaten. Begense bana bakmiycakmis gibi hissediyorum. Cildim icinde kilom icinde butun kontroller yapildi hic bir sorun yok. Sebebini bilsem cozum mumkun olabilirdi. Canim skkinken hemen istahim kesilir zaten azcik yesem gozum doyuyor,zorlasam yemekten soguyorum. Mutluluklar size

Spor salonu bende dusundum am hic vaktim yok.yemek yemeye bile vaktim olmuyor bazi zamanlar. Ben mi kompleks yaptim acaba dedim zaten. Hic beni suphlendiricek hareketi olmadi kizlara karsi taki bu sozune kadar

Yirtik giyiyorum zaten. Ama yirtmacli uzun etek aldim bi kere giydim cesaeetsizlikten.

Skinny yuksel bel pantalon biliyosunuzdur onlardan. Cok zayifim diye onlar yakisiyor anca zaten.

adam açık açık soyluyormus iste bakimli ol diye. simdi o kadar guzel ve degisik kiyafetler ve cok guzel makyajlar varki ister istemez adamin dikkatini cekiyordur. biraz suslenin bence.

Spor salonu bende dusundum am hic vaktim yok.yemek yemeye bile vaktim olmuyor bazi zamanlar. Ben mi kompleks yaptim acaba dedim zaten. Hic beni suphlendiricek hareketi olmadi kizlara karsi taki bu sozune kadar

Senin zaten aklında bir düşünce vardı ya o da denk geldi demek ki. Seni beğenmese zaten seninle olmazdı. Evli değilsin ki zorunluluğu yok. Benim iş arkadaşımın eşi de böyle şeyler söylüyormuş onunda tam tersi hoşuna gidiyor öyle yönlendirmesi. sen alıngan davranmışsın bence. Bundan sonra değiştir kendini hiç alınganlık gösterme sen oyna onunla o sana yapıyorsa sende ona yap. :)
Spor salonuna gitmesen bile haftada gün yarım saat evde çalışabilirsin. Ben ilk öyle başladım, arkadaşım spor hocası spora alış evde dedi. İnan 2 ayda faydasını gördüm.
Netten bacak genişletme hareketlerine, karın hareketlerine bir sürü video var . Aslında geç saate kadar açık oluyor salonlar.
Kalorisepeti.com diye bir site var oraya gir düzenli olarak, her yediğin şeyi yaz. kaç günde kaç kilo olmak istiyorsun yazıyorsun ve günde kaç kalori alman gerekiyor hesaplıyor. Teşvik ediyor resmen eğlenceli bir şey. :)

"Etek giy, gobegi acik yakisir, gozluk isir, yukari bak"
Isteklerine bakilirsa sexi biri istiyor karsisinda, insan sevdigini disarida sexi yapmaya calismaz yahu, benim esim gobegin acik giy demekten ziyade giysem kizar

Şimdiiii. Konuya yorum yapmadan geçemeyeceğim. Bilmiyorum tüm yorumları ve sayfalari okumadım ama şunu söyleyeyim. Bende de aynı dert var ama nasıl? Tam tersi... Evlendiğimizde eşim gayet normal kiloda bi adamdı. Kıyafetleri de itici değildi. Ama zaman içinde kendini bıraktı kilo aldı. Kıyafetleri iyiydi ama ben dışarıda görsem dikkatimi çekmez. Halbuki uzun boylu esmer falan. Hep diyorum keşke şöyle giysen böyle giysen. Ama ben bunu kendime yakıştıramıyorum böyle şeyler giyemem der. Dediğim şeyler de fular gömek değil ha. Yani bi tarz gerekmiyo. Şık kotlar genç duran tişörtler falan. Neyse çok uzatmayayim. Bende şimdi tv izlerken bile yabancı adamlari örnek gösteriyorum. Belki kıskanır da öyle yapar diye. Bunun sevgiyle veya olduğu gibi kabullenmekle ilgisi yok bence. Hatta sana bunları yakıştıriyor ki söylüyor. Benim fikrim arada bir onunla özel vakit gecirecegin zamanlar dikkatini tekrar kendine çekecek şeyler giyebilirsin. Bence güzel bi jest olur. Benim de alerjik cildim var. Altın yada gümüş takarsan en azından onun yanında, pek zarar vermez.

İnsanın arada bir vay beeeh demeye ihtiyacı oluyor

Sagolun moral verdiniz. Oda sevmesem seninle olmam diyor ama sadece karakter olarak degil fizikende sevsin istiyor insan. Kalcam var kilo alinca gogusum dahil degisiyor ama yemem lazim. Spor sorun degil yaparim spor salonuna gitmesemde ama yemek yiyemiyorum istahim artsada gozum tok. Kalori sepetine bende uyeyim. Ama istikrarli devam edemiyorum .1 hafta cok iyi yesem 2. Hafta biseye uzulup hemen veriyorum kilolari. Tekrar baslamayi dusunuyorum kilo alma calismalarina

"Etek giy, gobegi acik yakisir, gozluk isir, yukari bak"
Isteklerine bakilirsa sexi biri istiyor karsisinda, insan sevdigini disarida sexi yapmaya calismaz yahu, benim esim gobegin acik giy demekten ziyade giysem kizar

Etek giy ama mini giyme dedi bildiginiz mini pileli eteklerden giydim ona bile mini degilmis dedi.ruzgar iktikca acilincada kosesinden tutup acilmadin diye ugrasti ama bi daha giyme demedi.ben yokken giyme dedi Sexy istiyolar kesin

Ayy benimkide tam tersii ..Etek giyme şort giyme sade giyin, makyaj yapma sade çok güzelsin der Bende bakıma giyime saça makyaja özen veren biriyim özellikle giyime çok özen gösteririm.Benimkide bulardan şikayetçi..
İşte herkes bişeylerden şikayetçi bu erkeklere yaranılmaz..

Hic oyle rahat bi ortamda bulunamiyoruz. Etek giysem eve kirk laf atan esliginde donuyorum. Gittigim mesafeler hep uzun. Bende isterim bazen topuklu giymeyi elbisler falan giymeyi ama ortam ve firsat olmadi. En basidi okula gobegimi acip gelsem hasta olurum kesin

Bende zayifim ama bi giyinirim herkes ovguler yağdirir.
Sevdiceğim de hiç kilo al demedi, hatta ben derim azicik gobusunden bana ver diye :))
Arada banada gelirler kilo alsam keske diye sonra amaaaan salla kizz Tomris diyorum
Bence bakim çok onemli bende topuklu gyemem ama giyersmde vay anam vay dedirtrim
Bence sen kalk bi aynaya bakk kendine yakisani giyyy aç muziği dans et bi daha mi gelcez anaciğim dunyaya
Sadece sevgilin için değil kendin için

Ay kızım yaşında sayılırsın,ben bayıldım sana boy,ıncecıl,genç kızlarımız yuksek bel bır gömlek,spor ayakkabı,sokakta görüyorum,ay ne hoş ne hoş,serenay sarıkaya tarzı gıbı bişeysın,boşver rahat ol,ben hıç kıskanmam öEllikle baştan tanıştırım,adamı ölçerim rahat ol,ve bence o stlettı fılan boşver,sende eğreti durur,tarzın değil,modadan anlarım,ve düşündümde senın gıbı bır kızda cık olmaz,bence sen kendıne yakışanı bulmuşun

Kısa etek değil de diz altından mesela :) deri bi etek altına çorap ve botlar süper oluyor :) üstelik ışıl ışıl kazalar çok yakışır deriye. Ve boğazlı bi kazağın üzerine takacagin taki cildine zarar vermez

En azından pantolon Gömlekten daha feminen

Ben bi topuklu giysem dikkat cekiyorum ama pisman ediyolar giydigime iyy zayifsin daha zayif olmussun garip bisiy olmussun diye. Bi kere topuklu bot giydim sevgilim bile begenmedi bence

Haklisiniz denemem lazim yeni seyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…